A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ MX731 projektor

210.790 Ft

XGA(1024 x 768) felbontás
DLP technológia
4000 ANSI Lumen fényerő
20000:1 kontrasztarány
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ MX731 projektor

Nagy kontraszt az éles szövegmegjelenítésért

Az iparág legkedvezőbb kontrasztját és képpont-kitöltési tényezőjét nyújtó BenQ projektorok kimagaslóan valósághű megjelenítését kölcsönöznek a feketeárnyalatok számára, a karaktereket, grafikonokat és táblázatokat pedig a kiváló olvashatóság érdekében kristálytisztán jelenítik meg. A kiemelkedő kitöltési tényező egyrészt megnöveli a fekete, fehér és színes árnyalatok színtisztaságát, másrészről mérsékli a szemfáradtságot, hogy az előadó és közönsége kizárólag a bemutatandó tartalomra összpontosíthasson.

USB kártyaolvasó a számítógép nélkül is megtartható prezentációkért

A számos, többek között JPEG, PDF, Microsoft Word, Excel és PowerPoint fájlformátumokat támogató MX731 A típusú USB csatlakozójának köszönhetően a prezentációt tartó felhasználóknak nem szükséges laptopot használniuk a képek vagy dokumentumok kivetítéséhez.

Megosztható képernyő és hatékony lebonyolítható értekezletek

Az MX731 projektorral akár négy különböző számítógépen vagy okoseszközön tárolt tartalmakat is kivetíthet a QCast alkalmazáson keresztül, így hatékonyabban oszthatja meg kreatív elképzeléseit. A különösen felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkező QCast alkalmazás más prezentációk vezeték nélküli elérését és a megjelenítési pozíciók kijelölését is lehetővé teszi, gördülékennyé és hatékonnyá varázsolva ezzel az értekezletek lebonyolítását.

Számítógépen vagy mobileszközön tárolt tartalmak vezeték nélküli bemutatása

A felhasználók számára többféle vezeték nélküli kivetítési lehetőséget kínáló QCast alkalmazás a számítógépes tartalmak tükrözésén kívül a megosztandó információk kiterjesztett megjelenítését is lehetővé teszi. Az MX731 az okoseszközök számára statikus fotók és dokumentumok, többek között PowerPoint, Word, Excel és PDF fájlok vezeték nélküli megjelenítését is lehetővé teszi. Az Android 5.0 vagy annál frissebb operációs rendszert futtató készülékek felhasználói tükrözés útján az okoseszközökön tárolt tartalmakat is kivetíthetik.

2D-s trapéztorzítás-korrekció a vetítési szög hatékony kiegyenlítéséhez

A 2D-s trapéztorzítás-korrekció a kivetített kép függőleges és vízszintes beállításával egyenlíti ki a trapézhatás okozta torzítást, ha a projektort ferdén, vagy a középvonaltól távolabb helyezték el, így nagyszerűen korrigálja a vetítési szöggel, illetve pozícióval kapcsolatos kedvezőtlen hatásokat. A projektor bárhová helyezhető egy u-alakú asztalon, így a megfelelő vizuális élményhez nem szükséges átrendeznie a tárgyalót, vagy áthelyeznie a projektort.

A Sarokillesztési funkcióval bármilyen felületen optimális megjelenítés érhető el

A Sarokillesztési funkció egy rugalmas és kényelmes módja annak, hogy a vetített kép sarkait külön-külön változtatni lehessen, és a kép tökéletesen illeszkedjen a vászonhoz. Egyenetlen belső tagolású, illetve korlátozott vetítési felülettel rendelkező helyiségben történő vetítéskor a Sarokillesztési funkció a kiváló megjelenítés érdekében korrigálja a képméreteket.

Internetböngészőn keresztüli projektorvezérlés

Az MX731 egyszerűen elvégezhető beállításainak köszönhetően az informatikusok kényelmesen, internetböngészőn keresztül kezelhetik a különböző projektorokat, az érintett tárgyaló személyes felkeresése nélkül, amivel jelentős mértékű időt és energiát takaríthatnak meg.


Energiatakarékos és környezetbarát optimalizálás

A BenQ Eco Cycle rendszerrel jelentős mértékű elektromos energia megtakarítható, mivel lecsökkenti a be- és kikapcsolással kapcsolatos várakozási időt az értekezletek előtt, illetve után, és az alacsonyabb üzembentartói költségek érdekében minimális szintűre mérsékli a karbantartási igényt.

Adatlap

Típus

MX731

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

XGA (1024×768)

Képarány

4:3

Fényerő

4000 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Kontrasztarány

20000:1

Lámpa élettartam

4000 óra

Tömeg

2,5 kg

Zajszint

33 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Gyári tartozékok

Távvezérlő elem; Tápkábel; Használati útmutató(CD); Gyors üzembe helyezési útmutató; VGA kábel; Objektívsapka

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ MX731 projektor” értékelése elsőként