A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ PL490 Video Wall / Super Narrow Bezel kijelzõ

973.890 Ft

Képátló: 49 inch
Felbontás: Full HD (1920×1080)
Képarány: 16:9
Válaszidő: 8 ms
Betekintési szög: 178°
Súly: 22 kg
Fogyasztás: 150 Watt
2 x 12 Watt hangszóróval

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2021592817850 Kategóriák: , Címkék: ,

Benq PL490

Olyan közel, amennyire csak lehet

A BenQ PL490 kerete alig 5,4 mm-es rést eredményez az aktív tartalmak között.

Szuper-vékony keret

A P sorozat szuper-vékony kerete alig 5,4mm-es rést eredményez az aktív tartalmak között (3.4 mm fent és balra, 2.0 mm alul és jobbra), amely segítségével a közönség gyakorlatilag zavartalan látványban részesül. Minél közelebb kerülnek a képernyők egymáshoz, annál közelebb hozhatók a nézők a közvetített üzenethez.

10×10 video fal

A nagyméretű videó falakhoz tervezett P sorozat menüszinten támogatja a tömbszerű felépítést, akár 10×10 méretben is, elosztó alkalmazása mellett. Ez a funkció, valamint a szuper-vékony keret egy magával ragadó vizuális élményhez láncolja a közönséget.

MDA

Az MDA-val (Multiple Display Administrator), a többképernyős adminisztrációs felülettel akár 98 kijelzőt is kezelhet egy időben, a helyi hálózaton vagy soros porton keresztül. A felület figyelemmel kíséri a kijelzők állapotát, és támogatja a szekvenciális indítást, megelőzve a hirtelen nagy áramfelvételt.

Színkalibrálás

Nagy mennyiségű kijelző esetén kiemelkedő fontosságú az opcionális BenQ szín kalibrációs megoldás. A technológia egy központi PC-ről egységesíti a színprofilokat, így nincs szükség kézzel, egyenként beállítani azokat. Egy igazi időmegtakarító.

DisplayPort

A display port egy új, audió/videó átviteli szabvány. Az óriási, 10,8Gbps sávszélességnek köszönhetően a display port nagyobb távolságokra is képes eljuttatni a vonzó, torzításmentes tartalmat, mint a DVI vagy a HDMI.

RS232 / LAN vezérlés

A BenQ IL sorozat a beépített RJ45 vagy RS232 soros porton keresztül támogatja a távoli adminisztrációt. Olyan rutinfeladatokat, mint az OSD beállítás vagy firmware frissítés, a vezérlő szerver végzi el a láncba kötött kijelzőkön.

Digitális kijelző-lánc

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű, tükrözött tartalmakat jelenítsen meg különböző helyekről, illetve nagyméretű, több képernyőből álló videó falon jelenítse meg üzenetét egyetlen DVI kábel segítségével, elosztó használata nélkül.

Képbeégés-mentes

Azoknál a reklám felhasználásoknál, ahol a megjelenített kép hosszú ideig a képernyőn marad, problémát jelent a képek beégése a kereskedelmi kijelzőknél. A PID paneleket kifejezetten a digitális tartalomszolgáltatáshoz tervezték, így a képek beégése ellen – még hosszabb használat esetén is – védettek.

24 / 7 működés

Az P sorozat lenyűgöző – átlagosan 50.000 órás – élettartama éveken át tartó, non-stop szolgáltatást tesz lehetővé. Az IL sorozat megbízható ipari szintű teljesítménye, erős felépítése, valamint érintőképernyő funkciói sokoldalúbbá és gazdaságosabbá teszik a fogyasztói modelleknél.

 Környezeti fény érzékelő

A szenzor automatikusan, a környezeti fényviszonyoknak megfelelően állítja be a képernyő fényerejét. Mivel az energiafelhasználás intelligensen alkalmazkodik a környezeti fényhez, így 40-50%-kal csökkenthető az energiafelhasználás.

PiP / PbP

A PiP/PbP funkcióval két független jelforrás párhuzamosan is megjeleníthető, így növelhető a kényelem és a rugalmasság. A PiP üzemmód lehetővé teszi a másodlagos kép átméretezését és áthelyezését a legjobb megjelenítés érdekében.

Ütemezés menedzsment

Ez a funkció lehetővé teszi az P sorozat felhasználójának, hogy akár hét indítási és leállítási készletet is előállítson, a videó bementeknek megfelelően. Ez a funkció nemcsak szükségtelenné teszi a kézi beavatkozást, hanem nagyságrendekkel csökkenti az energiaszámlát a pontos napirend követésével.

10-bit PID Panel

A panel 10-nites színmegjelenítésre képes színeként, tehát összesen 1073,7 millió színt jelent. Ez segít abban, hogy a megjelenített tartalom simább, színekben gazdagabb és extrémen élénk legyen.

Automata hűtőrendszer

A P sorozat beépített, automatikus hűtőrendszere hosszabb élettartamot, alacsonyabb karbantartási költségeket és nagyobb biztonságot kínál. A rendszer automatikusan bekapcsolja a hűtőventillátort, amennyiben a belső hőmérséklet elér egy bizonyos értéket.

Típus

PL490

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Gyártó

Képarány

16:9

Fényerő

450 cd/m2

Bemenetek

DVI-D, HDMI, Kompozit, RJ45, RS-232, S-Video, USB, VGA

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

1300:1

Hangszóró

2 x 10 Watt

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ PL490 Video Wall / Super Narrow Bezel kijelzõ” értékelése elsőként