A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Canon LX-MU700 projektor

2.168.890 Ft

DLP technológia

WUXGA (1920×1200) felbontás

7500 lumen fényerő

2100:1 kontrasztarány

Engedélyezett utánrendelésre

Canon LX-MU700 projektor

A 7500 lumen fényerőnek és a 7 különböző cserélhető objektívnek köszönhetően ez a kétlámpás WUXGA beépíthető projektor a rugalmasság, a megbízhatóság, továbbá a fényes és részletgazdag képek meggyőző kombinációját kínálja a felhasználóknak.

Fényerő és megbízhatóság

A telepítési környezetek széles skáláján elért világos, tiszta és széles képek érdekében válaszd az LX-MU700 projektort. Két lámpája nemcsak 7500 lumenes lehengerlő fényerőt biztosít a magas környezeti fényszinttel jellemezhető nagy helyiségekben vagy terekben, hanem megnövelt megbízhatóságot is kínál. Akkor is meg tudod tartani az előadásodat, órádat vagy bemutatódat, ha az egyik lámpa elromlik, így sohasem okozhatsz csalódást a hallgatóságodnak.

Éles, meggyőző képek

A natív WUXGA (1920 × 1200) felbontás gondoskodik az élesebb képekről és az egyenletesebb grafikáról. Az LCD-projektorokkal ellentétben az LX-MU700 DLP-panele az életciklus egésze alatt folyamatosan megfelelő képeket biztosít, így a kivetítéseid az idő múltával sem lesznek rosszabb minőségűek. A 2100:1 kontrasztarány tiszta színeket és mély feketéket eredményez – ami fokozza a hallgatóság élményét. Ha minden feladatban és környezetben a legjobb eredményeket szeretnéd elérni, a két darab hatszínű tárcsával könnyen optimalizálhatod a képeid fényerejét és kontrasztját.

Rugalmas objektívválasztás

7 darab, kiváló minőségű és cserélhető Canon objektív közül választhatsz a rögzített rövidtől a rendkívül hosszú zoomig, így könnyen megtalálhatod a kivetítési távolsághoz és a környezethez leginkább illő választást. Akár egy, akár több objektívet használsz, értékelni fogod, hogy az objektív memóriafunkciója azonnal előhívja a kedvenc eltolási, fókusz- és zoombeállításaidat. Ez értékes időt takarít meg, ha többféle célra használod a projektorodat egyetlen helyen, például egy előadóteremben, ahol a hallgatóság nagysága eltérő lehet.

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek

Az LX-MU700 segít teljes mértékben kihasználni napjaink innovatív, kiváló minőségű digitális forrásait. A HDBaseT-port segítségével egyetlen, legfeljebb 100 m-es LAN-kábellel viheted át a HD video-, audio- és a vezérlőjeleket – ezzel a rugalmasság új dimenziója nyílik meg számodra a telepítési lehetőségek között. A további HDMI-, DVI- és Display-portok, valamint az 5 BNC-csatlakozó kompatibilitást biztosít a digitális video- és számítógép-alapú források széles választékával.

Könnyen elérhet nagyszerű eredményeket

Kapcsold be a projektorodat, és a képernyőkioldó kimeneti funkció automatikusan leereszti és a kivetített képnek megfelelően állítja be a képernyőt, így optimális képminőséget tarthatsz fenn. Az üzembe helyezést és működtetést tovább egyszerűsíti a +/-40°-os függőleges trapézkorrekció, mely bármilyen szögből pontos képgeometriát eredményez.

Egyszerű, megfizethető karbantartás és fenntartás

Az LX-MU700 készüléket a gondtalan fenntartás jegyében tervezték: lámpái és szűrői könnyen cserélhetők a projektor telepítési környezetből való eltávolítása nélkül – így a lehető legkisebb az állásidő. Emellett az akár 6000 órás lámpaélettartammal és az energiatakarékos üzemmódra jellemző 35 dBA zajszinttel (egy lámpa) az LX-MU700 vonzóan gazdaságos fenntartási lehetőséget képvisel.

Típus

LXMU700

Technológia

DLP

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Fényerő

7500 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Gyártó

Képarány

16:10

Kontrasztarány

2100:1

Bemenetek

3D Sync Out, BNC, D-sub, DVI-D, HDMI, mini jack, RJ45, USB-B

Tömeg

20,5 kg

Zajszint

38 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

35 dB

Garancia

36 hónap

Lámpa élettartam

3000 óra (Eco mód)

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Canon LX-MU700 projektor” értékelése elsőként