A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Canon XEED WUX500 projektor

1.678.040 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
3LCD technológia
2000:1 kontrasztarány
5000 Lumen fényerő
5000 óra lámpaélettartam (Eco módban)
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Élvezze a kiváló képminőséget és a sokoldalú csatlakozási lehetőségeket a WUXGA felbontású, kisméretű beépíthető Canon XEED WUX500 projektorral, amely LCOS technológiával, állandó 5000 lumenes fényerővel, Canon minőségű, 1,8-szeres zoomobjektívvel és HDBaseT, illetve Wi-Fi csatlakozással rendelkezik.

A Full HD felbontást is támogató natív WUXGA (1920×1200 pixel) felbontásnak köszönhetően a készülék mind számítógépről, mind videoforrásokról is fényes, részletes, nagy felbontású képet biztosít könnyen olvasható szöveggel és egyenletes grafikával.

A Canon AISYS optikai rendszere 5000 lumenes fényerejével és 2000:1 kontrasztarányával még erősen megvilágított helyiségekben is éles képet biztosít. Az 1,8-szeres zoomobjektív állandó F2,8 rekeszértékkel rendelkezik, így a fényerő a nagyítástól függetlenül változatlan marad.

Az LCOS (folyadékkristály a szilíciumon) panelek az AISYS rendszerrel együttműködve kiemelkedően szép képeket biztosítanak élénk, pontos színekkel, amelyek mentesek a más paneltechnológiáknál gyakran megfigyelhető, nem kívánt „rács” és „szivárvány” hatásoktól.

A modern funkciók révén a projektor mindig rugalmas, és mindig téged állít a középpontba. A beépített képösszefűzés és regisztrációs beállítás segítségével kihagyások nélkül illesztheted össze több projektor képét is, míg a négypontos trapézkorrekcióval még meredekebb szögből vetítve is éles és pontos képet kaphatsz. Az egymás melletti képmegjelenítés funkcióval két digitális forrásból (vagy egy digitális és egy analóg) is vetíthetsz, ami ideális megoldást jelent videokonferenciák esetén.

A projektor Canon minőségű 1,8-szoros zoomobjektíve precíz méretezést, éles fókuszt és tökéletes pontosságot biztosít, a kiemelkedően rugalmas telepítés érdekében pedig motoros hajtású függőleges és vízszintes objektíveltolásra is képes.

Számos bemenetet használva különféle forrásokból származó álló- és mozgóképeket vetíthet ki. Ezek között talál HDBaseT és Wi-Fi csatlakozási lehetőséget is, illetve a Network Multi-Projection (NMPJ) funkcióval egyszerűen vetíthet vezetékes vagy vezeték nélküli LAN hálózaton keresztül. A HDMI és DVI csatlakozóknak köszönhetően digitális bemenetet is használhatsz, a szoftver pedig egyszerűen frissíthető a projektor USB-csatlakozóján keresztül, amely segítségével számítógép nélkül közvetlenül is levetíthető az USB-flashmeghajtók tartalma. A beépített RJ-45 hálózati csatlakozó távoli felügyeletet és vezérlést tesz lehetővé, valamint támogatja a „Crestron Connected™” szabványt.

Az energiatakarékos ECO mód 5000 órányi lámpaélettartamot biztosít, míg a ventillátor zaját 30 dBA-ra csökkenti, ami ideális halk környezetben való használatra. A gyors lámpa- és szűrőcserével még a telepítés helyén is gyerekjáték a karbantartás. A WUX500 projektorra is vonatkozik a Canon három éves kiterjesztett garanciája, amelynek keretében már a következő napon csereprojektort biztosítunk az eredeti projektor javításának idejére.

Típus

WUX500

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Gyártó

Képarány

16:10

Zajszint

37 dB

Wifi

Beépített WiFi

Fényerő

5000 Lumen

Bemenetek

DSUB, HDMI, Kompozit, RJ45, RS-232, USB

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

2000 : 1

Lámpa élettartam

5000 óra (Eco mód)

Hangszóró

5 Watt

Gyári tartozékok

Felhasználói útmutatók, Garancia dokumentumok, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Technológia

3LCD

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Canon XEED WUX500 projektor” értékelése elsőként