A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Benq ST430K Smart Signage kijelzõ

389.900 Ft

Képátló: 43 inch
Felbontás: UHD (3840×2160)
Képarány: 16:9
Válaszidő: 8 ms
Betekintési szög: 178°
Súly: 20 kg
Fogyasztás: 98 Watt
2 x 8 Watt hangszóróval

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2029791177942 Kategóriák: , Címkék: , ,

BENQ ST430K

A 43″ BenQ ST430K egy minden szükséges alkalmazást tartalmazó csomag kisméretű vállalkozásoknak és nagykiterjedésű vállalatoknak egyaránt. Sok funkciót kínál, mint például a lenyűgöző 4K felbontást a megnövelt élményhez, a stílusos vékony formát,az X-Sign szoftvert, amely tartalomkezelésben és -készítésben lehet segítségére, valamint az MDA alkalmazást, a problémamentes megjelenítő kezelést. Ezeken felül a megjelenítő tartalmaz egy könnyen használható videokonferencia alkalmazást, a Zoomot, amellyel azonnal csatlakozhat csapata tagjaihoz vagy partnereihez. Teheti mindezt drága infrastruktúra kiépítése nélkül. Ez az a megoldás, amely időt takarít meg Önnek, külön ráfordítás és erőfeszítés nélkül.

BEÉPÍTETT SZOFTVER: KÜLÖNFÉLE TARTALOMKÉSZÍTÉS ÉS MEGJELENÍTÉS

X-SIGN FELHASZNÁLÓBARÁT TARTALOMKEZELŐ ALKALMAZÁS

Az X-Sign tartalomszolgáltató alkalmazás segít Önnek személyre szabni, szerkeszteni, kezelni és megjeleníteni a megjelenítőn futó tartalmakat, így Ön azonnal lenyűgözheti vásárlóit.
Az eladótérben futó tartalomhoz a szoftver több, mint 100 sablont kínál, amelyek támogatják az animált képet és szöveget, video lejátszást, QR kód beszúrást és napi lejátszási listák kezelését.
A megjelenítendő tartalmat USB-ről vagy a BenQ felhőszolgáltatásából töltheti fel a megjelenítőre.
Lehetőség az egyedüli vagy több megjelenítő együttes kezelésére és tartalom disztribúciójára az interneten keresztül, amellyel időt és költséget takaríthat meg, valamint kevesebb erőfeszítést kíván a működtetés.

SZEMÉLYRE SZABOTT ANDROID™ OPERÁCIÓS RENDSZER

A személyre szabott AndroidTM operációs rendszerrel és üzleti előadás támogató alkalmazásokkal kerül forgalomba. A módosított platformnak köszönhetően teljes kontroll alatt tartható a megjelenítő, így biztosítható, hogy nemkívánatos alkalmazások ne kerüljenek telepítésre a kijelzőre, valamint minimalizálja a nem várt összeomlásokat.

WPS OFFICE IRODAI ALKALMAZÁS

Nyissa meg dokumentumait az egyik legnépszerűbb irodai csomaggal. A WPS Office könnyed lehetőséget ad Önnek, hogy a legtöbb fájlformátumot megjeleníthesse a kijelzőn, mint például a PDF, MS Word, PowerPoint és Excel dokumentumokat.

MULTIMÉDIA LEJÁTSZÓ

A személyre szabott Android™ operációs rendszer beépített médialejátszója különféle tartalmak megjelenítését teszi lehetővé anélkül, hogy extra forrásokat kellene költenie egy különálló lejátszóra.

BEÉPÍTETT SZOFTVER: EGYSZERŰ KEZELÉS

TÖBB MEGJELENÍTŐ ADMINISZTRÁCIÓ (MULTIPLE DISPLAY ADMINISTRATOR – MDA)

Az MDA alkalmazás segíti több megjelenítő együttes kezelését helyi hálózaton keresztül. A magas fokú kényelmen túl az MDA rendszer olyan erőteljes funkciókat kínál, mint a rendszerintegráció vagy a használaton kívül megjelenítők elsötétítése, amellyel csökkenthető az energiaköltség és környezetbarát is egyben.

EGYSZERŰ BEÁLLÍTÁS ALKALMAZÁS SEGÍTSÉGÉVEL

Minden egyszerűbb felhőszolgáltatással. Ez az eszköz segíti a felhasználókat, hogy automatikusan feltölti és telepíti az Android™ alkalmazásokat azokon a megjelenítőkön, amelyeket csatlakoztattak a BenQ felhőkiszolgálójához.

Típus

ST430K

Felbontás

Ultra HD (3840×2160)

Gyártó

Képarány

16:9

Fényerő

380 cd/m2

Bemenetek

audio, HDMI, RCA, RJ45, USB, VGA

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

1200:1

Hangszóró

2 x 8 Watt

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Benq ST430K Smart Signage kijelzõ” értékelése elsőként