A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ TK800 házimozi projektor

397.870 Ft

4K Ultra HD (3840×2160) felbontás
DLP technológia
3000 ANSI Lumen fényerő
10000:1 kontrasztarány
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ TK800 házimozi projektor

4K HDR a lenyűgöző élő sporteseményekért

Egy lenyűgözően csodálatos futballmeccs 100″+ méretben, 4K UHD 8,3 millió képpontból álló felbontásban, élénk HDR színekben élvezhető akár erős megvilágítású nappaliban vagy a hátsó kertben a grillezés mellett. Ezeken felül a személyre szabható futball és sport üzemmódok erőteljes hangzással elrepíthetik Önt a stadionba, mindezt úgy, hogy a projektor stílusos, kompakt kialakítását ötvözi a könnyed beállítással.

FŐBB JELLEMZŐK

  • 4K UHD 8.3M képfelbontás XPR technológiával
  • Hiper-realisztikus HDR képminőség
  • Élénk színek és kiemelkedő fényerő a nappali megvilágításánál
  • Dedikált üzemmódok a futball és sport élvezetéhez
  • Automatikus függőleges trapézkorrekció

Kiemelkedő képminőség

4K UHD 8,3 millió képpont tökéletessége

A TK800 projektor 8,3 millió – vagyis 3840×2160 – képpontból álló, 4K UHD teljesítményét egy forradalmian új, 0,47 hüvelykes DMD DLP technológia állítja elő, így a projektor kecses és kompakt formája kényelmes otthoni használatot biztosít. A Full HD 1080p felbontásnál négyszer nagyobb 4K UHD felbontás csökkenti a képpont elmosódást és elképesztően tiszta, éles részleteket közvetít.

Pontos szín- és képegység

A TK800 DMD DLP technológiájú fénymotorja mellőzi a több panelból álló fénymotorok egymáshoz történő igazítását, így kifogástalan képintegritást és színpontosságot állíthat elő. A TK800 olyan borotvaéles képeket és pontos színeket hoz létre, amelyek – a tökéletes tisztaság érdekében – nem tartalmaznak olyan jelenségeket, mint az elmosódás, az árnyékolás és az interferencia.

4K hibátlan optikai lencserendszer

A TK800 4K optikai rendszere csak a legkiemelkedőbb minőségű üveg lencsetagokat használja, hogy a megjelenített kép mindig valósághű legyen. A pontos, 7 elemből és 4 csoportból álló objektív lehetővé teszi a nagyobb fényáteresztést a tartós 4K intenzitás érdekében, és az alacsony szórású lencsék bevonata minimalizálja a kromatikus aberrációt, amellyel ragyogó tisztaságban élvezheti kedvenc 4K UHD tartalmát.

Élénk színek a nappali megvilágítása mellett is

A teljes vizuális élvezet otthoni elérése érdekében a BenQ szakemberei megtaláltak a tökéletes egyensúlyt a magas fényerő és az élénk színek között, jól megvilágított környezeti fény mellett, különösen izgalmas sporteseményekhez. Így sportközvetítéseket és filmeket nézhet vagy játékot játszhat felkapcsolt világítás mellett is, és láthatja családja arcán az élvezet örömét.

Új 4K színkerék az élénk színekért

A TK800 innovatív, új 4K RGBW színkereke lenyűgöző színteljesítménnyel rendelkezik, amely eléri a 92%-os lefedettségét a Rec. 709 színtérnek. A TK800 tökéletesen kiegyensúlyozza a színpontosságot és a fényerőt, valamint kiküszöböli a kép elmosódását. A nanométeres pontosságú, tiszta bevonatú és ultra-nagy, 120Hz-es frissítési frekvenciájú 4K színkerék élénk színeket képes megjeleníteni.

Hiper-realisztikus HDR képminőség

A TK800, a BenQ exkluzív, HDR10 támogatottságú, automatikus HDR színvisszaadása és a házimozira optimalizált technológiája széles dinamika-tartományt, nagyobb fényerőt, kontraszt arányt és képoptimalizálást nyújt és egyetlen lépésben hozza ki a 4K videotartalomból a legtöbb részletet a kimagasló mozi élményhez.

Automatikus HDR természetes színmegjelenítés

A BenQ automatikus, természetes színekre hangolt HDR technológiája, ellentétben más projektorokkal – ahol a torz színhőmérséklet és a túltelített zöldek és vörösek a jellemzőek – lélegzetelállító, automatikus, a természet színeinek visszaadására hangolt 4K HDR megjelenítést garantál.

Projektorra optimalizált HDR a sötét részletekért

„Míg más HDR projektorok elveszíthetik a képrészleteket és tökéletlen szürkeárnyalatokat jeleníthetnek meg, addig a BenQ – házimozira optimalizált – HDR technológiájával tökéletesen kiegyensúlyozza a színtelítettséget és a gazdag színskálát, miközben megtartja a sötét területek részletességét.”

Futball üzemmód

A futball kép üzemmód megőrzi a bőr tónusát és a fű buja zöld színét a lenyűgöző, nagyméretű vetítés minden másodpercében, a mérkőzés során. A futball hang üzemmód pedig megőrzi a nyitott stadion hangulatát, miközben kiemeli a kommentátor minden egyes hozzászólását a drukker hangzavarából.

