A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Benq ST550K Smart Signage kijelzõ

446.890 Ft

Képátló: 55 inch
Felbontás: Ultra HD (3840×2160)
Képarány: 16:9
Válaszidő: 6 ms
Betekintési szög: 176°
Súly: 15 kg
Fogyasztás: 155 Watt
2 x 8 Watt hangszóróval

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2015514453240 Kategóriák: , Címkék: ,

Benq ST550K

A BenQ ST550K az eddigi legjobb eladótéri BenQ megjelenítőnk. A lenyűgöző 4K2K UHD felbontáson felül a plug-and-play USB lejátszással nincs szükség külső média lejátszóra, sőt, még a megjelenő tartalmat is szerkesztheti a BenQ X-Sign alkalmazásával és a személyre szabott Android™ OS platformmal.

Vékony & stílusos

Az ST550K keskeny kávája és vékony formája stílusos külsőt kölcsönöz, amely a meglévő környezetben is megállja helyét, legyen szó akár egy trendi kávézóról vagy kifinomult butikról.

Több, mint 30 sablon áll rendelkezésre az áruházak, szupermarketek, oktatási intézmények, éttermek, hotelek, kórházak, vállalatok és közlekedési társaságok részére.

4K2K Ultra HD felbontás
A válogatós szemek lenyűgözésére

A 4K2K (3840×2160) ultra magas felbontás ma a lehető legjobb a megjelenítők között. Az ST550K csodálatos képminőséget kínál, valamint négyszer nagyobb munkafelületet, mint a 1080p full HD, amellyel megnövelheti a termelékenységet és a hatékonyságot.

X-Sign szoftver
Még egyszerűbb tartalomkezelés

Az X-Sign alkalmazás a megjelenítendő tartalom szerkesztésében, menedzselésében és az eladótérben történő, önálló lejátszásában segíti a vállalkozásokat, legyen az akár magával ragadó termékkatalógus vagy egy menü. A szoftver még a kezdő felhasználók számára is egyszerűen használható.
• Azonnali plug-and-play a beépített X-Sign médialejátszó alkalmazás segítségével
• Többféle sablon a bonyodalom-mentes alkotásért és szerkesztésért
• Távirányító könnyed kezelés érdekében

Személyre szabott Android™ OS
Plug-and-Play megjelenítés

Az ST550K egy személyre szabott AndroidTM OS-sel kerül forgalomba, amelyhez hasznos alkalmazások tölthetők le a bemutatókhoz, mint például a WPS Office, web böngészők, EZWrite és a Media Player. A módosított platformnak köszönhetően teljes kontroll alatt tarthatja az ST550K-t, így biztosíthatja, hogy nemkívánatos alkalmazások kerüljenek telepítésre a kijelzőre, valamint minimalizálja a nem várt összeomlásokat.

USB lejátszás: közvetlenül elérhetők a média tartalmak az USB meghajtóról, így nincs szükség PC csatlakoztatásra és bonyolult kábelezésre
• MHL csatlakoztatás: a hibátlan mobil médialejátszás bármilyen MHL-kompatibilis mobil eszközről
• QCast-támogatású vezeték nélküli lejátszás*: fa számítógép vagy mobil eszköz nagy méretben történő képtükrözése
*Külön megvásárolható QCast dongle-al.

Megjegyzés: az Android™ márkanév a Google Inc. bejegyzett tulajdona. Az Android robot a Google által készített, módosított és megosztott alkotás. Felhasználásának feltételeit a Creative Commons 3.0 Attribution License tartalmazza.

Multiple Display Administrator (MDA)
Távirányítás hibajelző rendszerrel

Több megjelenítő együttes kezelése helyi hálózaton vagy soros porton keresztül. A magas fokú kényelmen túl az MDA rendszer olyan erőteljes funkciókat kínál, mint a rendszerintegráció vagy felmerülő problémákról e-mail figyelmeztetés-küldés.

Típus

ST550K

Felbontás

Ultra HD (3840×2160)

Gyártó

Képarány

16:9

Fényerő

350 cd/m2

Bemenetek

audio, DSUB, HDMI, RCA, RJ45, USB

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

1200:1

Hangszóró

2 x 8 Watt

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Benq ST550K Smart Signage kijelzõ” értékelése elsőként