A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Benq PX9210 Projektor

904.900 Ft

XGA (1024×768) felbontás
DLP technológia
6000 Lumen fényerő
15000:1 kontrasztarány
2000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2072609027632 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Benq PX9210 Projektor

A BenQ PX9210 5-féle opcionális objektívvel és a lencse emelés funkcióval nagyszerű telepítési rugalmasságot kínál. A kiváló minőségű objektíveknek köszönhetően pompás képminőség, ultra-magas fényerő és kontraszt arány, valamint felbontás érhető el.

FŐBB JELLEMZŐK

  • Könnyű telepítés és vezérlés (5 külön kapható lencse / nagy
    lencseeltolás)
  • Könnyű karbantartás (LAN vezérlés és külön kapható szűrő)

5-féle opcionális objektív

Az optimális telepítés és teljesítmény támogatására opcionálisan 5-féle objektív érhető el, a rövid vetítőtávolságútól a távoli vetítésre alkalmasig, amelyek teljes egészében üveg lencsetagokból készültek, így jobb fókuszt és nagyobb rekeszt, világosabb képeket eredményeznek.

Vízszintes/függőleges lencse emelés

A lencse emelés funkció a telepítési és elhelyezési kihívásokra ad választ. A vízszintes/függőleges lencse emeléssel a vetített kép könnyedén beállítható.

Központosított objektív elhelyezés

Az új, középen elhelyezett objektívnek köszönhetően nincs szükség további szempontok értékelésére eltolt vetítés esetén.

360° elforgatási lehetőség

A projektor bármilyen szögben megdönthető, így akár mennyezetről, fal mellől, padlóról vagy szögben történő vetítésre is használható. A hatásos képi elemek megjelenítése végtelen, kiváló felhasználási területek lehetnek a bevásárlóközpontok, a galériák, a múzeumok vagy a színházak.

Gyorsgomb az objektív cseréjéhez

A gyors objektív cseréhez nem kell mást tennie, mint megnyomni a kioldó gombot. Ezzel a funkcióval azonnal hozzáférhet az objektívhez.

Oldalsó lámpa ajtó

Egy újabb egyszerű de annál ötletesebb megoldás. A lámpa ajtaja a projektor oldalán található, amelynek segítségével a lámpa cseréjéhez nem szükséges leemelni a projektor a mennyezeti tartóról. Örömét fogja lelni benne.

Mágneses fedél

A nyomó vagy húzó mozdulat megmozgathatja a projektort vetítés közben. Mágneses fedelet könnyű kinyitni és elkerülhető az erős mozgatás.

Készenléti áramfelvétel kevesebb, mint 0,5W

Az PX9210 inaktív állapotban alacsony szinten tartja a készenléti energia fogyasztást, így csak kevesebb, mint 0.5 W az áram felvétele. Ez segít megnövelni a lámpa élettartamát, valamint csökkenti az energiaköltségeket.

6W-nál alacsonyabb készenléti fogyasztás a hálózati üzemmódban

Az PX9210 összesen 6W-nyi energiát fogyaszt hálózati készenléti üzemmódban. Az IT szakemberek így teljes felügyeletet gyakorolhatnak felette a napi karbantartási és javítási feladatok közben, és még jelentős mennyiségű energiát is megtakarítanak.

Több-projektoros LAN felügyelet (AMX/CRESTRON/PJ-Link )

Az IT vezetők LAN-on keresztül kényelmesen működtethetik és ellenőrizhetik több projektorból álló hálózatukat, így költséget és erőforrást takaríthatnak meg. A projektor LAN felülete PJ-Link, Crestron és AMX vezérlő rendszerekkel kompatibilis, valamint további, harmadik féltől származó komponensekkel is használható.

Teljes csatlakoztathatóság: digitális, analóg és hálózati vezérlés

A projektoron megtalálható egy teljes csatlakozási arzenál: például digitális és analóg bemenetek, hálózati vezérlés, amelyek megadják az előadóknak azt a szabadságot, hogy bármilyen eszközzel gazdagíthassák a bemutatókat. A vezetőknek és telepítési szakembereknek a beépített RJ45 csatlakozó kínál több-projektoros vezérlési és kezelési lehetőséget hálózaton keresztül.

Kiegészítő porszűrő

A túlméretezés egyik újabb részlete az opcionális porszűrő, kifejezetten poros környezethez. Szemben a hagyományos, több darabból álló szűrővel, az egy darabból álló szűrő vékonyabb, tisztább és könnyebben eltávolítható a tisztításhoz.

Típus

PROBENQPX9210

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

XGA (1024×768)

Képarány

4:3

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

6000 Lumen

Kontrasztarány

15000:1

Lámpa élettartam

2000 óra

Bemenetek

1 db HDMI, 1 db S-Video, 1 db USB, 12V Trigger, BNC RGBHV, D-sub, DVI-D, mini jack, RJ45, RS232C

Tömeg

8,5 kg

Zajszint

39 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

34 dB

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Benq PX9210 Projektor” értékelése elsőként