A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ TH535 projektor

216.690 Ft

Full HD (1920×1080) felbontás
DLP technológia
3500 ANSI Lumen fényerő
15000:1 kontrasztarány
5000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ TH535 projektor

Maradjon otthon, vetítsen nagyban!
Elérhető nagyképernyős szórakoztatás

Világos nappaliban is használható

A 3500 ANSI lumen fényerejű TH535 projektor világos környezetben, még akár felkapcsolt világítás mellett is képes mozifilmek, TV sorozatok és sportközvetítések tökéletes megjelenítésére. Ideális világos nappalikba.

Színpontosság

Tapasztalja meg a ténylegesen valósághű színeket és élénk képeket, amelyeket a BenQ innovatív technológiáinak egyike jelenít meg, mint a BriliantColor™ technológiával rendelkező hat-szegmenses színkerék.

Hosszantartó

Hihetetlenül tartós és képminőség romlás nélkül állja ki az idő próbáját. A BenQ házimozi projektorait úgy tervezték, hogy meggátolják a por felgyülemlését és a hő okozta károsodásokat. Az eredmény pedig, hogy – egy lámpacsere után és hosszú évek múlva is – a projektor képe legalább olyan jó, mintha új lenne a projektor.

Élesség

A BenQ-val nincsenek homályos vagy nem világos képek. A kivetített képek kristálytiszta módon, megnövelt képpontsűrűség mellett mutatják meg a részleteket. A szöveg éles és megnövelt olvashatóságú a BenQ egyedülálló SmartEco™ technológiáján keresztül.

Nézze bármit vagy játsszon

A 2 x HDMI bemenettel felszerelt TH535 projektor teljesen kompatibilis a Google Chromecasttal, az Amazon Fire TV-vel, az Apple TV-vel, a Sony-val, a PlayStation 4-gyel, a Microsoft Xbox One-nal, a Nintendo Switch-el, a HDMI Wi-Fi eszközökkel, amely így biztosítja, hogy bármilyen tartalmat megnézhet és játszhat bármilyen játékot.

Lépjen nagyot Full HD-ben, 3D támogatással és nagy kontraszttal
Típus

TH535

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Fényerő

3500 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Kontrasztarány

15000:1

Lámpa élettartam

5000 óra

Tömeg

2,42 kg

Zajszint

33 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ TH535 projektor” értékelése elsőként