A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Casio XJ-V2 LED projektor

239.800 Ft

XGA (1024×768) felbontás
DLP technológia
20000:1 kontrasztarány
3000 Lumen fényerő
20000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lézer-LED hibrid

Engedélyezett utánrendelésre

Casio XJ-V2 projektor

A jövő fényforrása

Az innovatív lézer- és LED-hibrid fényforrás miatt a CASIO kivetítői úttörő előrelépést jelentenek a környezetvédelem területén: 2006 óta a 2002/95/EK EU irányelv (RoHS) jelentős korlátozásokat hozott a mérgező higany használatára. A CASIO projektorok 5000 ANSI lumen fényintenzitással rendelkeznek, mindezt higanygőz lámpák használata nélkül. A lézer és a LED kombinációja akár 40%-kal csökkenti az energiafogyasztást, ezáltal a működési költségek minimalizálódnak. A kiemelkedő eredmények egyértelművé teszik, hogy a CASIO lézer és LED hibrid fényforrása valóban mérföldkő a vetítési technológiában.

Tartós fényforrás

A CASIO projektorok különlegessége a forradalmi lézer és a LED hibrid fényforrás. A CASIO új, innovatív fényforrása kivételesen magas teljesítményt biztosít hosszútávon. A 20.000 órás élettartam például 220 napon keresztül napi 6 órán át tartó vetítést jelent. A fényforrás hosszú élettartama azt jelenti, hogy már nem kell aggódnia a lámpa-leállások miatt.

Kiváló színminőség

Tiszta, élénk képek a legszebb árnyalatokkal.A CASIO kivetítők élethű, széles színskálával rendelkeznek, amit a “Helmholtz-Kohlrausch-effekt” erősít. Ez az optikai jelenség a fényesség szubjektív érzékelését fokozza = színtelítettség. 

Környezetbarát

A CASIO úttörő szerepet tölt be a környezetvédelem területén, és megfelel a Minamata Egyezmény kritériumainak is. 92 ország, köztük Németország, Ausztria és Svájc elkötelezte magát 2020-tól kezdődően a higanytartalmú termékek gyártásának, importjának és exportjának megszüntetése mellett. Ez vonatkozik a projektorokban használt higanygőz lámpákra is.A CASIO tíz évvel túllépte ezt a határidőt, ugyanis 2010 óta a teljes termékkínálatát higanymentesítette, innovatív lézer- és LED-hibrid megoldással.

Csak egy gombnyomás

A közvetlen ON/OFF funkciónak köszönhetően a CASIO projektor maximum öt másodperc után eléri teljes fényerejét. Ennek eredményeképpen a hosszú várakozási idők és a bosszantó bemelegítő és lehűlő idők a múlté. Ezzel rengeteg időt spórolhat meg.

 

Nagy teljesítmény – minimális fogyasztás

A lézer és a LED kombinációja nemcsak ragyogó képminőséget eredményez, hanem akár 50%-kal csökkenti az energiafogyasztást és így a fenntartási költségeket is. Az energiafogyasztás készenléti állapotban 0,23 watt, ami azt jelenti, hogy a CASIO projektorok megfelelnek a jelenlegi EU irányelv követelményeinek, mely célja a műszaki eszközök áramfogyasztásának csökkentése. A nagy teljesítményű és energia hatékony CASIO projektorok olyan alacsony energiafogyasztást igényelnek – akár normál fényerő üzemmódban is -, mint a hagyományos higanylámpákkal ellátott projektorok ECO módban.

Folyamatos használat

A hagyományos projektorok csak korlátozott ideig képesek működni. Ezzel szemben a CASIO termékek fény- és DLP  technológiának köszönhetően éjjel-napal használhatóak. Ez a funkció számos új alkalmazást kínál olyan helyszíneken, ahol korábban nem lehetett használni a korlátozott maximális működési idő miatt.

 

 

 

 

 

 

Magas kontrasztarány

A fekete-fehér magas kontrasztarány döntő fontosságú az élethű képek biztosítása érdekében. Az akár 20000:1 kontrasztarány mindig tökéletes képminőséget eredményez.

 

Típus

XJ-V2

Felbontás

XGA (1024×768)

Gyártó

Képarány

4:3

Technológia

DLP

Zajszint

37 dB

Fényerő

3000 Lumen

Bemenetek

Cinch audiobemenet, DSUB, HDMI, micro USB, RS-232

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

20000:1

Lámpa élettartam

20000 óra

Gyári tartozékok

Felhasználói útmutatók, Garancia dokumentumok, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Fényforrás

lézer-LED hibrid

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Casio XJ-V2 LED projektor” értékelése elsőként