A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Benq RP552H Interactive Flat Panel

934.900 Ft

Képátló: 55″
Felbontás: Full HD (1920×1080)
Képarány: 16:9
Válaszidő: 6 ms
Betekintési szög: 178°
Súly (talppal): 33 kg
Fogyasztás: 162 Watt

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2063194806719 Kategóriák: , Címkék: ,

Benq RP552H

A BenQ RP552H segít megvalósítani egy egészséges és interaktív tanulási környezetet, ami jó móka. A meghajtó szoftver nélküli érintésvezérlés, a 10-pontos érintéstámogatás, a szemvédelem és sok egyéb funkció mind a kiváló képminőséget támogatja.

TELJES SZEMVÉDELEM

Az RP790 beépített szemvédelme csökkenti a tanárok és a diákok szemeinek fáradását, a makula degenerációt, valamint a szemre ható egyéb negatív tényezőket. A technológia így lényegese megnöveli az oktatás hatékonyságát.

TÜV-TANÚSÍTOTT ALACSONY KÉK FÉNY KIBOCSÁTÁS TECHNOLÓGIA

A kijelzők kék fény kibocsátása egészségre káros hatásokat kelthet, mint például a makula degeneráció vagy a melatonin hormon serkentése. A BenQ alacsony kék fény kibocsátás technológiája minimalizálja a kék fény mennyiségét, és teszi egészségesebbé, kényelmesebbé a képernyő előtt töltött időt mind Önnek, mind pedig a diákjai számára. További részletek a BenQ alacsony kék fény kibocsátás technológia TÜV Rheinland tanúsítványáról>More About BenQ Low Blue Light TÜV Rheinland Certificate

TÜKRÖZŐDÉSMENTES KIJELZŐ

A kijelzőben tükröződő tárgyak kihívás elé állítják a diákokat, hogy lássák a megjelenített tartalmat, jegyzeteljenek és figyelmük élénk maradjon. Az RP552H tükröződésmentes kijelzője hatékonyan csökkenti a reflexiót és jobb olvashatóságú, tisztább szöveget jelenít meg, amellyel megszabadítja a diákokat a túlzott szemerőltetéstől és- fáradástól, valamint hatékonyabb oktatást biztosít.

NYÍLT PLATFORM: MINDENNÉL JOBB MEGOLDÁS AZ INTERAKTÍV TANULÁSHOZ

MULTI-PLATFORM KOMPATIBILITÁS

Az RP703 eszközök széles skálájával és operációs rendszerek sokaságával kompatibilis, ideértve a Windows, a Mac, a Linux és Chrome operációs rendszereket. Nincs más teendője, csak csatlakoztassa az eszközt és a plug and play révén még eszközillesztő programot sem kell telepítenie.

SZEMÉLYRE SZABOTT ANDROID™ APPLIKÁCIÓK AZ OSZTÁLYTEREMBEN

Az RP703 személyre szabott Android™ operációs rendszerrel és oktatástámogató alkalmazásokkal kerül forgalomba, így biztosíthatja, hogy nemkívánatos alkalmazások kerüljenek telepítésre a kijelzőre, valamint minimalizálja a nem várt összeomlásokat.

Típus

RP552H

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Gyártó

Képarány

16:9

Fényerő

350 cd/m2

Bemenetek

audio, HDMI, Komponens, Kompozit, OPS, RCA, RJ45, RS-232, S-Video, USB, VGA

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

1200:1

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Benq RP552H Interactive Flat Panel” értékelése elsőként