A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Canon XEED WUX500 MEDICAL projektor

1.841.320 Ft

LCOS technológia

WUXGA (1920×1200) felbontás

5000 lumen fényerő

20000:1 kontrasztarány

Engedélyezett utánrendelésre

Canon XEED WUX500 MEDICAL projektor

Élvezd a kiváló képminőséget és a sokoldalú csatlakozási lehetőségeket a WUXGA felbontású, kisméretű beépíthető projektorral, amely LCOS technológiával, állandó 5000 lumenes fényerővel, Canon minőségű, 1,8-szeres zoomobjektívvel és HDBaseT, illetve Wi-Fi csatlakozással rendelkezik.

Kisméretű, nagy felbontású beépített projektor

Élvezd a kiváló képminőséget és a sokoldalú csatlakozási lehetőségeket a XEED WUX500 kisméretű beépíthető projektorral, amely mindössze 5,6 kg-ot nyom. A Full HD felbontást is támogató natív WUXGA (1920×1200 pixel) felbontásnak köszönhetően a készülék mind számítógépről, mind videoforrásokról is fényes, részletes, nagy felbontású képet biztosít könnyen olvasható szöveggel és egyenletes grafikával.

Állandó* fényerő

A Canon AISYS optikai rendszere 5000 lumenes fényerejével és 2000:1 kontrasztarányával még erősen megvilágított helyiségekben is éles képet biztosít. Az 1,8-szeres zoomobjektív állandó F2,8 rekeszértékkel rendelkezik, így a fényerő a nagyítástól függetlenül változatlan marad.

Fejlett, LCOS-paneles technológia

Az LCOS (folyadékkristály a szilíciumon) panelek az AISYS rendszerrel együttműködve kiemelkedően szép képeket biztosítanak élénk, pontos színekkel, amelyek mentesek a más paneltechnológiáknál gyakran megfigyelhető, nem kívánt „rács” és „szivárvány” hatásoktól.

A hatékony képalkotó funkcióknak köszönhetően az irányítás mindig a te kezedben van

A modern funkciók révén a projektor mindig rugalmas, és mindig téged állít a középpontba. A beépített képösszefűzés és regisztrációs beállítás segítségével kihagyások nélkül illesztheted össze több projektor képét is, míg a négypontos trapézkorrekcióval még meredekebb szögből vetítve is éles és pontos képet kaphatsz. Az egymás melletti képmegjelenítés funkcióval két digitális forrásból (vagy egy digitális és egy analóg) is vetíthetsz, ami ideális megoldást jelent videokonferenciák esetén.

Egyszerű csillogás

A projektor Canon minőségű 1,8-szoros zoomobjektíve precíz méretezést, éles fókuszt és tökéletes pontosságot biztosít, a kiemelkedően rugalmas telepítés érdekében pedig motoros hajtású függőleges és vízszintes objektíveltolásra is képes.

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek

Számos bemenetet használva különféle forrásokból származó álló- és mozgóképeket vetíthetsz ki. Ezek között találsz HDBaseT** és Wi-Fi csatlakozási lehetőséget is, illetve a Network Multi-Projection (NMPJ) funkcióval egyszerűen vetíthetsz vezetékes vagy vezeték nélküli LAN hálózaton keresztül. A HDMI és DVI csatlakozóknak köszönhetően digitális bemenetet is használhatsz, a szoftver pedig egyszerűen frissíthető a projektor USB-csatlakozóján keresztül, amely segítségével számítógép nélkül közvetlenül is levetíthető az USB-flashmeghajtók tartalma. A beépített RJ-45 hálózati csatlakozó távoli felügyeletet és vezérlést tesz lehetővé, valamint támogatja a „Crestron Connected™” szabványt.

Energiatakarékos és egyszerűen karbantartható

Az energiatakarékos ECO mód 5000 órányi lámpaélettartamot biztosít, míg a ventilátor zaját 30 dBA-ra csökkenti, ami ideális halk környezetben való használatra. A gyors lámpa- és szűrőcserével még a telepítés helyén is gyerekjáték a karbantartás. A WUX500 projektorra is vonatkozik a Canon három éves kiterjesztett garanciája, amelynek keretében már a következő napon*** csereprojektort biztosítunk az eredeti projektor javításának idejére.

Orvosi változat

A készülékből elérhető orvosi változat is, amely megfelel a DICOM 14 szabványnak.

Típus

WUX500MDC

Technológia

LCOS

Képarány

16:10

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Fényerő

5000 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Gyártó

Kontrasztarány

2000 : 1

Hangszóró

5 Watt (mono)

Bemenetek

DVI-I, HDMI, mini D-Sub, mini jack, RJ45, USB-A

Tömeg

5,9 kg

Zajszint

37 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

30 dB

Garancia

36 hónap