A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Casio XJ-A247 LED projektor

418.800 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
DLP technológia
1800:1 kontrasztarány
2500 Lumen fényerő
20000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lézer-LED hibrid

Engedélyezett utánrendelésre

Casio XJ-A247 projektor

A jövő fényforrása

Az innovatív lézer- és LED-hibrid fényforrás miatt a CASIO kivetítői úttörő előrelépést jelentenek a környezetvédelem területén: 2006 óta a 2002/95/EK EU irányelv (RoHS) jelentős korlátozásokat hozott a mérgező higany használatára. A CASIO projektorok 5000 ANSI lumen fényintenzitással rendelkeznek, mindezt higanygőz lámpák használata nélkül. A lézer és a LED kombinációja akár 40%-kal csökkenti az energiafogyasztást, ezáltal a működési költségek minimalizálódnak. A kiemelkedő eredmények egyértelművé teszik, hogy a CASIO lézer és LED hibrid fényforrása valóban mérföldkő a vetítési technológiában.

Tartós fényforrás

A CASIO projektorok különlegessége a forradalmi lézer és a LED hibrid fényforrás. A CASIO új, innovatív fényforrása kivételesen magas teljesítményt biztosít hosszútávon. A 20.000 órás élettartam például 220 napon keresztül napi 6 órán át tartó vetítést jelent. A fényforrás hosszú élettartama azt jelenti, hogy már nem kell aggódnia a lámpa-leállások miatt.

Kiváló színminőség

Tiszta, élénk képek a legszebb árnyalatokkal.A CASIO kivetítők élethű, széles színskálával rendelkeznek, amit a “Helmholtz-Kohlrausch-effekt” erősít. Ez az optikai jelenség a fényesség szubjektív érzékelését fokozza = színtelítettség. 

Környezetbarát

A CASIO úttörő szerepet tölt be a környezetvédelem területén, és megfelel a Minamata Egyezmény kritériumainak is. 92 ország, köztük Németország, Ausztria és Svájc elkötelezte magát 2020-tól kezdődően a higanytartalmú termékek gyártásának, importjának és exportjának megszüntetése mellett. Ez vonatkozik a projektorokban használt higanygőz lámpákra is.A CASIO tíz évvel túllépte ezt a határidőt, ugyanis 2010 óta a teljes termékkínálatát higanymentesítette, innovatív lézer- és LED-hibrid megoldással.

Csak egy gombnyomás

A közvetlen ON/OFF funkciónak köszönhetően a CASIO projektor maximum öt másodperc után eléri teljes fényerejét. Ennek eredményeképpen a hosszú várakozási idők és a bosszantó bemelegítő és lehűlő idők a múlté. Ezzel rengeteg időt spórolhat meg.

Rugalmasság a fényerő szabályozásával

A CASIO innovatív kivetítői rugalmasan alkalmazkodnak a különböző fényviszonyokhoz. A dinamikus fényerő szabályozás nem csak energiatakarékos, de ezáltal tökéletes képet biztosít változó megvilágítási környezetben is.

Nagy teljesítmény – minimális fogyasztás

A lézer és a LED kombinációja nemcsak ragyogó képminőséget eredményez, hanem akár 50%-kal csökkenti az energiafogyasztást és így a fenntartási költségeket is. Az energiafogyasztás készenléti állapotban 0,23 watt, ami azt jelenti, hogy a CASIO projektorok megfelelnek a jelenlegi EU irányelv követelményeinek, mely célja a műszaki eszközök áramfogyasztásának csökkentése. A nagy teljesítményű és energia hatékony CASIO projektorok olyan alacsony energiafogyasztást igényelnek – akár normál fényerő üzemmódban is -, mint a hagyományos higanylámpákkal ellátott projektorok ECO módban.

 

Vezeték nélküli

A WLAN segítségével akár négy számítógép is képes egyidejűleg használni a projektort. A CASIO projektorok ezért tökéletesen illeszkednek oktatási vagy üzleti környezetbe. A PC és a kivetítő közötti bonyolult kábelezés szintén a múlté. A gyors és egyszerű WLAN-kapcsolat PC-n, táblagépen vagy okos telefonon keresztül hozható létre.

Interaktivitás

A CASIO projektorokhoz speciális, ingyenes alkalmazást fejlesztettek ki, amely Android és iOS rendszerekkel is kompatibilis. Ennek segítségével a prezentáló szabadon mozoghat a helyiségben, mégis könnyedén irányítva az előadást.

Azonnali fényszabályozás

Az azonnali fényszabályozó funkcióknak köszönhetően a CASIO projektorok fényerőssége bármikor módosítható a környezeti viszonyoknak megfelelően. 7 fényerősség közül választhatunk, mely könnyedén irányítható a távirányítóval, vagy a kivetítőn lévő gomb megnyomásával.

Magas kontrasztarány

A fekete-fehér magas kontrasztarány döntő fontosságú az élethű képek biztosítása érdekében. Az akár 20000:1 kontrasztarány mindig tökéletes képminőséget eredményez.

Típus

XJ-A247

Felbontás

WXGA (1280×800)

Gyártó

Képarány

16:10

Technológia

DLP

Zajszint

35 dB

Fényerő

2500 Lumen

Bemenetek

DSUB, HDMI, Kompozit, micro USB, RGB, USB

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

1800:1

Lámpa élettartam

20000 óra

Hangszóró

1 Watt

Gyári tartozékok

Felhasználói útmutatók, Garancia dokumentumok, Hordtáska, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Fényforrás

lézer-LED hibrid

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Casio XJ-A247 LED projektor” értékelése elsőként