A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ TH530 Full HD projektor

171.890 Ft

Full HD (1920×1080) felbontás
DLP technológia
10000:1 kontrasztarány
3200 Lumen fényerő
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 2049493253164 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

BenQ TH530 Full HD projektor

Otthoni szórakoztató projektor

A BenQ TH530 a legkiválóbb, Labdarúgás üzemmóddal felszerelt, minden-az-egyben otthoni szórakoztatásra termett projektor. A 3200 ANSI lumen fényerővel, a Full HD 1080P felbontással, a 10.000:1 kontraszt aránnyal a TH530 több-képernyős, kiváló minőségű, ultra-sima csatlakozást kínál, hogy kényelmesen elkalauzolja Önt a digitális világban.

FŐBB JELLEMZŐK

  • Full HD 1080p felbontás
  • 3200 ANSI lumen
  • Egyszerű telepítés & vezérlés
  • Könnyű karbantartás
  • Blu-ray Full HD 3D támogatás

Ragyogó képteljesítmény

Full HD 1080p

Jelenítse meg a Full-HD tartalmat éles, 1080p felbontással és élvezze a Blu-ray-t, a játékokat és a HD műsorszórást csodálatos, nagy kontrasztú, eredeti felbontású, tömörítetlen minőségben.

Kiemelkedő fényerő

A 3200 lumen fényerő biztosítja, hogy egy relatív jól bevilágított környezetben is a legmagasabb képminőséget láthassa. Ez a képesség lényeges az otthoni szórakoztatásnál, ugyanis láthatja családja arcán az örömöt, miközben sporteseményt vagy egy filmet néz a projektoron.

SmartEco üzemmód

A SmartEco üzemmóddal a projektor pontosan annyi lámpa teljesítmény használ, mint amennyi a legjobb kontraszt arány eléréséhez szükséges.

Még több megtakarítás az energiafelhasználáson a BenQ SmartEco™ technológiájával

A BenQ SmartEco technológiája alacsony üzemeltetési költséget, páratlan fényerőt, kitűnő képminőséget és optimalizált lámpa élettartamot kínál, egy tökéletesített technológiát, amelyet egy üzleti projektor kínálhat. Ezzel a speciális újítással akár 70%-os energia-megtakarítás és alacsonyabb üzemeltetési költségek érhetők el, miközben ultra-élénk képminőség élvezhető bármely tárgyalóteremben.

Lámpakímélő üzemmód

A projektor lámpájának cseréje teszi ki a teljes birtoklási költség nagy részét. A lámpakímélő üzemmódnak köszönhetően a lámpa teljesítménye a megjelenítendő tartalomnak megfelelően változik, így a módosított fényerő akár 50%-kal is megnövelheti a lámpa élettartamát, így akár a lámpacsere periódusa is megnövelheti 50%-kal.

Eco Blank üzemmód

Bekapcsolt állapotban ez a speciális funkció 70%-kal csökkenti a teljes energiafelhasználást, és csökkenti a lámpa fényerejét.

“Nincs csatlakoztatott jelforrás” üzemmód

A projektor automatikusan Eco Blank üzemmódra vált, amennyiben a bekapcsolás után három perccel sem érzékel bemeneti jelforrást. Ezzel az átváltással elkerülhető az energiapazarlás, valamint megnövelhető a lámpa élettartama.

Készenléti áramfelvétel kevesebb, mint 0,5W

Az TH530 inaktív állapotban alacsony szinten tartja a készenléti energia fogyasztást, így csak kevesebb, mint 0.5 W az áram felvétele. Ez segít megnövelni a lámpa élettartamát, valamint csökkenti az energiaköltségeket.

Blu-ray Full HD 3D támogatás

A BenQ TH530 legújabb DLP® technológiája támogatja a 3D megjelenítést, mellyel lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy 3D blu-ray élményben legyen része egy egyszerű mozdulattal: a 3D szemüveg felhelyezésével.

BenQ DLP® projektorok Tökéletes és hosszan tartó képminőség DLP vetítési technológiával

A Digital Light Processing (DLP) technológia, amely a 2015-ös Academy Award of Merit (Oscar® szobrocska) díjazottja, a világ vezető projektor technológiája. A digitális mozi rendszerek 90%-a, míg az IMAX filmszínházak 100%-a ezt a technológiát használja. A DLP a projektorok világpiacán is domináns, ugyanis több, mint 50%-ban ezzel a technológiával felszerelt projektor értékesítenek. Jelenleg a BenQ az első számú DLP projektor márka ezen a piacon, a világszínvonalú és páratlan teljesítményével.

Pontos megjelenítés

A BenQ DLP projektorok a lehető legélénkebb és valódi színeket jelenítik meg. A BenQ innovatív újdonságainak kombinációjával – mint például a DLP BrilliantColor™ technológiájú 6 szegmenses színkerékkel – a projektoraink a nehezen megjeleníthető színeket is pontosan vetítik a vászonra.

Hossza tartó

A DMD chip hihetetlen hosszú élettartamú mikro-méretű tükreivel és a DLP motor gyakorlatilag teljesen szigetelt készülékházával a BenQ DLP projektorok képminőség-romlás nélkül állják ki az idő próbáját. A szennyeződések felhalmozódását illetve a magas hőmérséklet okozta károk elkerülésével a BenQ projektorok évről-évre, egy egyszerű lámpacsere által, úgy jelenítik meg a vetített tartalmat, mintha vadonatújak lennének.

Borotva-éles

A világ vezető BenQ DLP projektorainak kontraszt aránya kiemelkedő, így könnyedén közvetítenek éles, finom részletességű képeket és kiválóan olvasható szöveget a BenQ SmartEco™ technológiáján keresztül.

Típus

TH530

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

3200 Lumen

Kontrasztarány

10000 : 1

Lámpa élettartam

4000 óra

Bemenetek

1 db Audio bemenet, 1 db Audio kimenet, 1 db HDMI, 1 db IR bemenet, 1 db RS232, 1 db S-Video, 1 db USB 2.0 (B típusú), D-sub, kompozit video, RCA

Tömeg

1.96 kg

Zajszint

28 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

33 dB

Hangszóró

2 Watt

Gyári tartozékok

AC tápkábel, Garancia dokumentumok, Gyorstelepítési útmutató, Használati utasítás (CD), Távirányító, VGA kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ TH530 Full HD projektor” értékelése elsőként