A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Canon LX-MU500 projektor

853.440 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
3LCD technológia
2500:1 kontrasztarány
5000 Lumen fényerő
2000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Canon LX-MU500 projektor

Az 5000 lumenes fényerőt, 2500:1 kontrasztarányt és HDBaseT opciót kínáló WUXGA félig beépíthető projektor tökéletes az olyan felhasználók számára, akik nagy fényerejű, kiváló minőségű képeket várnak el egy megfizethető és sokoldalú eszköztől.

A Canon LX-MU500 natív WUXGA (1920×1200) felbontása élesebb képeket, egyenletesebb grafikát és könnyebben olvasható szöveget biztosít. A WUXGA felbontás ideális számítógépes és videoforrásokhoz is, és különösen alkalmas a mai széles képernyős laptopokhoz. A DLP-panel maximalizálja a fényerőt és a finom részleteket, miközben a legkisebbre csökkenti a torzítást, mint például a „rácsos hatást”, mely gyakran tapasztalható a hagyományos LCD-projektoroknál.

Kompaktságához mérten az LX-MU500 projektor szokatlanul világos, 5000 lumenes fényerőt nyújt, így észrevehetően világosabb képeket vetít ki a közepesen nagy helyiségekben, például az előadótermekben, tárgyalókban és konferenciatermekben. A 2500:1 kontrasztarány tiszta színeket és mélyebb feketéket eredményez a páratlan képélmény érdekében, míg a színpontosságot az új Brilliant Colour™ algoritmus fokozza – gondoskodva arról, hogy a forrásanyag valósághűen jelenjen meg.

Az LX-MU500 két HDMI, egy HDBaseT és egy RJ-45 hálózati csatlakozóval rendelkezik, ami által digitális video-, számítógépes és mobil források széles választékával kompatibilis. Használja a HDBaseT-portot, hogy egyetlen, legfeljebb 100 m-es LAN-kábellel vihesse át a HD video-, audio- és a vezérlőjeleket – ezzel kényelmessé és rugalmassá téve a rendszerkonfigurálási és telepítési lehetőségeket. A projektor két HDMI-bemenetének egyike MHL-kompatibilis, aminek köszönhetően bármilyen MHL-képes táblagépet vagy okostelefont lehet hozzá csatlakoztatni egy kereskedelmi forgalomban kapható MHL-kábel segítségével.

Az LX-MU500 egy középen elhelyezett 1,6-szeres manuális zoomobjektívvel rendelkezik, és a 4 sarkos trapézkorrekciónak köszönhetően különösen egyszerű az üzembe helyezése. Az általános függőleges és vízszintes beállítás (+/-30%) mellett a független sarokbeállítás azt jelenti, hogy könnyedén érhetsz el tökéletes, geometriailag pontos képeket – még akkor is, ha megemelt szögben vagy nem a tengelyén használod a projektort. A 6 tengelyes színbeállítás, az 5 képmód és a felhasználó által meghatározható 2 üzemmód segít gondoskodni arról, hogy a közönség úgy lássa a kivetített tartalmat, ahogy azt eredetileg szeretted volna.

Az LX-MU500 projektorhoz ingyenes, 3 éves lámpagarancia tartozik, mely akár 3 cserelámpát biztosít a lámpa meghibásodása esetén. Ha mégis meghibásodna a projektora, a kiterjesztett garanciaszolgáltatás már másnap cserekészüléket biztosít önnek a projektor javításának idejére, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon ez az időszak. Az LX-MU500 lámpáit anélkül lehet cserélni, hogy el kellene távolítani a projektort a telepítési környezetből. A lámpa élettartama akár 2500 óra is lehet. Az audio vonalkimenettel rendelkező 10 W-os hangszóró gondoskodik arról, hogy a hang- és vizuális igények kielégítésére is használhasd az LX-MU500 projektort.

Típus

LX-MU500

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Gyártó

Képarány

16:10

Technológia

3LCD

Zajszint

38 dB

Fényerő

5000 Lumen

Bemenetek

Cinch audiobemenet, Cinch Stereo, DSUB, DVI, HDBaseT, HDMI, Kompozit, RJ45, RS-232, S-Video, USB

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

2500:1

Lámpa élettartam

2000 óra

Hangszóró

2 x 10 Watt

Gyári tartozékok

Felhasználói útmutatók, Garancia dokumentumok, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Canon LX-MU500 projektor” értékelése elsőként