A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ TW533 WXGA projektor

138.000 Ft

DLP technológia
WXGA (1280×800) felbontás
3300 Lumen fényerő
15000:1 kontrasztarány
4500 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2082987658335 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

BenQ TW533 WXGA projektor

Okos forma mindennapi filmekhez

A BenQ TW533 személyre szabott egyszerűségével megbízható teljesítményt nyújt a mindennapokban. A BenQ TW533 egyesíti a világos nagy méretű képet, az intuitív és problémamentes működtetéssel, valamint a kényelmes digitális kapcsolódást a környezetbarát energiafelhasználással.

FŐBB JELLEMZŐK

  • A TW533 natív felbontása 1366 x 768 (WXGA)
  • 15.000:1 natív kontraszt arány az éles olvashatóságért
  • Kettős HDMI bemenet a több-platformos digitális csatlakoztathatóságért
  • Egyszerű beállíts, intuitív működtetés é problémamentes karbantartás
  • Környezetbarát, alacsony teljes tulajdonlási költség

Briliáns képminőség

A megjelenített, éles Full-HD tartalom és a WXGA felbontás élvezetes Blu-ray tartalmakat, videójátékoat és HD tv-adásokat kínál csodálatosan szép, nagy kontrasztú, tömörítés vagy minőségromlás nélkül. A TW533 natív felbontása 1366 x 768 (WXGA)

Magas natív kontraszt arány a kiemelkedő olvashatóságért és színátmenetekért

Az erőteljes, 15.000:1 natív kontraszt arány, a korszerű DLP technológia, valamint a teljesen üveg lencsetagokból álló optikai rendszer maximális tisztaságot, finom középszínű színátmeneteket és borotvaéles olvashatóságot kínál a vállalati kommunikációban résztvevők számára.

Kiemelkedő fényerő

Egy 3300 lumen fényerejű projektor arról biztosítja Önt, hogy viszonylagosan erősen megvilágított szobában is minőséget vetítsen. Ez ideális otthoni szórakoztatáshoz, mivel úgy nézhetnek sport közvetítéseket a családdal, hogy közben láthatja arcukat szórakozás közben.

Intelligens funkcionalitás az intuitív működtetésért
Kettős HDMI és VGA bemenet az univerzális csatlakoztathatóságért

A kettős HDMI bemenet, kiegészítve a kettős VGA csatlakozásokkal, egy előrelátó mérnöki tervezés eredménye, amelynek köszönhetően párhuzamosan több előadó is csatlakoztathatja notebookját vagy mobil eszközét a projektorokhoz. A sokféle bemenet lehetővé teszi a találkozó előadói, a tanárok vagy diákok számára, hogy azonnal – adapterek és időpazarló IT támogatás nélkül – együttműködésbe kezdjenek.

Függőleges trapéztorzítás korrekció a tökéletesen beállított képekért

A trapéztorzítás ellensúlyozására, amelyet a projektor nem középvonali elhelyezése eredményez, a függőleges trapéztorzítás javítással a kép oldali professzionálisan párhuzamossá tehetők. A trapéztorzítás javítás egyszerűvé teszi a tökéletes kép beállítását bármilyen környezetről legyen is szó.

Kényelmes külső állítható láb

Az egy állítható lábbal rendelkező projektorokkal szemben a megháromszorozott állítási lehetőségek jelentősen megnövelik a projektor rugalmasságát, így sokféle tárgyalóteremben állíthatók üzembe. A projektor sarkára helyezett láb megkönnyíti a beállítást és könnyű mozgathatóságot eredményez.

Kényelmes hordozhatóságra tervezve

A vékony, kompakt ipari forma szoborszerű mintáival ellenáll a szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak, amelyek a hordozáskor kerülhetnek a készülékre. Ezen felül, az intuitív billentyűzet és távirányító segítségével egyszerű a kép beállítása az új tárgyalóban.

Maximális energia-megtakarítás a BenQ egyedülálló SmartEco™ technológiájával

A BenQ egyedülálló újítása, a SmartEco technológia tökéletesen kihasználja a DLP energia-megtakarítási képességeit, miközben kompromisszumoktól mentes fényerőt, kiváló képminőséget, optimalizált – csökkentett – lámpa használatot és TCO-t kínál. A dinamikus SmarEco technológia lehetőséget ad a vállalatoknak arra, hogy minimalizálják a lámpa energiafelhasználását és a karbantartási költségeket, míg ultra-élénk vizuális élményt kínálhassanak minden egyes előadáshoz.

SmartEco üzemmód

A SmartEco üzemmóddal a projektor érzékeli a bemeneti tartalom fényigényét és pontosan annyi lámpa teljesítmény használ, mint amennyi a legjobb, kompromisszum-mentes kontraszt arány eléréséhez szükséges.

Lámpakímélő üzemmód

A projektor lámpájának cseréje teszi ki a teljes birtoklási költség nagy részét. A lámpakímélő üzemmódnak köszönhetően a lámpa teljesítménye a megjelenítendő tartalomnak megfelelően változik, így a lámpacsere periódusát is megnövelheti akár 50%-kal.

Gyors elérésű felső lámpa ajtó a hatékony lámpacseréhez

A készülék felső részén elhelyezett, kényelmes, könnyen nyitható lámpaajtó gyors lámpacserét, karbantartást és zavartalan használatot biztosít még abban az esetben is, ha a tárgyalóteremben a projektort a mennyezetre szerelték. A gyors elérésű lámpa ajtó lényegesen csökkenti az állásidőt, ugyanis nincs szükség a projektor mennyezetről történő le- és visszaszerelésére, így a lámpacsere egyszerű és gyors műveletté válik.

Egy gombnyomásra a telepítési funkcióktól

Az új, gondosan áttervezett távirányítóval, egy dedikált gyors telepítéshez használható gombbal, azonnal – a menüben történő válogatás nélkül – olyan felhasználóbarát funkciók kerülnek megjelenítésre, mint például a teszt képernyő vagy a trapézkorrekció.

Tökéletes és hosszan tartó képminőség DLP vetítési technológiával

A Digital Light Processing (DLP) technológia, amely a 2015-ös Academy Award of Merit (Oscar® szobrocska) díjazottja, a világ vezető projektor technológiája. A digitális mozi rendszerek 90%-a, míg az IMAX filmszínházak 100%-a ezt a technológiát használja. A DLP a projektorok világpiacán is domináns, ugyanis több, mint 50%-ban ezzel a technológiával felszerelt projektor értékesítenek. Jelenleg a BenQ az első számú DLP projektor márka ezen a piacon, a világszínvonalú és páratlan teljesítményével.

Pontos

A BenQ DLP projektorok a lehető legélénkebb és valódi színeket jelenítik meg. A BenQ innovatív újdonságainak kombinációjával – mint például a DLP BrilliantColor™ technológiájú, cserélhető 6 szegmenses színkerékkel – a projektoraink a nehezen megjeleníthető színeket is pontosan vetítik a vászonra.

Típus

PROBENQTW533

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

3300 Lumen

Kontrasztarány

15000:1

Lámpa élettartam

4500 óra

Bemenetek

1 db Audio bemenet, 1 db Audio kimenet, 1 db S-Video, 2 db HDMI, B típusú USB 2.0, monitor kimenet, RCA, RS-232

Tömeg

2,7 kg

Zajszint

32 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Hangszóró

2 Watt

Gyári tartozékok

Garancia dokumentumok, QSG, Tápkábel, Távirányító, VGA kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ TW533 WXGA projektor” értékelése elsőként