A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Canon XEED WUX450ST projektor

2.293.080 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
3LCD technológia
2000:1 kontrasztarány
4500 Lumen fényerő
3000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

A Canon XEED WUX450ST nagy fényerejű, sokoldalú, WUXGA felbontású, rövid vetítési távolságot biztosító kompakt, felszerelhető projektor 4500 lument, továbbá HDBaseT-támogatást és 75%-os függőleges objektíveltolást nyújt, kiváló választást jelentve ezzel a beépíthető lehetőségek között.

Az XEED WUX450ST egy rendkívül rugalmas és sokoldalú, nagy felbontású, kompakt felszerelhető multimédiás projektor. A projektor a vetítővászon felett és alatt is diszkréten elhelyezhető a függőleges és vízszintes eltolhatóságnak köszönhetően (kivételesen magas, 75%-os függőleges tartományban), továbbá egyaránt használható elülső és hátsó vetítéshez is.

A rövid fókusztávolság ellenére az objektív 30″ és 300″ közötti képátlójú képet is képes kivetíteni. A torzulás gyakorlatilag kiküszöbölt (jellemzően 0,1%-os), a 0,56:1 vetítési arány pedig lehetővé teszi, hogy mindössze 1,2 méterről vetíts 100”-es képet – a hagyományos projektorok távolságának egyharmadáról.

A Canon AISYS optikai rendszerének legújabb változatával az XEED WUX450ST kivételesen hatékony működés nyújt, mindig lenyűgöző képminőséggel párosítva. A 4500 lumen fényerő és a 2000:1 natív kontrasztarány biztosítja, hogy a közönség tiszta, fényes és élénk képeket élvezhessen – az XEED termékeknél megszokott kimagaslóan pontos színekkel és egyenletes képminőséggel.

Egyszerűen elérhető lenyűgöző, tökéletesen sima képek – számos különféle felhasználási környezetben. A projektor natív WUXGA felbontását (1920×1200 pixel) és Full HD tulajdonságait a professzionális minőségű LCOS kijelzőtechnológia biztosítja. DICOM sim változat is elérhető Kék bázisú és Tiszta bázisú üzemmódokkal, és lehetővé teszi a DICOM sim és az sRGB kiválasztását egymás melletti képmegjelenítés esetén.

Az XEED WUX450ST új képfeldolgozó motorja olyan telepítésbarát funkciók kitűnő választását jelenti, mint a hardveres képillesztés, a beépített regisztrációbeállítás és a beépített tesztminták. A számítógép nélküli, USB-n keresztüli prezentáció nemcsak egy, hanem akár 9 — összevont, LAN-kábellel kapcsolódó — projektorral is lehetséges. Az egymás melletti képmegjelenítés támogatja a kettős digitális bemenetet, így tökéletes a modern videokonferenciás alkalmazásokhoz. A 4 pontos trapézkorrekció révén a képek szinte bármilyen szögből tökéletes arányokkal vetíthetők.

A projektor kompakt mérete valódi előny az osztálytermekben, a tárgyalókban és más kisebb helyszíneken is. A múzeumoknak és a kreatív kiállításoknak is előnyt jelentenek a lapos fedelű ház ügyesen kialakított lábrögzítési lehetőségei, amelyek ideálisak a speciális többprojektoros felhasználáshoz is. Az egymásra helyezés és a függőleges, 360°-ban bárhová forgatható vetítés mind egyszerűen megvalósíthatók.

Az új csatlakoztatási lehetőségek további új elhelyezéseket tesznek lehetővé. A HDBaseT segítségével az audio-, kép- és vezérlési jeleket egyetlen kábelen továbbíthatod akár 100 m-es távolságra is; de a beépített Wi-Fi-vel akár vezeték nélkül is, 25 m-en belül. A Network Multi Projection (NMPJ) funkció egyszerű LAN-on keresztüli csatlakozást tesz lehetővé. A HDMI és DVI-I csatlakozók egyidejű digitális bemenetet szolgáltatnak, a Crestron RoomView® pedig azonnali, egységesített távvezérlést és felügyeletet nyújt.

Az XEED WUX450ST lámpája energiatakarékos módban elérheti akár az 5000 üzemórát is. A rendkívül energiahatékony működés a különálló ECO gombbal aktiválható, amellyel azonnal működésbe lép a kis fogyasztású üzemmód és más energiatakarékos funkciók is. A bővített lámpagarancia akár három ingyenes lámpacserét is biztosít 3 év során, míg a Canon hároméves kiterjesztett garanciája már a következő napon csereprojektort biztosít az eredeti készülék javításának idejére.

Típus

WUX450ST

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Gyártó

Képarány

16:10

Technológia

3LCD

Zajszint

37 dB

Wifi

Beépített WiFi

Fényerő

4500 Lumen

Bemenetek

DSUB, DVI, HDBaseT, HDMI, Kompozit, RJ45, RS-232, USB

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

2000 : 1

Lámpa élettartam

3000 óra

Hangszóró

5 Watt

Gyári tartozékok

Felhasználói útmutatók, Garancia dokumentumok, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Canon XEED WUX450ST projektor” értékelése elsőként