A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Canon XEED WUX450ST MEDICAL projektor

2.456.370 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás

4500 lumen fényerő

2000:1 kontrasztarány

5000 óra lámpaélettartam

Engedélyezett utánrendelésre

Canon XEED WUX450ST MEDICAL projektor

Ez a nagy fényerejű, sokoldalú, WUXGA felbontású, rövid vetítési távolságot biztosító kompakt, felszerelhető projektor 4500 lument, továbbá HDBaseT-támogatást és 75%-os függőleges objektíveltolást nyújt, kiváló választást jelentve ezzel a beépíthető lehetőségek között.

Rövid vetítési távolságú eltolható objektív

Az XEED WUX450ST egy rendkívül rugalmas és sokoldalú, nagy felbontású, kompakt felszerelhető multimédiás projektor. A projektor a vetítővászon felett és alatt is diszkréten elhelyezhető a függőleges és vízszintes eltolhatóságnak köszönhetően (kivételesen magas, 75%-os függőleges tartományban), továbbá egyaránt használható elülső és hátsó vetítéshez is.

Pontos és rugalmas

A rövid fókusztávolság ellenére az objektív 30″ és 300″ közötti képátlójú képet is képes kivetíteni. A torzulás gyakorlatilag kiküszöbölt (jellemzően 0,1%-os), a 0,56:1 vetítési arány pedig lehetővé teszi, hogy mindössze 1,2 méterről vetíts 100”-es képet – a hagyományos projektorok távolságának egyharmadáról.

Fényes, élénk képek

A Canon AISYS optikai rendszerének legújabb változatával az XEED WUX450ST kivételesen hatékony működés nyújt, mindig lenyűgöző képminőséggel párosítva. A 4500 lumen fényerő és a 2000:1 natív kontrasztarány biztosítja, hogy a közönség tiszta, fényes és élénk képeket élvezhessen – az XEED termékeknél megszokott kimagaslóan pontos színekkel és egyenletes képminőséggel.

Fejlett feldolgozás

Egyszerűen elérhető lenyűgöző, tökéletesen sima képek – számos különféle felhasználási környezetben. A projektor natív WUXGA felbontását (1920×1200 pixel) és Full HD tulajdonságait a professzionális minőségű LCOS kijelzőtechnológia biztosítja. DICOM sim változat is elérhető Kék bázisú és Tiszta bázisú üzemmódokkal, és lehetővé teszi a DICOM sim és az sRGB kiválasztását egymás melletti képmegjelenítés esetén.

Kreatív képalkotási lehetőségek

Az XEED WUX450ST új képfeldolgozó motorja olyan telepítésbarát funkciók kitűnő választását jelenti, mint a hardveres képillesztés, a beépített regisztrációbeállítás és a beépített tesztminták. A számítógép nélküli, USB-n keresztüli prezentáció nemcsak egy, hanem akár 9 – összevont, LAN-kábellel kapcsolódó – projektorral is lehetséges. Az egymás melletti képmegjelenítés támogatja a kettős digitális bemenetet, így tökéletes a modern videokonferenciás alkalmazásokhoz. A 4 pontos trapézkorrekció révén a képek szinte bármilyen szögből tökéletes arányokkal vetíthetők.

Felhasználóbarát kialakítás

A projektor kompakt mérete valódi előny az osztálytermekben, a tárgyalókban és más kisebb helyszíneken is. A múzeumoknak és a kreatív kiállításoknak is előnyt jelentenek a lapos fedelű ház ügyesen kialakított lábrögzítési lehetőségei, amelyek ideálisak a speciális többprojektoros felhasználáshoz is. Az egymásra helyezés és a függőleges, 360°-ban bárhová forgatható vetítés mind egyszerűen megvalósíthatók.

Rugalmas csatlakozás

Az új csatlakoztatási lehetőségek további új elhelyezéseket tesznek lehetővé. A HDBaseT segítségével az audio-, kép- és vezérlési jeleket egyetlen kábelen továbbíthatod akár 100 m-es távolságra is; de a beépített Wi-Fi-vel akár vezeték nélkül is, 25 m-en belül. A Network Multi Projection (NMPJ) funkció egyszerű LAN-on keresztüli csatlakozást tesz lehetővé. A HDMI és DVI-I csatlakozók egyidejű digitális bemenetet szolgáltatnak, a Crestron RoomView® pedig azonnali, egységesített távvezérlést és felügyeletet nyújt.

Strapabíró, megfizethető

Az XEED WUX450ST lámpája energiatakarékos módban elérheti akár az 5000 üzemórát is. A rendkívül energiahatékony működés a különálló ECO gombbal aktiválható, amellyel azonnal működésbe lép a kis fogyasztású üzemmód és más energiatakarékos funkciók is. A bővített lámpagarancia akár három ingyenes lámpacserét is biztosít 3 év során, míg a Canon hároméves kiterjesztett garanciája már a következő napon* csereprojektort biztosít az eredeti készülék javításának idejére.

Típus

WUX450STMDC

Technológia

LCOS

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Képarány

16:10

Fényerő

4500 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Lámpa élettartam

5000 óra

Gyártó

Hangszóró

5 Watt (mono)

Bemenetek

DVI-I, HDMI, IEEE 802.11 b/g/n, mini DSUB, mini jack, RJ45, USB-A

Tömeg

6,3 kg

Garancia

36 hónap

Zajszint

37 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

30 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Canon XEED WUX450ST MEDICAL projektor” értékelése elsőként