A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Benq PW9620 Projektor

2.376.400 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
DLP technológia
6700 Lumen fényerő
2800:1 kontrasztarány
2000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Benq PW9620 Projektor

Olyan úttörő funkciók, mint az innovatív HD Connect csatlakoztathatóság, az objektív memória és a többirányú vetítési lehetőség tovább fokozzák a már amúgy is kiemelkedő telepítési előnyöket. További újításokkal, például az áttörést jelentő nagyfényerővel és felbontással, valamint a vadonatúj mechanikus zárszerkezetnek, az új hűtési/vezérlési/karbantartási lehetőségeknek köszönhetően, a projektor a lehető legmagasabb értéket képviseli a rendszertelepítőknek, az IT vezetőknek és az előadóknak egyaránt, bármely helyszínen és alkalmazás során.

FŐBB JELLEMZŐK

  • Nagy fényerő
  • Könnyű telepítés és vezérlés (7 külön kapható lencse / motoros fókusz / motoros lencseeltolás / lencse memória / mechanikus zár)
  • Könnyű karbantartás

Opcionális objektívek és kompatibilitás

A különféle rendezvényekhez és felhasználásokhoz alkalmazható objektívek – összesen 7 darab – rövid és távoli vetítést is megvalósíthatnak a projektorral. A teljesen üvegből, Japánban készült és ellenőrzött lencsetagok ultra-tiszta élességet, nagy fényerőt kínálnak. Ezen túlmenően, a harmadik szállítótól származó – 1 DLP chiphez igazított – adapterrel a telepítők az eredeti objektívre szerelhetik a különféle igényeknek megfelelő további tagokat.

Motoros zoom, fókusz és lencse eltolás

A motoros zoom, fókusz és vízszintes/függőleges lencse eltolás kényelmével és sokrétű alkalmazási lehetőségével a projektor bármely vetítési kihívásra tökéletes arányú vetített képpel válaszol. Az kézi beállítások, mint az áthelyezés, mennyezeti állvány átszerelése már a múlté, mivel a távirányító gombjai segítségével bármilyen, a kívánt cél eléréséhez szükséges irányú, vetítési pozíció beállítható.

360° elforgatási lehetőség

A projektor bármilyen szögben megdönthető, így akár mennyezetről, fal mellől, padlóról vagy szögben történő vetítésre is használható. A hatásos képi elemek megjelenítése végtelen, kiváló felhasználási területek lehetnek a bevásárlóközpontok, a galériák, a múzeumok vagy a színházak.

HD Connect továbbfejlesztett digitális csatlakoztatás

Az innovatív HD Connect csatlakoztatás egyesíti a videó, audió és a vezérlő jeleket, így sokféle eszközről érkezhet a forrásjel, olyanokról mint például PC-k, notebookok, dokumentum kamerák, Blu-ray, DVD-k vagy játékkonzolok. A jelátvitelt egyetlen CAT5 kábel végzi, amely maximálisan 100 m-es távolságban ad lehetőséget a veszteségmentes jeltovábbításra. Ez a hihetetlenül hatékony és pénztárcakímélő megoldás ideális lehet mennyezetre szerelt vagy egyéb állandó telepítéseknél.

Objektív memória

A projektor tíz testre szabható memóriahellyel rendelkezik, amelybe elmenthető a képméret, pozíció és a fókusz állapota, amelyből a projektor a bementi jelnek megfelelően felismeri és beállítja a képarányt és egyéb vetítési paramétereket. A felhasználók egyszerűen, fárasztó átállítások nélkül hívhatják le az objektív beállításai, mint például 2.35:1 képarány beállításakor, hogy a lehető legnagyobb mozi élményben részesíthessék közönségüket.

Központosított objektív elhelyezés és gyorsbillentyű

Az új, középen elhelyezett objektívnek köszönhetően nincs szükség további szempontok értékelésére eltolt vetítés esetén. Ezen felül, abban az esetben, ha korábban a vízszintes vagy függőleges lencse emelés beállításra került, akkor egy gyorsbillentyű segítségével a projektor visszaállítható az alapbeállításra, így egyszerűen használható különféle környezetben és telepítéseknél.

Különféle beépített teszt-minták

A precíziós telepítést és beállítás 14 különféle teszt-minta segíti, amelyek lehetőséget adnak a linearitás, a színhűség, a határvonalak és a torzítás kalibrálásában.

Ultra-magas, 7000 lumenes fényerő

A BenQ egyedülálló, nagy fényerejű technológiájával, a kettős lámparendszerrel bármely nagyméretű, világos környezetű rendezvényen tiszta és éles lesz vetítés. A megnövelt fényerő emeli a színek intenzitását és a felkapcsolt világítás mellett lehetőséget ad a közönség aktív részvételére és jegyzetelésére is.

 

Típus

PROBENQPW9620

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

6700 Lumen

Kontrasztarány

2800:1

Lámpa élettartam

2000 óra

Bemenetek

1 db DisplayPort, 1 db HDMI, 1 db RS232, 1 db USB, 12V Trigger, D-sub, DVI-D, LAN

Zajszint

41 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

35 dB

Gyári tartozékok

6 szegmenses színkerék, Garancia dokumentumok, Gyorstelepítési útmutató, Használati utasítás (CD), Tápkábel, Távirányító, VGA-kábel

Garancia

36 hónap

Tömeg

21 kg

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Benq PW9620 Projektor” értékelése elsőként