A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Canon LV-WX300USTi projektor

476.330 Ft

DLP technológia

WXGA (1280×800) felbontás

3000 lumen fényerő

2300:1 kontrasztarány

Engedélyezett utánrendelésre

Canon LV-WX300USTi projektor

A kompakt és hordozható, ultrarövid vetítési távolságot biztosító LV-WX300USTi natív WXGA felbontással és interaktív funkciókkal rendelkezik, így ideális nagyméretű, fényes és tiszta képek kis konferencia- és osztálytermekben való vetítéséhez.

Kompakt és hordozható, ultrarövid vetítési távolságot biztosító projektor

Az ultrarövid vetítési távolságot biztosító LV-WX300USTi segítségével kis helyen is kivetítheted a képeket. Az éles és tiszta, 100 hüvelykes képeket 44,5 cm-es távolságból vetíti ki. A falhoz rögzített készülék nem vakítja el az előadót, minimálisra csökkenti az előadó által kitakart területet, és megszünteti a képernyőn megjelenő árnyékokat. Kompakt, 287,7×186×374,5 mm-es külső méretének és mindössze 5 kg-os tömegének köszönhetően kellően kisméretű és könnyű a különböző helyszínek közötti hordozáshoz. Ebből kifolyólag tökéletes megoldás üzleti és oktatási intézményekben való használatra, ahol a vállalat vagy a kampusz számos kis konferencia- vagy tantermében kell vetíteni vele.

Kivételesen élénk képminőség

A LV-WX300USTi a natív WXGA felbontást (1280×800 pixel), 3000 lumenes fényerőt és 2300:1 képarányt lehetővé tévő DLP technológia révén fényes, éles és élethű képeket biztosít. A színek erőteljesek és valósághűek, a fekete pedig mély tónusú. A szövegek könnyen olvashatók, a grafikák egyenletesek, és semmi nyoma a hagyományos LCD-projektoroknál előforduló rácsos megjelenésnek. A 16:10 széles képméretaránnyal együtt ideális a mai széles képernyős notebook számítógépekhez.

Interaktív funkciók

Az LV-WX300USTi számos interaktív funkciót, például mellékelt rajzoló szoftvert kínál. Ez akár 4 infravörös tollal (2 mellékelve) vagy az opcionális ujjérintéses modulhoz járó mutatóval segíti a képes interakciót, és megkönnyíti a hallgatóság bekapcsolódását az osztálytermekben és az irodákban.

Egyszerű beállítás

A függőleges (+/-40 fokos) trapézkorrekciónak köszönhetően még kisebb helyiségekben is megőrizhető a vetített kép aránya. A speciális 6 tengelyes színbeállítás és a képernyőszín-beállítás bármilyen felületen tisztán kivetített képeket biztosít, ha nincs kéznél fehér vetítővászon.

Sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek

Az LV-WX300USTi számos bemenetét használva különféle forrásokból származó álló- és mozgóképeket vetíthetsz ki. Ilyen bemenet a két HDMI™ bemenet, amelyek segítségével sokféle digitális videós és számítógépes forrásból vetíthetők ki fényes és éles képek. A beépített RJ-45 hálózati csatlakozó távoli felügyeletet és vezérlést tesz lehetővé, valamint támogatja a „Crestron Connected™” szabványt. A beépített 10 W-os hangszórókkal pedig jó minőségben játszhatod le a bemutatókhoz tartozó hangot is.

Gazdaságos és egyszerű karbantartás

Az LV-WX300USTi lámpájának élettartama 5000 óra, ami az Energiatakarékos üzemmóddal 8000 órára növelhető. A csendesebb környezet érdekében az Energiatakarékos üzemmóddal 270 W-ra is redukálhatod az energiafogyasztást, a ventilátozaj pedig 29 dBA értékre csökkenthető. A gyors lámpa- és szűrőcserével a karbantartás gyerekjáték.

Típus

LV-WX300USTi

Technológia

DLP

Gyártó

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Fényerő

3000 Lumen

Kontrasztarány

2300:1

Hangszóró

2 x 10 Watt

Fényforrás

UHP izzó

Bemenetek

D-sub, HDMI, kompozit video, mini jack, RCA, RJ45, S-Video be

Tömeg

5 kg

Zajszint

33 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Canon LV-WX300USTi projektor” értékelése elsőként