A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Benq RP703 Interactive Flat Panel

1.688.900 Ft

Képátló: 70″
Felbontás: Full HD (1920×1080)
Képarány: 16:9
Válaszidő: 6 ms
Betekintési szög: 178°
Súly (talppal): 55 kg
Fogyasztás: 222 Watt
2 x 10 Watt hangszóróval

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2056692779135 Kategóriák: , Címkék: ,

Benq RP703

A BenQ RP703 segít megvalósítani egy egészséges és interaktív tanulási környezetet, ami jó móka. A meghajtó szoftver nélküli érintésvezérlés, a 20-pontos érintéstámogatás, a szemvédelem és sok egyéb funkció mind a kiváló képminőséget támogatja. Az RP653 kialakításából adódóan gyakorlatilag nincs bemelegedési idő, a tanárbarát kialakítása révén a legjobb partnere lehet az érintés érzékeny, finom és élményekben gazdag oktatásban.

TELJES SZEMVÉDELEM

Az RP703 beépített szemvédelme csökkenti a tanárok és a diákok szemeinek fáradását, a makula degenerációt, valamint a szemre ható egyéb negatív tényezőket. A technológia így lényegese megnöveli az oktatás hatékonyságát.

ALACSONY KÉKFÉNY-KIBOCSÁTÓ TECHNOLÓGIA

Az interaktív lapos kijelzők a BenQ alacsony kékfény-kibocsátó technológiájával csökkentik a káros kék spektrumú fény kibocsátást, amely a szemek fáradását, terhelését és akár makula degenerációt is okozhat. Az alacsony kékfény-kibocsátó technológia osztálytermi üzemmódjával tovább csökkenti a lehetséges mellékhatásokat.

TÜKRÖZŐDÉSMENTES ÜVEG

A tükröződésmentes üveggel ellátott kijelző csökkenti a tükröződést és a olvashatóbbak a szövegek, valamint a megjelenő képek tisztábbak. A tükröződésmentes bevonattal elkerülhető a diákok szemének megerőltetése, valamint elősegíthető a hatékonyabb tanulás.

NYÍLT PLATFORM: MINDENNÉL JOBB MEGOLDÁS AZ INTERAKTÍV TANULÁSHOZ

MULTI-PLATFORM KOMPATIBILITÁS

Az RP703 eszközök széles skálájával és operációs rendszerek sokaságával kompatibilis, ideértve a Windows, a Mac, a Linux és Chrome operációs rendszereket. Nincs más teendője, csak csatlakoztassa az eszközt és a plug and play révén még eszközillesztő programot sem kell telepítenie.

20-PONTOS ÉRINTÉS ÉRZÉKENY INTERAKTIVITÁS

Az RP703 20-pontos érintésérzékenysége vezető a piacon. Ez a képesség azt jelenti, hogy több tanuló képes egyszerre, egy időben interakcióra. A diákok párhuzamosan rajzolhatnak vagy játszhatnak zongorán, vagy más vonzó tevékenységet végezhetnek.

SZEMÉLYRE SZABOTT ANDROID™ APPLIKÁCIÓK AZ OSZTÁLYTEREMBEN

Az RP703 személyre szabott Android™ operációs rendszerrel és oktatástámogató alkalmazásokkal kerül forgalomba, így biztosíthatja, hogy nemkívánatos alkalmazások kerüljenek telepítésre a kijelzőre, valamint minimalizálja a nem várt összeomlásokat.

 

Típus

RP703

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Gyártó

Képarány

16:9

Fényerő

350 cd/m2

Bemenetek

audio, HDMI, Kompozit, MHL, RS-232, USB, VGA

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

4000:1

Hangszóró

2 x 10 Watt

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Benq RP703 Interactive Flat Panel” értékelése elsőként