A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Benq RP653K Interactive Flat Panel

1.211.900 Ft

Képátló: 65″
Felbontás: Full HD (1920×1080)
Képarány: 16:9
Válaszidő: 6 ms
Betekintési szög: 178°
Súly (talppal): 46 kg
Fogyasztás: 211 Watt

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2077866108247 Kategóriák: , Címkék: ,

Benq RP653

A BenQ RP653 segít megvalósítani egy egészséges és interaktív tanulási környezetet, ami jó móka. Az RP653 65″ csíra-rezisztens AG+ kijelzője, párosítva egy könnyen kezelhető jegyzetkészítő alkalmazással teszi ezt a kijelzőt tökéletesen használhatóvá kis- és közepes méretű osztálytermekben. Az RP653 kialakításából adódóan gyakorlatilag nincs bemelegedési idő, a tanárbarát kialakítása révén a legjobb partnere lehet az érintés érzékeny, finom és élményekben gazdag oktatásban.

Élményekben gazdag és könnyed jegyzetelés

Az RP653 lehetőséget kínál Önnek, hogy valós időben ossza meg ötleteit. Az EZWrite 3.0 jegyzetkészítő alkalmazás egy erőteljes eszköz a közös munkához és jegyzeteléshez. Az alkalmazást arra tervezték, hogy inspirálja a tanulókat a tanórákon, interakcióra és részvételre ösztönözzön. Az EZWrite 3.0 gyors elindításához koppintson az alkalmazásra a képernyőn vagy az RP653 NFC érzékelőjére az NFCPen tollal és kezdheti is a jegyzetelést. Ez a gyorsaság segít Önnek, hogy technikai szünetek nélkül tarthassa meg az órát.

EZWrite 3.0: inspirálja a tanulást és a részvételt

A BenQ RP653 interaktív síkképernyős kijelzőkre előre telepített EZWrite 3.0 jegyzetkészítő alkalmazás letisztult egyszerűséggel segíti elő az interaktív tanórákat.

Létrehozás koppintással

A tanulók színes ceruzák, filcek és hátterek révén azonnal, élvezettel készíthetik el jegyzeteiket. Jegyzetkészítéshez egyszerűen koppintson az EZWrite 3.0 alkalmazásra és válassza ki az eszközöket, vagy koppintson az NFCPen tollal a BenQ RP653 NFC-érzékelőjére, ekkor az alkalmazás megnyílik, és indulhat a jegyzetírás.

Lebegő eszköztár

Az EZWrite 3.0 lebegő eszköztára bármely bemeneti forrással és Android™ alkalmazással kompatibilis. A képernyőn megjelenő lebegő menü segítségével azonnal változtathatja a toll színét, és olyan képernyőképeket hívhat elő, melyek szükség esetén fokozzák az interakciót.

Érintésvezérelt interaktivitás

Az érintésvezérlésnek köszönhetően a BenQ RP653 tökéletes megoldás együttműködést és kommunikációt ösztönző csoporttevékenységekhez és osztálytermi játékokhoz.

Interaktív tábla

Ezzel az alkalmazással az interaktív kijelző interaktív táblává alakul, így a teljes méretben illusztrálhatja ötleteit, jegyzetelhet, vagy közös ötletgyártásba kezdhet.

Továbbküldhető adatok

A jegyzetek képfájlokként menthetők, így áttekintő anyagként számos módon megoszthatja azokat (QR-kód, USB, illetve a kijelző belső memóriája segítségével).

NFCPen: Az ujjal történő írásnál hatékonyabb, intelligens jegyzetkészítő eszköz

Az NFCPen az NFC-funkció által működő, könnyű tolleszköz, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy az EZWrite 3.0 alkalmazással történő jegyzetkészítés a rendkívüli egyszerűség élményét nyújtsa. Az NFCPen egy valódi toll érzetét nyújtja, azonban megkíméli az ujjakat a hosszan elnyúló tárgyalások közbeni képernyőre írás fáradságaitól.

Egyszerű koppintással és írással működő jegyzetkészítés és színváltás

Ha szeretne jegyzetelni a képernyőre, egyszerűen koppintson az NFCPen tollra az NFC-érzékelőn, ezzel aktiválja az EZWrite 3.0 alkalmazást, és megkezdheti az írást. Az NFCPen két színű heggyel rendelkezik. A BenQ RP653 kijelző megvásárlásakor két NFCPen tollat és négy jegyzetkészítő színt biztosítunk: piros, zöld, kék és fekete. A színváltás rendkívül egyszerű: 1. lépés: Válassza ki a színt. Ezután koppintson az NFCPen tollra az NFC- érzékelési területen. 2. lépés: A kiválasztott színnel írjon a képernyőre.

