A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ TW535 WXGA projektor

155.990 Ft

DLP technológia
WXGA (1280×800) felbontás
3600 Lumen fényerő
15000:1 kontrasztarány
5000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2005156076747 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

BenQ TW535 WXGA projektor

Okos forma mindennapi filmekhez

A BenQ TW535 személyre szabott egyszerűségével megbízható teljesítményt nyújt a mindennapokban. A TW535 egyesíti a világos nagy méretű képet, az intuitív és problémamentes működtetéssel, valamint a kényelmes digitális kapcsolódást a környezetbarát energiafelhasználással.

Főbb jellemzők:

  • 3600 ANSI lumen fényerő a lenyűgöző előadásokért
  • 15.000:1 natív kontraszt arány az éles olvashatóságért
  • Kettős HDMI bemenet a több-platformos digitális csatlakoztathatóságért

Briliáns képminőség

A megjelenített, éles Full-HD tartalom és a WXGA felbontás élvezetes Blu-ray tartalmakat, videójátékoat és HD tv-adásokat kínál csodálatosan szép, nagy kontrasztú, tömörítés vagy minőségromlás nélkül. A TW535 natív felbontása 1366 x 768 (WXGA)

Magas natív kontraszt arány a kiemelkedő olvashatóságért és színátmenetekért

Az erőteljes, 15.000:1 natív kontraszt arány, a korszerű DLP technológia, valamint a teljesen üveg lencsetagokból álló optikai rendszer maximális tisztaságot, finom középszínű színátmeneteket és borotvaéles olvashatóságot kínál a vállalati kommunikációban résztvevők számára.

Kiemelkedő fényerő

Egy 3600 lumen fényerejű projektor arról biztosítja Önt, hogy viszonylagosan erősen megvilágított szobában is minőséget vetítsen. Ez ideális otthoni szórakoztatáshoz, mivel úgy nézhetnek sport közvetítéseket a családdal, hogy közben láthatja arcukat szórakozás közben.

Kettős HDMI és VGA bemenet az univerzális csatlakoztathatóságért

A kettős HDMI bemenet, kiegészítve a kettős VGA csatlakozásokkal, egy előrelátó mérnöki tervezés eredménye, amelynek köszönhetően párhuzamosan több előadó is csatlakoztathatja notebookját vagy mobil eszközét a projektorokhoz. A sokféle bemenet lehetővé teszi a találkozó előadói, a tanárok vagy diákok számára, hogy azonnal – adapterek és időpazarló IT támogatás nélkül – együttműködésbe kezdjenek.

Függőleges trapéztorzítás korrekció a tökéletesen beállított képekért

A trapéztorzítás ellensúlyozására, amelyet a projektor nem középvonali elhelyezése eredményez, a függőleges trapéztorzítás javítással a kép oldali professzionálisan párhuzamossá tehetők. A trapéztorzítás javítás egyszerűvé teszi a tökéletes kép beállítását bármilyen környezetről legyen is szó.

Kényelmes hordozhatóságra tervezve

A vékony, kompakt ipari forma szoborszerű mintáival ellenáll a szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak, amelyek a hordozáskor kerülhetnek a készülékre. Ezen felül, az intuitív billentyűzet és távirányító segítségével egyszerű a kép beállítása az új tárgyalóban.

Maximális energia-megtakarítás a BenQ egyedülálló SmartEco™ technológiájával

A BenQ egyedülálló újítása, a SmartEco technológia tökéletesen kihasználja a DLP energia-megtakarítási képességeit, miközben kompromisszumoktól mentes fényerőt, kiváló képminőséget, optimalizált – csökkentett – lámpa használatot és TCO-t kínál. A dinamikus SmarEco technológia lehetőséget ad a vállalatoknak arra, hogy minimalizálják a lámpa energiafelhasználását és a karbantartási költségeket, míg ultra-élénk vizuális élményt kínálhassanak minden egyes előadáshoz.

Tökéletes és hosszan tartó képminőség DLP vetítési technológiával

A Digital Light Processing (DLP) technológia, amely a 2015-ös Academy Award of Merit (Oscar® szobrocska) díjazottja, a világ vezető projektor technológiája. A digitális mozi rendszerek 90%-a, míg az IMAX filmszínházak 100%-a ezt a technológiát használja. A DLP a projektorok világpiacán is domináns, ugyanis több, mint 50%-ban ezzel a technológiával felszerelt projektor értékesítenek. Jelenleg a BenQ az első számú DLP projektor márka ezen a piacon, a világszínvonalú és páratlan teljesítményével.

Borotva-éles

A világ vezető BenQ DLP projektorainak kontraszt aránya kiemelkedő, így könnyedén közvetítenek éles, finom részletességű képeket és kiválóan olvasható szöveget a BenQ SmartEco™ technológiáján keresztül.

Típus

TW535

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

3600 Lumen

Kontrasztarány

15000:1

Lámpa élettartam

5000 óra

Bemenetek

1 db Audio bemenet, 1 db Audio kimenet, 1 db Mini USB, 1 db RS232, 2 db HDMI, D-sub, monitor kimenet

Tömeg

2,4 kg

Zajszint

32 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Hangszóró

2 Watt

Gyári tartozékok

Garancia dokumentumok, Gyorstelepítési útmutató, Használati utasítás (CD), Tápkábel, Távirányító, VGA kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ TW535 WXGA projektor” értékelése elsőként