Sport üzemmód

A sport kép üzemmód valósághű bőrtónusokat, meleg fa parketta hangulatot és élénk vörös, valamint kiegyensúlyozott zöld és kék színeket jelenít meg a lenyűgöző, nagyméretű, gyorsmozgású beltéri sportközvetítéseknél. A sport hang üzemmód pedig kiemeli a hozzáfűzéseit és tisztán hallhatóvá teszi a sportcipők nyikorgását, az edzők sóhajtását és a csikorgó korcsolyák hangját beltéri stadionokban.

CinemaMaster Audio+ 2 a kimagasló hangzásért

Az 5 watt teljesítményű BenQ CinemaMaster Audio+ 2 exkluzív EQ algoritmusokat kombinál a sztereó hangok tisztaságával, hogy finom részleteket és érzéki, hollywoodi stúdióminőséget közvetítsen.

Tökéletes hang üzemmódok bármilyen alkalomra

Az egyénileg beállítható hang üzemmódok úgy hangolják az audió jellemzőket, hogy ideális audiovizuális élményt nyújtsanak bármilyen szórakoztatáshoz, éppen úgy, mintha ott lenne egy koncerten.

Egyszerű és kényelmes életforma

A TK800 könnyed kialakítása, kecses, kompakt formája csodálatosan esztétikus, valamint az intuitív funkcionalitás és a környezetbarát forma még vonzóbbá teszi. A TK800 elegáns kiegészítője lehet nappalijának, ahol kényelmesen és egyszerűen merülhet le családjával és barátaival a filmek, sportesemények és házibulik világába.

Automatikus trapéztorzítás-javítás a könnyű telepítésért

A trapéztorzítás ellensúlyozására, amelyet a projektor nem középvonali elhelyezése eredményez, a függőleges trapéztorzítás javítással a kép oldalai professzionálisan párhuzamossá tehetők. A trapéztorzítás javítás egyszerűvé teszi a tökéletes kép beállítását, bármilyen környezetről legyen is szó.

1,2x nagyátfogású zoom a nagyképernyős rugalmasságért

Az 1,2x nagyátfogású zoom – a rendelkezésre álló helynek megfelelően- maximalizálja a vetített kép méretét és a szórakoztatást, így nincs szükség bonyolult telepítésre.

*A megfelelő távolságba helyezett BenQ projektor maximalizálja a élvezetet. Ehhez gépelje be az adatokat “Vetítési távolság kalkulátorba”, hogy a legjobb élményben lehessen része.

Energiatakarékosság és hosszú lámpa élettartam

Egy zseniális megoldásnak köszönhetően növelheti a látvány élményét, miközben pénzt takaríthat meg: a BenQ SmartEco™ technológiája automatikusan, a bementi tartalomnak megfelelően változtatja a lámpa fényerejét, így növeli a feketék intenzitását és a kép kontrasztját. A lámpakímélő üzemmóddal a projektor tovább növeli a lámpa élettartamát, akár 10.000 órára és minimalizálja a lámpacserék számát, valamint a teljes birtoklási költséget.

BenQ: a világ elsőszámú DLP projektor márkája

A Digital Light Processing (DLP) technológia, amely a 2015-ös Academy Award of Merit (Oscar® szobrocska) díjazottja, a világ vezető projektor technológiája. A digitális mozi rendszerek 90%-a, míg az IMAX filmszínházak 100%-a ezt a technológiát használja. A DLP a projektorok világpiacán is domináns, ugyanis több, mint 50%-ban ezzel a technológiával felszerelt projektor értékesítenek. Jelenleg a BenQ az első számú DLP projektor márka ezen a piacon, a világszínvonalú és páratlan teljesítményével.

Hosszan tartó tökéletes képminőség

A DMD chip hihetetlen hosszú élettartamú mikro-méretű tükreivel és a DLP motor gyakorlatilag teljesen szigetelt készülékházával a BenQ DLP projektorok képminőség-romlás nélkül állják ki az idő próbáját. A szennyeződések felhalmozódását illetve a magas hőmérséklet okozta károk elkerülésével a BenQ projektorok évről-évre, egy egyszerű lámpacsere által, úgy jelenítik meg a vetített tartalmat, mintha vadonatújak lennének.

Borotva-éles, tiszta és finom részletek

A világ vezető BenQ DLP projektorainak kontraszt aránya kiemelkedő, így könnyedén közvetítenek éles, finom részletességű képeket és kiválóan olvasható szöveget a BenQ SmartEco™ technológiáján keresztül.

Típus

TK800

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

Ultra HD (3840×2160)

Képarány

16:9

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

3000 Lumen

Kontrasztarány

10000 : 1

Lámpa élettartam

4000 óra

Bemenetek

1 db Audio bemenet, 1 db Audio kimenet, 1 db RS232, 1 db USB 1.1 (A típusú), 1 db USB 2.0 (B típusú), 12V Trigger, 2x HDMI, D-sub

Tömeg

4.2 kg

Zajszint

33 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Gyári tartozékok

Garancia dokumentumok, Gyorstelepítési útmutató, Használati utasítás (CD), lencsevédő, Tápkábel, Távirányító

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ TK800 házimozi projektor” értékelése elsőként