Átgondolt formatervezés és kivételes tartósság

Az NFCPen gyakorlatilag semmilyen karbantartási költséggel nem jár. Az NFC technológiás NFCPen tollhoz nem szükséges elem, és párosítani sem kell a készülékkel. Megbízható anyagokból készült, vízálló, és tartós, hosszú távú használatra tervezték. Ha már nem használja a NFCPen tollat, egyszerűen illessze fel az RP653 kijelző alsó peremén lévő mágneses területre.

Valósítsa meg az egészséges és hatékony oktatási környezetet

Ha a hatékony oktatási környezetről esik szó, akkor fontos szempont, hogy egészséges körülmények legyenek. Ezért az RP653 érintőképernyője AG+ kijelző, valamint teljes szemvédelmi technológia került beépítésre, hogy csökkentse a baktériumok elszaporodását* és a kék fény kibocsátást, amely funkciók enyhítik a szem fáradását.

AG+ kijelző

A BenQ RP653 interaktív síkképernyős megjelenítőt felvérteztük egy tükröződés-mentes felülettel, hogy a diákok jobban olvasható szöveggel és kevésbé tükröződő felületen dolgozhassanak. A BenQ RP653 továbbá bevezeti az AG+ kijelzőt, amely tovább fokozza a tükröződésmentes felület csíra ellenálló-képességét. Amikor egy érintőképernyőt megérintenek vagy elhúzzák rajta az ujjukat, akkor baktériumok halmozódnak fel a felületen. Az AG+ kijelző ezüstionokkal van bevonva (Ag+), amely szer — a sejtosztódás mechanizmusát megzavarva — a lehető legtöbb baktériumot pusztítja el* a felületen. Ezzel a képességgel hatékonyan minimalizálhatja a baktériumok terjedését az osztályteremben.

*SGS teszt-megerősítés

Az SGS egy, a világ vezető ellenőrző és minőségbiztosító vállalata, amely nemzetközileg elfogadott tesztelési eljárásokkal vizsgálja különböző termékek minőségét és teljesítményét. Az SGS kategóriájában a legjobb szolgáltatásaival és világszerte elismert integritásával meggyőzött bennünket, hogy megbízzunk szakértelmükben és szakértőik elvégezzék a külső hatásoktól mentes antimikrobiális vizsgálatot. A JIS Z 2801:2010 vizsgálati módszer bizonyítja, hogy a BenQ AG+ kijelzője hatékonyan csökkenti a colibaktréium és a Staphylococcus aureus baktérium szaporodását. A antimikrobiális hatás fennmaradása érdekében, kérjük, hogy gyakran törölje le a kijelzőt egy puha, szöszmentes, enyhén semleges tisztítószerrel átitatott törlőkendővel.

TÜV-tanúsított alacsony kék fény kibocsátás technológia

A kijelzők kék fény kibocsátása egészségre káros hatásokat kelthet, mint például a makula degeneráció vagy a melatonin hormon serkentése. A BenQ alacsony kék fény kibocsátás technológiája minimalizálja a kék fény mennyiségét, és teszi egészségesebbé, kényelmesebbé a képernyő előtt töltött időt mind Önnek, mind pedig a diákjai számára. További részletek a BenQ alacsony kék fény kibocsátás technológia TÜV Rheinland tanúsítványáról>More About BenQ Low Blue Light TÜV Rheinland Certificate

TÜV-tanúsított villogásmentes technológia

A gyorsan változó pixelek egyenletes képet adnak, azonban az LCD ingadozó fényereje villogásként hathat a szemre és megerőltetést és vizuális fáradságot okoz. A BenQ villogásmentes technológiájának aprólékos tervezésekor az volt a cél, hogy eltávolítsák a villogást az LCD kijelzőkből. Ez hatékonyan csökkenti a számítógép okozta szembántalmat, és enyhíti a kellemetlen érzést, amelyet a naphosszat tartó képernyőhasználat okoz.

Tükröződésmentes kijelző

A kijelzőben tükröződő tárgyak kihívás elé állítják a diákokat, hogy lássák a megjelenített tartalmat, jegyzeteljenek és figyelmük élénk maradjon. Az RP653 tükröződésmentes kijelzője hatékonyan csökkenti a reflexiót és jobb olvashatóságú, tisztább szöveget jelenít meg, amellyel megszabadítja a diákokat a túlzott szemerőltetéstől és- fáradástól, valamint hatékonyabb oktatást biztosít.

TÜV Rheinland által biztosított termékteszt

Mind a villogásmentes technológiát, mind az alacsony kék fény kibocsátás technológiát a TÜV Rheinland szakértői tesztelték és bizonyították az újítások hatékonyságát a villogás megszüntetését, valamint a káros kék fény kibocsátásának minimalizálását tekintve.

