A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Canon LV-X320 projektor

193.100 Ft

XGA (1024×768) felbontás
DLP technológia
10000:1 kontrasztarány
3200 Lumen fényerő
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

A Canon LV-X320 XGA felbontású hordozható projektor, amely világos képeket nyújt egy kényelmesen kisméretű és könnyű eszközből. A megbízható működés és egyszerű karbantartás kiváló minőségű választássá teszi a projektort az árérzékeny vásárlók számára.

Válassza a Canon LV-X320 készüléket, ha egy olyan hordozható projektort keres, mely kiváló minőséget nyújt kivételesen versenyképes áron. Hallgatósága pontos és éles képekben gyönyörködhet natív XGA (1024×768 pixel) felbontásban. A projektor 3200 lumenes fényerejének és 10000:1 kontrasztarányának köszönhetően világos, élethű színek és mély feketék láthatók. A DLP-paneles technológia kiküszöböli a képtorzítást, és a hasonló árú hordozható projektorokhoz képest a valósághoz közelebb álló fényerőt nyújt, így kiváló választás a korlátozott költségvetéssel rendelkező vásárlók számára.

A +/- 30°-os függőleges és vízszintes trapézkorrekciónak hála még szűk helyeken is geometriailag tökéletes képeket érhet el. A még nagyobb rugalmasság érdekében az 1,1-szeres manuális zoommal oda teheti a projektort, ahová szeretné, ami ideálissá teszi az eszközt kisebb helyeken is. A színkorrekciónak köszönhetően erős természetes fény, vagy színes felületre történő vetítés mellett is világos, tiszta képekben és természetes színekben gyönyörködhet.

A sokféle bemenetnek köszönhetően az LV-X320 projektorral kiváló minőségű képeket vetíthet ki számos forrásból. A HDMI-csatlakozó azt jelenti, hogy kihasználhatja a HDMI kimeneteket, melyek manapság már általánosnak számítanak a laptopokon, és élesebb, tisztább és részletesebb képeket lehet velük elérni, míg a bámulatos 3D-s tartalom könnyen lejátszható a DLP-Link rendszer használatával. A még nagyobb kényelem érdekében az MHL kompatibilitásnak köszönhetően bármely MHL-képes táblagépről vagy okostelefonról lehetséges a kivetítés a projektor HDMI-csatlakozóján keresztül. Az RJ-45 hálózati csatlakozó egyértelmű, az informatikai hálózaton keresztüli csatlakoztathatóságot, vezérlést és karbantartást biztosít, minimálisra csökkentve IT csapata erőfeszítéseit.

Az LV-X320 típus, mindössze 2,5 kg-os kis súlyának és kompakt méretének köszönhetően erőfeszítés nélkül vihető el a találkozókra, órákra, szemináriumokra vagy előadásokra. Az útközben történő könnyebb szállítás érdekében válassza a puha és védelmet nyújtó opcionális hordtáskát. Úti céljához megérkezve könnyen csatlakoztathatja a projektort: a kényelmesen csoportosított csatlakozók rendkívül egyszerű hozzáférést biztosítanak önnek. Tegye még hatásosabbá az előadását, és fokozza a hallgatóság élményét, csatlakoztasson bármilyen audioforrást a beépített, kiváló minőségű hangszóróhoz, vagy az audio vonalkimenet segítségével csatlakoztassa a projektort egy erősítőhöz vagy hangosítási (PA) rendszerhez.

Válassza az LV-X320 projektort, és a fenntartási költségei vonzóan alacsonyak maradnak. Energiatakarékos üzemmódban a lámpa élettartama akár 6000 óra is lehet, míg a Canon nagyvonalú 3 éves lámpagaranciája akár három cserelámpát is biztosít a garancia-időszak alatt, amennyiben a lámpa a normál használat során meghibásodik – ez hatékonyan küszöböl ki egy potenciálisan nagy költséget. Az energiafogyasztás mindössze 350 W (energiatakarékos üzemmódban 240 W), ami csökkenti az általános költségeket, és segít fenntartható vállalatot működtetni. A szűrő nélküli kialakításnak és a projektor felső paneljén keresztül történő egyszerű lámpacserének köszönhetően a karbantartási költségek a lehető legkisebbek. Annak érdekében, hogy a hallgatóság figyelmét ne terelje el a háttérzaj, az LV-X320 ventilátora energiatakarékos üzemmódban mindössze 29 dB-en működik.

Típus

LV-X320

Felbontás

XGA (1024×768)

Gyártó

Képarány

4:3

Technológia

DLP

Zajszint

36 dB

Fényerő

3200 Lumen

Bemenetek

Cinch audiobemenet, DSUB, HDMI, Kompozit, MHL, RJ45, RS-232, S-Video, USB

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

10000 : 1

Lámpa élettartam

4000 óra

Hangszóró

10 Watt

Gyári tartozékok

Felhasználói útmutatók, Garancia dokumentumok, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Canon LV-X320 projektor” értékelése elsőként