A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ TH534 Full HD projektor

170.890 Ft 163.900 Ft

Full HD (1920×1080) felbontás
DLP technológia
3300 ANSI Lumen fényerő
15.000:1 kontrasztarány
15.000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2026315314852 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

BenQ TH534 Full HD projektor

Okos felépítés a mindennapi filmekhez
A BenQ TH534 napról-napra megbízható otthoni teljesítményt nyújt, amely egyesíti a nagy fényerejű, tökéletes képminőséget, az intuitív problémamentes működéssel és a kényelmes digitális csatlakoztatással, valamint a környezettudatos energia-megtakarítással.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ragyogó képteljesítmény
Jelenítse meg a Full-HD tartalmat éles, 1080p felbontással és élvezze a Blu-ray-t, a játékokat és a HD műsorszórást csodálatos, nagy kontrasztú, eredeti felbontású, tömörítetlen minőségben. A TH534 natív felbontása 1920×1080 képpont.

 

 

 

 

 

 

Kiemelkedő fényerő
A 3000 lumen fényerő biztosítja, hogy egy relatív jól bevilágított környezetben is a legmagasabb képminőséget láthassa. Ez a képesség lényeges az otthoni szórakoztatásnál, ugyanis láthatja családja arcán az örömöt, miközben sporteseményt vagy egy filmet néz a projektoron.

Magas natív kontraszt arány a kiemelkedő olvashatóságért és színátmenetekért
Az erőteljes, 15.000:1 natív kontraszt arány, a korszerű DLP technológia, valamint a teljesen üveg lencsetagokból álló 5G optikai rendszer maximális tisztaságot, finom középszínű színátmeneteket és borotvaéles olvashatóságot kínál a vállalati kommunikációban résztvevők számára.

Intelligens funkcionalitás az intuitív működtetésért
Kettős HDMI és VGA bemenet az univerzális csatlakoztathatóságért

A kettős HDMI bemenet, kiegészítve a kettős VGA csatlakozásokkal, egy előrelátó mérnöki tervezés eredménye, amelynek köszönhetően párhuzamosan több előadó is csatlakoztathatja notebookját vagy mobil eszközét a projektorokhoz. A sokféle bemenet lehetővé teszi a találkozó előadói, a tanárok vagy diákok számára, hogy azonnal – adapterek és időpazarló IT támogatás nélkül – együttműködésbe kezdjenek.

Függőleges trapéztorzítás korrekció a tökéletesen beállított képekért
A trapéztorzítás ellensúlyozására, amelyet a projektor nem középvonali elhelyezése eredményez, a függőleges trapéztorzítás javítással a kép oldali professzionálisan párhuzamossá tehetők. A trapéztorzítás javítás egyszerűvé teszi a tökéletes kép beállítását bármilyen környezetről legyen is szó.

 

 

 

 

 

 

 

Kényelmes külső állítható láb
Az egy állítható lábbal rendelkező projektorokkal szemben a megháromszorozott állítási lehetőségek jelentősen megnövelik a projektor rugalmasságát, így sokféle tárgyalóteremben állíthatók üzembe. A projektor sarkára helyezett láb megkönnyíti a beállítást és könnyű mozgathatóságot eredményez.

Kényelmes hordozhatóságra tervezve
A vékony, kompakt ipari forma szoborszerű mintáival ellenáll a szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak, amelyek a hordozáskor kerülhetnek a készülékre. Ezen felül, az intuitív billentyűzet és távirányító segítségével egyszerű a kép beállítása az új tárgyalóban.

Takarítson meg többet az energiafelhasználáson a B SmartEco™ technológiájával
A BenQ egyedülálló újítása, a SmartEco technológia tökéletesen kihasználja a DLP energia-megtakarítási képességeit, miközben kompromisszumoktól mentes fényerőt, kiváló képminőséget, optimalizált – csökkentett – lámpa használatot és TCO-t kínál. A dinamikus SmarEco technológia lehetőséget ad a lámpa energiafelhasználásának és a karbantartási költségek minimalizálásra.

SmartEco üzemmód
A SmartEco üzemmóddal a projektor érzékeli a bemeneti tartalom fényigényét és pontosan annyi lámpa teljesítmény használ, mint amennyi a legjobb, kompromisszum-mentes kontraszt arány eléréséhez szükséges.

Tökéletes és hosszan tartó képminőség DLP vetítési technológiával
A digitális mozi rendszerek 90%-a, míg az IMAX filmszínházak 100%-a ezt a technológiát használja. A DLP a projektorok világpiacán is domináns, ugyanis több, mint 50%-ban ezzel a technológiával felszerelt projektor értékesítenek. Jelenleg a BenQ az első számú DLP projektor márka ezen a piacon, a világszínvonalú és páratlan teljesítményével.

Pontos      
A BenQ DLP projektorok a lehető legélénkebb és valódi színeket jelenítik meg. A BenQ innovatív újdonságainak kombinációjával – mint például a DLP BrilliantColor™ technológiájú, cserélhető 6 szegmenses színkerékkel – a projektoraink a nehezen megjeleníthető színeket is pontosan vetítik a vászonra.

 

 

 

 

Típus

PROBENQTH534

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

1920×1080

Képarány

16:9

Fényerő

3300 ANSI Lumen

Fényforrás

Lámpa

Kontrasztarány

15000:1

Lámpa élettartam

15000 óra

Tömeg

2,4 kg

Zajszint

32 dB

Gyári tartozékok

Távvezérlő elem, Tápkábel, Garanciajegy, VGA kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ TH534 Full HD projektor” értékelése elsőként