A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ SL550 Smart Signage kijelzõ

681.090 Ft

Képátló: 55 inch
Felbontás: Full HD (1920×1080‎)
Képarány: 16:9
Betekintési szög: 178°
Súly: 14,7 kg
2 x 10 Watt hangszóróval

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2089618380252 Kategóriák: , Címkék: ,

Benq SL550

Minden-az-egyben megoldás kis- és nagyméretű vállalkozásoknak

Az SL550 egy minden szükséges alkalmazást tartalmazó csomag kisméretű vállalkozásoknak és nagy kiterjedésű vállalatoknak egyaránt. Az SL550 célja – mobilitása és sokoldalú, kiváló hardverekkel és szoftverekkel felvértezve – az, hogy mindig a megfelelő helyen és időben legyen képes megmutatni vállalkozását. A többképernyős csatlakoztatással szabadon készíthet videofalakat és vonhatja magára vásárlói figyelmét a dinamikus megjelenítés segítségével. Az SL550 teljes mértékben kompatibilis a BenQ Easy-to-Go állványával, így ezzel az egyszerű telepítéssel sokrétű üzenetközvetítésre használható az SL550. Ez az a megoldás, amely egyben időt takarít meg Önnek, külön ráfordítás és erőfeszítés nélkül.

FŐBB JELLEMZŐK:

  • Vékony és stílusos forma
  • X-Sign szoftver 100 sablonnal
  • DP lánc a 4K videofal rugalmasságáért
  • Easy-to-Go állvány a lenyűgöző mobilitásért
  • Távvezérlési képesség

Beépített szoftver: Különféle tartalomkészítés és megjelenítés

X-Sign szoftver 100 sablonnal

Az X-Sign tartalomszolgáltató alkalmazás segít Önnek a személyre szabni, szerkeszteni, kezelni és megjeleníteni a megjelenítőn futó tartalmakat, így Ön azonnal lenyűgözheti vásárlóit.

  • Az eladótérben futó tartalomhoz a szoftver több, mint 100 sablont kínál, amelyek támogatják az animált képet és szöveget, video lejátszást, QR kód beszúrást és napi lejátszási listák kezelését.
  • A megjelenítendő tartalmat USB-ről vagy a BenQ felhőszolgáltatásából töltheti fel a megjelenítőre.
  • Lehetőség az egyedüli vagy több megjelenítő együttes kezelésére és tartalom disztribúciójára az interneten keresztül, amellyel időt és költséget takaríthat meg, valamint kevesebb erőfeszítést kíván a működtetés * *A Windows felhasználók 2016-tól érhetik el az X-Sign lejátszót az interneten keresztül.

WPS Office irodai alkalmazás

Nyissa meg dokumentumait az egyik legnépszerűbb irodai csomaggal. A WPS Office könnyed lehetőséget ad Önnek, hogy a legtöbb fájlformátumot megjeleníthesse a kijelzőn, mint például a PDF és MS Word, PowerPoint, Excel dokumentumokat.

Multimédia lejátszó

A személyre szabott Android™ operációs rendszer beépített médialejátszója különféle tartalmak megjelenítését teszi lehetővé anélkül, hogy extra forrásokat kellene költenie egy különálló lejátszóra.

Beépített szoftver: Egyszerű kezelés

Több megjelenítő adminisztráció (Multiple Display Administrator – MDA)

Az MDA alkalmazás segíti több megjelenítő együttes kezelését helyi hálózaton keresztül. A magas fokú kényelmen túl az MDA rendszer olyan erőteljes funkciókat kínál, mint a rendszerintegráció vagy a használaton kívül megjelenítők elsötétítése, amellyel csökkenthető az energiaköltség és környezetbarát is egyben.

Egyszerű beállítás alkalmazás segítségével

Minden egyszerűbb felhőszolgáltatással. Ez az eszköz segíti a felhasználókat, hogy automatikusan feltölti és telepíti az Android™ alkalmazásokat azokon a megjelenítőkön, amelyeket csatlakoztattak a BenQ felhőkiszolgálójához.

