A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ SX751 projektor

344.490 Ft

XGA (1024×768) felbontás
4300 lumen fényerő
13000:1 kontrasztarány
DLP technológia

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ SX751 projektor

Élénk tisztaság megvilágított környezetben

Az SX751 4.300 lumen fényereje lehetőséget biztosít az előadóknak és a résztvevőknek, hogy kényelmes megvilágítás mellett tartsák meg, valamint kövessék az előadást, még közepes méretű konferenciatermekben is, miközben kompromisszummentes vita, jegyzetelés és interakció is folytatható. A magas fényerő biztosítja a telepítők számára, hogy a professzionális képminőséggel tökéletesen megfeleljenek a szigorú vállalati követelményeknek.

Magas kontraszt arány a tisztább olvashatóságért

A BenQ SX751 projektor iparágvezető kontrasztot és a pixel sűrűséget nyújt, amely kiváló fekete színt és a páratlan pontosságot kínál a prezentációkban és a dokumentumokban. A nagy kitöltési tényező a fekete-fehér dokumentumok tisztaságát és a színes képeket is élesíti, miközben csökkenti a szem fáradását.

Rugalmas vetítési arány és 1,5x zoom a hatékony frissítéshez

A rugalmas vetítési aránytartománnyal és a 1,5x nagyítással a vállalatok könnyedén és gazdaságosan úgy cserélhetik le elavult projektoraikat, hogy a korábban használt mennyezeti tartóra szerelik az SX751 -őt. Az 1,5x zoom lehetőséget ad az SX751 számára, hogy 4.5 és 6.7 méter közé bárhova felszereljék és a vetített kép 120″ méretű legyen, amely a vállalati előadótermek tipikus vászonméretet, így nincs szükség költséges felújításra és a telepítés okozta leállásra.

Speciális képkalibráció az ideális vetítési igazításhoz

Az SX751 kétdimenziós trapézkorrekciós tartománya ±30 fokban állítható, mindkét irányban a trapézhatás ellensúlyozása érdekében, amennyiben a projektort a középvonaltól eltolva szerelik fel. A telepítők alkalmazhatják a sarokillesztés funkciót, és így a kép minden sarka tökéletesen illeszkedni a fog a vászonhoz.

Átfogó vezérlőrendszer kompatibilitás

Az SX751 széles körben kompatibilis a vezető LAN-t használó projektorvezérlő rendszerekkel, mint a Crestron, az AMX, Extron és a PJ-Link, így a projektorok egyszerűen integrálhatók a vállalati hálózati infrastruktúrába. Az SX751 RS-232-n keresztül támogatja megbízható, hosszú, akár 15 méteres kábelhosszt is azokon a helyeken ahol nem érhető el LAN csatlakozás.

Központosított vezérlés a BenQ MDA szoftverével

A BenQ Multiple Display Administrator (MDA) szoftver nagy teljesítményű, központosított többprojektoros felügyeletet biztosít, köztük automatizált nyitási és zárási eljárásokat közterületekre szánt projektorokhoz, távvezérelt be- és kikapcsolási funkciót, valamint intézmények és vállalatok számára feladatütemezést.

Egy gomb és máris indulhat a Full HD vezeték nélküli előadás

A BenQ InstaShow™ WDC10 egy szoftvert nélkülöző megoldás, amely lehetővé teszi, akár 16 előadó számára előadások vezetését bármilyen eszközről. A plug and play eszközhöz nincs szükség meghajtó szoftver telepítésére és így kompatibilis bármely operációs rendszerrel és platformmal. A vezeték nélküli bemutatók zökkenőmentesen és megnövelt hatékonysággal tarthatók.

Vezeték nélküli multimédiás előadás okos eszközökről

A vállalati körökben egyre erősödő “saját eszköz” igény minél szélesebb körű kielégítése érdekében a BenQ a QCast Wi-Fi dongle-t ajánlja, így a találkozó résztvevői vezeték nélkül tarthatnak Full HD multimédia tartalmú előadásokat, ideértve a videókat, dokumentumokat és élő videó kapcsolatokat, gyakorlatilag bármilyen mobil eszközről. A többszemélyes előadás lehetővé teszi, hogy akár négy előadó egyidőben csatlakozzon a projektorhoz és megosztott képernyőn – a BenQ vezeték nélküli megoldásán keresztül – építsen fel csapatmunkát, inspiráló és kiemelkedően hatékony megbeszéléseket

Felső lámpaajtó az egyszerűsített lámpa karbantartáshoz

A gyors-oldású lámpa ajtó a projektor mennyezetről való leszerelése nélkül biztosít kényelmes hozzáférést a hatékony lámpacseréhez az IT vezetők számára.

Hosszantartó DLP megóvja színeit a kifakulástól és energiát takarít meg

A DLP meghajtású SX751 projektor tartós digitális mikro tükrei és a szigetelt vetítőmotorja megvédi a vetített képet a por okozta színelhalványulástól és képromlástól. Ezek a jellemzők több ezer óra működtetés után is megőrzik a képminőséget.

Egyedülálló BenQ SmartEco™ technológia

A BenQ egyedülálló újítása, a SmartEco technológia tökéletesen kihasználja a DLP energia-megtakarítási képességeit, miközben kompromisszumoktól mentes fényerőt, kiváló képminőséget, optimalizált – csökkentett – lámpa használatot kínál.

Típus

SX751

Képarány

4:3

Felbontás

XGA (1024×768)

Fényerő

4300 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Garancia

36 hónap készülék-, 12 hónap lámpagarancia

Gyártó

Kontrasztarány

13000:1

Gyári tartozékok

CD útmutató, Garancia dokumentumok, QSG, Tápkábel, Távvezérlő (elemekkel), VGA kábel

Hangszóró

10 Watt

Technológia

DLP

Bemenetek

D-sub, HDMI, IR, mikrofonbemenet, mini jack, monitor kimenet, RCA, RJ45, RS232, S-Video, USB Mini B, USB-A

Tömeg

3,3 kg

Zajszint (Eco üzemmódban)

31 dB

Zajszint

36 dB

Lámpa élettartam

2500 óra

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ SX751 projektor” értékelése elsőként