A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ W2000+ projektor

335.990 Ft

1080p (1920 x 1080)‎ felbontás
DLP technológia
2200 ANSI Lumen fényerő
15000:1 kontrasztarány
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ W2000+ projektor

Prémiumminőségű moziélmény otthon

Fedezze fel a BenQ otthoni projektorokat, és hagyja, hogy a képzelőerő túlszárnyalja a csillagokat. A divatos eleganciájú, valósághű moziélményt és borotvaéles megjelenítést nyújtó BenQ projektorok a legfényűzőbben berendezett otthonokat is tökéletesen kiegészítik, a izgalmas audiovizuális élményt pedig vezeték nélküli módon teremtik meg.

Páratlan képminőség
Kimagasló kontrasztarány, hogy a legapróbb részletek is tökéletes minőségben jelenjenek meg

A W2000+ páratlanul magas, natív ANSI lumenértékének és kontrasztarányának köszönhetően a sötétebb és a világosabb jeleneteknél egyaránt részletgazdag, valósághű és elmosódásmentes módon jelennek meg a fekete és egyéb árnyalatok, valamint az apróbb részletek.

Teljes mértékben üvegből készült optikai rendszer a tökéletes képmegjelenítésért

A BenQ 1080 képpontos Full HD felbontású optikai rendszere kizárólag a legmagasabb fokozatú üvegeket használja a kiváló fényáram és a valósághű képminőség elérése érdekében. A szabadalmaztatott, alacsony fényszórású objektívek bevonata minimalizálja a kromatikus rendellenességeket, hogy kedvenc HD felbontású műsorszámai mindig magával ragadó képminőségben jelenjenek meg.

Rövid vetítési távolság a kisebb helyiségeken belüli felhasználás érdekében

A rövid vetítési távolságot nyújtó BenQ W2000+ projektorral a kisebb helyiségben is megteremthető a szélesvásznú vetítések izgalma, mivel mindössze 2,5 méter távolságból 100 colos kivetítési méretet is lehetővé tesz.

Függőleges objektíveltolási funkció

A függőleges objektíveltolással a képminőség romlása nélkül mozdíthatja el fel-, illetve lefelé a képeket az egyszerű asztali, illetve állványra történő telepítés érdekében.

Vízszintes és függőleges, oldalirányú trapéztorzítás-korrekció

A 2D-s trapéztorzítás-korrekció kiküszöböli az úgynevezett trapézhatást, amely akkor jelentkezik, ha egy sarokból vagy oldalsó asztalról vetítenek, így több hely áll rendelkezésre játékok céljára, és kényelmesebbé válik a képek pozícionálása.

Azonnali, vezeték nélküli otthoni szórakozás

A BenQ vezeték nélküli Full HD készlet négy nagy teljesítményű, akár 100 láb* hatótávolságú antennájának köszönhetően még akár a falakon keresztül is tökéletes minőségű a jelátvitel. Az egyszeri párosítást igénylő vezeték nélküli készlettel késleltetésmentesen játszhatók le a videók és a játékok, a dinamikus frekvenciaválasztás pedig kristálytiszta és éles képeket eredményez.

Adatlap

Típus

W2000+

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

1920×1080

Képarány

16:9

Fényerő

2200 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Kontrasztarány

15000:1

Lámpa élettartam

3500 óra

Tömeg

3,6 kg

Zajszint

29 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

27 dB

Gyári tartozékok

Távvezérlő elem; Tápkábel; Használati útmutató(CD); Gyors üzembe helyezési útmutató; Objektívsapka; Akkumulátor

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ W2000+ projektor” értékelése elsőként