Egyszerű megjelenítés: kiváló megjelenítési teljesítmény

DP lánc a 4K videofal rugalmasságáért

Az iparágvezető DisplayPort1.1a lánc technológiával felszerelt SL550 videofal képessége lehetővé teszi Önnek az azonnali többképernyős megjelenítést. 2×2 konfigurációban rögtönzött valódi 4K (3840 x 2160) felbontású videofalat építhet, akár négyszer jobb felbontásban, mint a HD képminőség. Az SL550 elosztó nélkül is képes akár 15×10 felosztásban többképernyős megjelenítésre. Az SL550 tervezésekor a rugalmasság volt a mérnökök szeme előtt, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy promóciós üzeneteket jeleníthessen meg képernyők tömbjein úgy, mint még ezelőtt soha.

Erő, teljesítmény és meghajtás

A 1.5 GHz négymagos processzor és a 2G RAM memória kombinációja folyamatos, sima megjelenítést tesz lehetővé minden helyzetben, még abban az esetben is, amikor a digitális tartalomszolgáltató megjelenítő váltogat az alkalmazások között is.

Könnyű telepítés

Könnyed kialakítás

Az alig 18kg tömegű megjelenítő könnyedén falra szerelhető vagy akár át is helyezhető a különféle felhasználási igényeknek megfelelően, amellyel sok költséget és emberi erőforrást takaríthat meg. Az áthelyezhetőség az üzlet, az iroda vagy egyéb közösségi tér átalakításakor lehet különösen hasznos.

Vékony & stílusos forma

A keskeny káva és a karcsú kialakítás stílusos megjelenést kölcsönöz a kijelzőnek, amellyel akár egy divatos kávézóban vagy egy kifinomult butikban is megállja a helyét.

BenQ Easy-to-Go könnyen mozgatható állvány

A BenQ Easy-to-Go könnyen mozgatható állványát arra tervezték, hogy hordozhatóvá tegye a digitális tartalomszolgáltató megjelenítőjét. A kerekeken guruló, mobilitásra optimalizált állvány segítségével bárhová áthelyezheti a digitális tartalomszolgáltató megjelenítőt, mint például forgalmas területekre, a bejárat mellé, ahol fontos üzeneteket jeleníthet meg. Az állványon megtalálható egy szórólaptartó, valamint támogatja a képernyő elforgatását is, amellyel további nagyszerű szabadságot adhat Önnek és üzletének egyaránt. Ezeken felül, a készülék hátsó részén található notebook- és kábeltartóval a BenQ Easy-to-Go állvány lehetőséget ad Önnek üzletének legkifinomultabb és problémáktól mentes megjelenítésére.

Könnyű megjelenítés: sokrétű csatlakozás

USB Plug & Play

Az USB lejátszás közvetlenül elérhetővé teszi multimédia fájljait az USB meghajtóról. Nincs szükség PC csatlakoztatására vagy egyéb, kábelrengetegre.

HDMI

A HDMI csatlakozás része a digitális tartalomszolgáltató megjelenítőnek, így rugalmasan, közvetlenül PC-ről, notebookról vagy egyéb HDMI képes eszközről is indíthatja a lejátszást.

DisplayPort csatlakoztathatóság

A BenQ intelligens tartalomszolgáltató megjelentők DisplayPort1.1a kompatibilisek, amellyel skálázható megjelenítő láncot alkothat anélkül, hogy a videofal telepítésekor nagymennyiségű kábelt használna fel.

Típus

SL550

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Gyártó

Képarány

16:9

Fényerő

450 nits‎

Bemenetek

audio, DVI-D, RJ45, RS-232, USB, VGA

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

1100:1

Hangszóró

2 x 10 Watt

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ SL550 Smart Signage kijelzõ” értékelése elsőként