A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Canon LV-X310ST projektor

241.640 Ft

XGA (1024×768) felbontás
DLP technológia
10000:1 kontrasztarány
3100 Lumen fényerő
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

A könnyű és kompakt, rövid vetítési távolságot biztosító, hordozható XGA projektor kis távolságból is nagy fényerejű, éles képeket biztosít. A megbízható működés és az alacsony fenntartási költségek révén ideális választás a költségtudatosak számára.

A Canon LV-X310ST ideális az olyan szervezetek számára, melyeknek egy hordozható, rövid vetítési távolságot biztosító projektorra van szükségük, mely kiváló minőséget és ár-érték arányt kínál. Hallgatóságod pontos és éles képekben gyönyörködhet natív XGA (1024×768 pixel) felbontásban. A projektor 3100 lumenes fényerejének és 10000:1 kontrasztarányának köszönhetően világos, élethű színek és mély feketék láthatók. A 0,61:1 vetítési arány és a speciális, 1-szeres rögzített, rövid vetítési távolságot biztosító objektív sokféle elhelyezést tesz lehetővé – például egy 2,5 m-es kép kivetítését mindössze 1,5 m-ről. A fokozott képminőséget biztosító DLP paneles technológiával együtt az LV-WX310ST lenyűgöző ár/teljesítmény arányra képes.

Legyenek geometriailag tökéletes képeid a szűkös helyeken is a függőleges és vízszintes, +/- 15°-os trapézkorrekciónak köszönhetően. A színkorrekciónak köszönhetően erős természetes fény vagy színes felületre történő vetítés mellett is automatikusan világos képekben és természetes színekben gyönyörködhetsz. És hogy szinte bármilyen körülmény esetén megkapó képeket tudj kivetíteni, a 6 tengelyes színbeállítás lehetővé teszi az árnyalatok, a telítettség és egyéb fő paraméterek finomhangolását.

A sokféle bemenetnek köszönhetően arra használhatod LV-X310ST projektorodat, hogy kiváló minőségű képeket vetíts ki számos forrásból. A HDMI-csatlakozó azt jelenti, hogy kihasználhatod a laptopok HDMI-kimeneteit, és élesebb, részletesebb képeket kapsz, míg a bámulatos 3D-s tartalom könnyen lejátszható a DLP-Link rendszer használatával. A még nagyobb kényelem érdekében az MHL kompatibilitásnak köszönhetően bármely MHL-képes táblagépről vagy okostelefonról lehetséges a kivetítés a projektor HDMI-csatlakozóján keresztül. Az RJ-45 hálózati csatlakozó egyértelmű, az informatikai hálózaton keresztüli csatlakoztathatóságot, vezérlést és karbantartást biztosít, minimálisra csökkentve IT csapatod erőfeszítéseit.

Az LV-X310ST típus, mindössze 2,8 kg-os kis súlyának és kompakt méretének köszönhetően erőfeszítés nélkül vihető el a találkozókra, órákra, szemináriumokra vagy előadásokra. Az útközben történő könnyebb szállítás érdekében válaszd a puha és védelmet nyújtó opcionális hordtáskát. Úti célodhoz megérkezve könnyen csatlakoztathatod a projektort: a kényelmesen csoportosított csatlakozók rendkívül egyszerű hozzáférést biztosítanak számodra. Tedd még hatásosabbá az előadásodat, és fokozd a hallgatóság élményét, csatlakoztass bármilyen audioforrást a beépített, kiváló minőségű hangszóróhoz, vagy az audio vonalkimenet segítségével csatlakoztasd a projektort egy erősítőhöz vagy hangosítási (PA) rendszerhez.

Válaszd az LV-X310ST projektort az alacsonyabb fenntartási költségek érdekében. Energiatakarékos üzemmódban a lámpa akár 6000 órát is éghet, és a Canon nagyvonalú 3 éves lámpagaranciája hatékonyan küszöböli ki a lámpacserével járó költségeket 3 éven át, amennyiben a lámpa a normál használat során meghibásodik. Az energiafogyasztás mindössze 350 W (energiatakarékos üzemmódban 240 W), ami csökkenti az általános költségeket, és segít fenntartható vállalatot működtetni. A karbantartási költségek minimálisak a szűrő nélküli kialakítás miatt, a lámpacsere pedig könnyen megoldható a projektor felső paneljén keresztül. Annak érdekében, hogy a hallgatóság figyelmét ne terelje el a háttérzaj, az LV-X310ST ventilátora energiatakarékos üzemmódban mindössze 29 dB-en működik.

Típus

LV-X310ST

Felbontás

XGA (1024×768)

Gyártó

Képarány

4:3

Technológia

DLP

Zajszint

36 dB

Fényerő

3100 Lumen

Bemenetek

Cinch audiobemenet, DSUB, HDMI, Kompozit, MHL, RJ45, RS-232, S-Video, USB

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

10000 : 1

Lámpa élettartam

4000 óra

Hangszóró

10 Watt

Gyári tartozékok

Felhasználói útmutatók, Garancia dokumentumok, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Canon LV-X310ST projektor” értékelése elsőként