A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ SU917 WUXGA projektor

1.049.890 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
DLP technológia
5000 Lumen fényerő
7000:1 kontrasztarány
2300 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ SU917 WUXGA projektor

A BenQ SU917 a legjobb választás, ha találkozókra kerül sor. Könnyű, kompakt, és 5000 ANSI lumen fényerő, valamint a 7000:1 kontraszt arány kiemelkedő vizuális élményben részesíti a közönséget, még nagyobb méretű rendezvényeken is. Az SU917 natív WUXGA felbontása akár az 1920 x 1200 pixelt is támogatja, így éles és pontos megjelenítést garantál minden előadáshoz! Nem fontos, hogy merre is jár, az SU917 5000 ANSI lumen fényereje bárhol a legjobb tisztaságot és fényerőt adja. Éljen a lehetőséggel! Legyen Ön a főnök, és élvezze a tökéletes előadást, valamint az interakciót közönségével! A BenQ sokéves, projektorok építésében szerzett tapasztalata révén megalkotta a kiemelkedő, 7000:1 kontraszt arányú projektort, amely jelentősen megnöveli a fekete szín megjelenítését és ezzel a képességgel szenzációs képfelbontást kínál. A BenQ egyedülálló 3D színvezérlő eszközével Ön 100%-ban személyre szabhatja – külön-külön – a 6 alapszínt (R/G/B/C/M/Y) a telítettség és az erősítés finomhangolásával.

Telepítési rugalmasság

Lencse emelés a tökéletes projektor elhelyezéshez

A lencse emelés extra rugalmasságot ad a projektor telepítésekor esetlegesen felmerülő kisebb számolási hibákra. Mindössze annyit kell tennie, hogy a lencse mellett található kart megfelelő helyzetbe állítja.

Nagyátfogású zoom az extra telepítési rugalmasságért

Az SU917 1,5x zoom átfogásával lenyűgöző távlatokat nyit. Nem kell mást tennie, csak helyezze az új projektort a régi helyére a mennyezeti tartóra. Ezzel nem gyarapítja a projektor telepítéskor alkalmazott felújítási költségek listáját, tehát pénzt takaríthat meg és egyben jobb használatot is biztosít.

2D trapézkorrekció

Amikor a projektor nem a középpontban kerül elhelyezésre, akkor a 2D trapézkorrekció segítségével növelhető a telepítési rugalmasság, és kijavítható a trapéz hatást a függőleges és a vízszintes állítási lehetőségekkel.

Képsarok beállítás

Rugalmasan, kényelmesen – a távirányító, az OSD menü vagy a QPresenter alkalmazás segítségével – a megjelenített kép bármely sarkát mozgathatja, így a korlátozott térben, vagy egyenetlen felületen is képes ragyogó képminőség elérésére.

Gyors telepítés

A távirányító Quick Install gombjának megnyomásával a telepítő személyzet azonnali hozzáférést kap az OSD menühöz, amelyben a telepítéshez szükséges beállításokat végezheti el.

LAN vezérelt központosított projektor felügyelet Crestron Roomview, PJ-Link és AMX rendszerekkel

A LAN vezérlés lehetőséget ad az IT vezetőknek, hogy a napi projektor ellenőrzéseket és javításokat gazdaságosan és hatékonyan végezzék, közvetlenül egy munkaállomás mellől. A SU917 Creston RoomView és PJ-Link és AMX vezérlési rendszerekkel kompatibilis.

LAN megjelenítő

LAN megjelenítő költséghatékony megoldást kínál központi projektor felügyeletre és megjelenítésre egy LAN kábelen keresztül. Ez a funkció egy projektor tartalomfelügyeletét teszi lehetővé megbeszélések, előadások, képzések vagy tantermi oktatás számára.

Kötetlen irányítás a vezeték nélküli kijelzővel

Élvezze otthonában filmjeit, hívja meg barátait egy óriási játék estre és mélyedjenek el az intenzív játék élményében, köszönhetően a vezeték nélküli kijelző adta szabadságnak, mellyen könnyedén csatlakoztathat notebookot, PC-t vagy mobil eszközt az SU917-het. Az EZ QPresenter 2.0 szoftver PC-ről történő vezeték nélküli csatlakoztatást kínál az SU917-hez, kibővített képernyő illetve közvetlen video lejátszás lehetőséggel. Töltse le a könnyen használható iOS/Android EZ QPresenter 2.0 alkalmazást és vigye magával előadását bármerre is jár. Vetítsen közvetlenül mobil eszközéről az SU917-en keresztül PDF, MS Office és iWorks dokumentumokat. Az alkalmazás közvetlen hozzáférést nyújt a Dropbox letöltéshez.

Típus

SU917

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Képarány

16:10

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

5000 Lumen

Kontrasztarány

7000:1

Lámpa élettartam

2300 óra

Bemenetek

1 db Audio bemenet, 1 db Audio kimenet, 1 db HDMI, 1 db LAN bemenet, 1 db Mikrofon, 1 db RS232, 1 db S-Video, 1 db USB 2.0 (B típusú), 12V Trigger, 2 db HDMI + MHL v2.1, A típusú USB 1.1, D-sub, RCA

Tömeg

3.7 kg

Zajszint

36 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

34 dB

Hangszóró

10 Watt

Gyári tartozékok

Garancia dokumentumok, Gyorstelepítési útmutató, Használati utasítás (CD), lencsevédő, Tápkábel, Távirányító, VGA-kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ SU917 WUXGA projektor” értékelése elsőként