A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ PW9500 Auditorium projektor

1.249.500 Ft

XGA (1024×768) felbontás
DLP technológia
2800:1 kontrasztarány
6500 Lumen fényerő
2000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ PW9500 Auditorium projektor

A BenQ PW9500 projektornak kiváló telepítési rugalmasságot ad a hét, különféle objektív, a motoros zoom, fókusz és lencse emelés. A projektor képességei ragyogó képminőséget, ultra-magas kontraszt arányt és fényerőt, valamint elképesztő felbontást kínálnak. A cserélhető színkerék pedig lehetőséget ad a középtartomány színeinek erősítésére, amellyel az élethű megjelenítés garantálható.

Ultra-rugalmas telepítés

Hétféle opcionális objektív

Széleskörű felhasználáshoz, optimális vetítési telepítéshez és teljesítményhez hétféle objektív érhető el a rövid vetítőtávolságú változattól a távoli vetítésre alkalmas változatig. Az objektívek mindegyik üvegből készült a kiváló fókusz képesség érdekében, valamint nagyméretű nyílásokkal rendelkeznek a világosabb képminőség elérése érdekében. Az objektívek Japánban készülnek, hogy a lehető legmagasabb minőség biztosítható legyen.

Motoros fókusz és zoom

A lencse eltolást gyakran használják az üzembe helyezéskor, vagy projektor elhelyezéskor a megjelenítési kihívások leküzdésére. A motoros vízszintes/függőleges lencse eltolással a vetített kép tökéletesen beállítható egy távirányító segítségével, függetlenül attól, hogy a projektor egy mennyezeti tartón vagy egy asztalra van helyezve.

Motoros vízszintes/függőleges lencse eltolás

A motoros nagyátfogású zoom objektív elképesztő távolságból állítható egy távirányító segítségével, amely nagyban megnöveli a projektor telepítési rugalmasságát, valamint segítséget nyújt az objektív cseréjekor is. Nem csak az extra mennyezeti felszerelést, valamint újraépítési munkát lehet elkerülni, hanem minden egyéb kényelmetlenséget, amelyet a fizikai munka okoz – időt, pénzt és energiát takaríthat meg. A projektoron megtalálható egy teljes csatlakozási arzenál: például digitális és analóg bemenetek, hálózati vezérlés, amelyek megadják az előadóknak azt a szabadságot, hogy bármilyen eszközzel gazdagíthassák a bemutatókat. A vezetőknek és telepítési szakembereknek a beépített RJ45 csatlakozó kínál több-projektoros vezérlési és kezelési lehetőséget hálózaton keresztül.

Típus

PROPW9500

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

XGA (1024×768)

Képarány

16:10, 4:3

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

6500 Lumen

Kontrasztarány

2800:1

Lámpa élettartam

2000 óra

Bemenetek

1 db komponens, DVI-D

Tömeg

13 kg

Zajszint

39 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

34 dB

Gyári tartozékok

Felhasználói kézikönyv (CD-ROM), Garancia dokumentumok, Gyorstelepítési útmutató, Tápkábel, Távirányító, VGA kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ PW9500 Auditorium projektor” értékelése elsőként