A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Benq RP840G Interactive Flat Panel

3.379.900 Ft

Képátló: 84″
Felbontás: UHD (3840×2160)
Képarány: 16:9
Válaszidő: 8 ms
Betekintési szög: 178°
Súly (talppal): 116 kg
Fogyasztás: 550 Watt
2 x 10 Watt hangszóróval

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2032211073410 Kategóriák: , Címkék: , ,

Benq RP840G

Benq RP840G alacsony kék fénykibocsátású technológiával, vakításmentes üveggel, ingyenes érintőképernyő illesztőprogrammal és ultra nagy felbontással az ideális interaktív digitális tartalomszolgáltató rendszer bármely osztályterembe.

Szemvédő kialakítás

Alacsony kékfény-kibocsátó technológia

Az interaktív lapos kijelzők a BenQ alacsony kékfény-kibocsátó technológiájával csökkentik a káros kék spektrumú fény kibocsátást, amely a szemek fáradását, terhelését és akár makula degenerációt is okozhat. Az alacsony kékfény-kibocsátó technológia osztálytermi üzemmódjával tovább csökkenti a lehetséges mellékhatásokat.

Tükröződésmentes üveg

A tükröződésmentes üveggel ellátott kijelző csökkenti a tükröződést és a olvashatóbbak a szövegek, valamint a megjelenő képek tisztábbak. A tükröződésmentes bevonattal elkerülhető a diákok szemének megerőltetése, valamint elősegíthető a hatékonyabb tanulás.

Felhasználóbarát

Érintés érzékeny OSD menü

Az érintés érzékeny OSD menüvel gyerekjáték a kijelző beállítása. Egy érintéssel kapcsolhat vele a bemenetek között, állíthatja a hangerőt vagy a fényerőt. Ezzel a funkcióval egy intuitív kijelző-kezelést valósíthat meg, amelyhez már nincs szükség távirányítóra.

Multi-platform kompatibilitás

Az interaktív lapos kijelzők az összes vezető operációs rendszerrel kompatibilisek – a Windows-tól a Mac-ig, a Linux-al és a Chrome-mal, valamint tökéletesen együttműködnek különféle egyéb számítástechnikai eszközökkel is a plug and play révén.

DisplayNote szoftver

A DisplayNote szoftver egy platform független megoldás, amely megkönnyíti a valós idejű együttműködést többféle számítástechnikai és okos eszközökről. Lehetővé teszi, hogy bárki tartalmat osszon meg, és részt vegyen az előadásban. A vezeték nélküli asztal vezérlés lehetővé teszi a tanár számára, hogy az osztályból bárhonnan kitükrözze és vezeték nélkül vezérelje a saját PC-jét, így szabadítva meg az oktatókat a tanítás hagyományos stílusától.

BenQ QCast

A BenQ QCast szoftver és a BenQ vezeték nélküli dongle problémamentes vezeték nélküli adatfolyamot és tükrözést biztosít, gyakorlatilag bármilyen digitális tartalomnak. Ez a lehetőség gazdagíthatja a tanárok multimédia tárházát a tanóráik folyamán.

Beépített EZWrite szoftver

Az EZWrite szoftver jegyzetelési funkciókat támogat. Ezzel a beépített interaktív tábla szoftverrel vagy funkcióval a tanárok PC vagy notebook nélkül is hozzáfűzhetik megjegyzéseiket vagy rajzaikat a tananyaghoz.

Könnyű kezelhetőség az MDA szoftverrel

A Multiple Display Administrator (MDA) szoftver időt és energiát takarít meg azzal, hogy lehetővé teszi a BenQ interaktív lapos kijelzők távoli vezérlését. Az MDA a használaton kívüli kijelzők távoli leállítását is támogatja, amellyel jelentős energia-megtakarítás érhető el.

Ultra-magas felbontás

A 3840×2160 4K2K ultra-magas felbontás (UHD) több, mint 300%-kal nagyobb munkaterületet kínál, mint a 1920×1080 FHD felbontás. A nagyobb képpont-sűrűség részletesebb képernyő-megjelenítést tesz lehetővé.

Típus

RP840G

Felbontás

Ultra HD (3840×2160)

Gyártó

Képarány

16:9

Fényerő

350 cd/m2

Bemenetek

HDMI, Kompozit, RJ45, RS-232, VGA

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

1600:1

Hangszóró

2 x 10 Watt

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Benq RP840G Interactive Flat Panel” értékelése elsőként