A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ PX9600 Auditorium XGA projektor

1.249.500 Ft

XGA (1024×768) felbontás
DLP technológia
6500 Lumen fényerő
2800:1 kontrasztarány
2000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2025204085231 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

BenQ PX9600 Auditorium XGA projektor

A BenQ PX9600 projektornak kiváló telepítési rugalmasságot ad a hét, különféle objektív, a motoros zoom, fókusz és lencse emelés. A projektor képességei ragyogó képminőséget, ultra-magas kontraszt arányt és fényerőt, valamint elképesztő felbontást kínálnak. A cserélhető színkerék pedig lehetőséget ad a középtartomány színeinek erősítésére, amellyel az élethű megjelenítés garantálható.

Hétféle opcionális objektív

Széleskörű felhasználáshoz, optimális vetítési telepítéshez és teljesítményhez hétféle objektív érhető el a rövid vetítőtávolságú változattól a távoli vetítésre alkalmas változatig. Az objektívek mindegyik üvegből készült a kiváló fókusz képesség érdekében, valamint nagyméretű nyílásokkal rendelkeznek a világosabb képminőség elérése érdekében. Az objektívek Japánban készülnek, hogy a lehető legmagasabb minőség biztosítható legyen.

360° dönthetőség

A 360°-os, bármely irányú dönthetőség új távlatokat nyit és így a projektor alkalmazkodik a felhasználás formájához – mennyezeten, oldalfalon, mint például boltokban, galériákban vagy színházakban. Ez a funkció további, innovatív vetítési lehetőségeket is kínál, mint például padlóra történő vetítést.

Motoros fókusz és zoom

A lencse eltolást gyakran használják az üzembe helyezéskor, vagy projektor elhelyezéskor a megjelenítési kihívások leküzdésére. A motoros vízszintes/függőleges lencse eltolással a vetített kép tökéletesen beállítható egy távirányító segítségével, függetlenül attól, hogy a projektor egy mennyezeti tartón vagy egy asztalra van helyezve.

Motoros vízszintes/függőleges lencse eltolás

A motoros nagyátfogású zoom objektív elképesztő távolságból állítható egy távirányító segítségével, amely nagyban megnöveli a projektor telepítési rugalmasságát, valamint segítséget nyújt az objektív cseréjekor is. Nem csak az extra mennyezeti felszerelést, valamint újraépítési munkát lehet elkerülni, hanem minden egyéb kényelmetlenséget, amelyet a fizikai munka okoz – időt, pénzt és energiát takaríthat meg. A projektoron megtalálható egy teljes csatlakozási arzenál: például digitális és analóg bemenetek, hálózati vezérlés, amelyek megadják az előadóknak azt a szabadságot, hogy bármilyen eszközzel gazdagíthassák a bemutatókat. A vezetőknek és telepítési szakembereknek a beépített RJ45 csatlakozó kínál több-projektoros vezérlési és kezelési lehetőséget hálózaton keresztül.

Ragyogó képteljesítmény

Ultra-magas fényerő

A BenQ egyedülálló kettős lámparendszere segítségével az előadók nagyméretben mutathatják be előadásukat, növelve a megjelenítés tisztaságát és a közönség figyelmét. A két lámpa munkára fogásával az előadások megszakítás nélkül folyhatnak – ha az egyik lámpa meghibásodna, akkor a másik átveszi a helyét, és nagyobb teljesítményre kapcsol, hogy biztosítsa az optimális fényerőt.

Ultra-magas kontraszt arány

A BenQ sokéves, projektorok építésében szerzett tapasztalata révén megalkotta a kiemelkedő, 50,000:1 kontraszt arányú projektort, amely jelentősen megnöveli a fekete szín megjelenítését és ezzel a képességgel szenzációs képfelbontást kínál.

Hollywood Quality Video (HQV™) képminőség

A kifinomult jelfeldolgozó technológia felskálázza az SD valamint a HD analóg vagy digitális jelforrásokat 80%-os képpontonkénti pontossággal Full HD-szerű képminőséggé. Ennek eredményeként az átalakított HD képek mentesek a blokk és a véletlenszerű képhibáktól, amelyeket a képtömörítés okozna.

Független 3D színvezérlés a 6 alapszínhez

A BenQ exkluzív 3D színmenedzsment eszközével Ön – külön-külön – 100%-ban finom hangolhatja a 6 alapszín (R/G/B/C/M/Y) telítettségét, erősítését és színárnyalatát.

Cserélhető színkerék rendszer

A négy-szegmenses színkerékkel, valamint a továbbfejlesztett Texas Instruments BrilliantColor™ technológiával a projektor valósághű, színekkel és fénnyel teli megjelenítést biztosít. A nagysebességű, hat-szegmenses színkerék kiegészítőként érhető el, amellyel megnövelhetők a középtartomány színeinek intenzitása, valamint a fényerő, vagyis még élethűbb képet jeleníthet meg a projektor.

Optimalizált működtetési rugalmasság

Blu-ray Full HD 3D támogatás

A BenQ nagyteljesítményű vezetékes távirányítója extra beállítási lehetőséget és kényelmet kínál a vezetőknek, valamint a telepítő személyzetnek. A hozzáadott telepítési beállítások révén a projektor a megbízható választást jelenti a telepítőknek.

Üzem közbeni objektív csere

Kevés rendelkezésre álló idő esetén választhatja az üzem közbeni objektív cserét, amellyel a telepítő személyzet idő takaríthat meg.

Típus

PROPX9600

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

XGA (1024×768)

Képarány

4:3

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

6500 Lumen

Kontrasztarány

2800:1

Lámpa élettartam

2000 óra

Bemenetek

1 db LAN bemenet, 1 db RS232, 1 db S-Video, 1 db USB, 12V Trigger, DVI-D, RCA

Tömeg

16,5 kg

Zajszint

39 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

34 dB

Gyári tartozékok

6 szegmenses színkerék, Garancia dokumentumok, Gyorstelepítési útmutató, Használati utasítás (CD), Tápkábel, Távirányító, VGA-kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ PX9600 Auditorium XGA projektor” értékelése elsőként