20-pontos érintés érzékeny interaktivitás

Az RP653 20-pontos érintésérzékenysége vezető a piacon. Ez a képesség azt jelenti, hogy több tanuló képes egyszerre, egy időben interakcióra. A diákok párhuzamosan rajzolhatnak vagy játszhatnak zongorán, vagy más vonzó tevékenységet végezhetnek.

Olvashatóság: kiváló képminőség a diákok figyelmének megragadásáért

1920 x 1080 Full HD felbontás az éles képért

A lenyűgöző full HD képminőség biztosítja azt, hogy a megjelenítés éles és részletgazdag legyen, amely kiemelkedően fontos olyan tárgyaknál, mint a biológia, a kémia és a szépművészet. Az RP653 attól a pillanattól kezdve foglalja le diákjait, hogy bekapcsolta a kijelzőt.

Átgondolt formaterv: lehetséges a folyamatos oktatás

Tanárbarát felépítés

A megszakításmentes tanóra támogatásához, a BenQ több olyan funkciót is beépített a kijelzőbe, amelyekkel gyorsan és könnyedén érhet el különböző beállításokat.

Mágneses terület

Az RP653 alsó káváján található egy mágneses felület, amelyhez az NFCPen tollat tárolhatja, amikor az nincs használatban.

NFC érzékelő

Az NFC érzékelő az RP653 alsó káváján található, amelynek NFCPen tollal való egyszerű érintésével elindítható az EZWrite3.0 jegyzetkészítő alkalmazás.

Gyorsbillentyűk

A hangerő és a bemenetválasztó gombokon kívül olyan funkciók is közvetlenül érhetőek el, amelyek segítenek a tanulók figyelmének a tanárra való irányításában: Kijelző elsötétítés, Képfagyasztás (a távirányítóról érhető el).

Multimédia I/O felületek

A tanításhoz szükséges összes bement a rendelkezésére áll, a HDMI-től az érintő eszköz USB-ig, a média USB-n át az MHL csatlakozóig, valamint egy fülhallgató ki- és egy mikrofon bemenet is.

Azonnali Plug and Play

Az RP653 megvédi Önt a bonyolult beállítási folyamatoktól. Egyszerűen mentse el az oktatási anyagát egy USB meghajtóra és csatlakoztassa egy PC-hez és máris készen áll, hogy IFP érintésre érzékeny, interaktív tanórát tartson. * Támogatott operációs rendszerek: Windows, iOS, Linux és Chrome OS

Vezeték nélküli tartalom átvitel bármilyen okos készülékről

A BenQ QCast HDMI csatlakoztatása segítségével bármilyen, az okos eszközén tárolt digitális tartalom megjeleníthető a képernyőn. Az okos eszközön elindított videó, film, dokumentum vagy weboldal akár távirányítható is a képernyőn keresztül. Egyéb csatlakozási módok is biztosítottak, mint a Miracast képernyő tükrözés, a felhő alapú DLNA lejátszás, vagy állományok megjelenítése Wi-Fi-n keresztül.

Nyílt platform: mindennél jobb megoldás az interaktív tanuláshoz

Multi-Platform kompatibilitás

Az RP653 eszközök széles skálájával és operációs rendszerek sokaságával kompatibilis, ideértve a Windows, a Mac, a Linux és Chrome operációs rendszereket. Nincs más teendője, csak csatlakoztassa az eszközt és a plug and play révén még eszközillesztő programot sem kell telepítenie.

Személyre szabott Android™ applikációk az osztályteremben

Az RP653 személyre szabott Android™ operációs rendszerrel és oktatástámogató alkalmazásokkal kerül forgalomba, így biztosíthatja, hogy nemkívánatos alkalmazások kerüljenek telepítésre a kijelzőre, valamint minimalizálja a nem várt összeomlásokat.

Multimédia csatlakozási lehetőségek

Az RP653 a mai összes szükséges bemeneti csatlakozást támogatja, amelyre a tanítás során szükség lehet: HDMI, érintési eszköz USB, média USB, OPS USB, valamint egy fülhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet is megtalálható a készüléken.

Kompatibilitás a fő interaktív tanulást segítő alkalmazásokkal

Az RP653 a legtöbb oktatást segítő alkalmazással kompatibilis. A tanárok azokat az szoftver eszközöket használhatják, amelyeket a legjobban ismernek és a használat közben pedig a BenQ teszi hozzá tapasztalatát a legjobb hardver élmény elérése érdekében.

Típus

RP653K

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Gyártó

Képarány

16:9

Fényerő

350 cd/m2

Bemenetek

audio, HDMI, Kompozit, MHL, RS-232, USB, VGA

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

1400:1

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Benq RP653K Interactive Flat Panel” értékelése elsőként