Barion Pixel
A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ MX550 projektor

178.500 Ft

XGA (1024×768) felbontás
DLP technológia
3600 ANSI Lumen fényerő
20.000:1 kontrasztarány
5000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ MX550 projektor

Tiszta, nagy fényerő kis, jól megvilágított tárgyalótermekhez

A 3600 lumen nagy fényerő lehetővé teszi a kényelmes, megvilágított prezentációkat, amelyek elősegítik a vitát, az együttműködést és a jegyzetelést a nagyobb, akár 20 résztvevőt befogadó, erős fényű tárgyalótermekben. A nagy fénysűrűség lehetővé teszi, hogy még a legtávolabb ülő résztvevők is tisztán lássák a diákat, és élénkíti a képminőséget a képek és videók élénk színeivel, valamint éles szövegekkel és finom részletekkel.

 

Nagy kontraszt a tiszta szövegért

Az iparágvezető kontraszttal és pixelkitöltési tényezővel a BenQ projektorok a legvalódibb feketéket és páratlan olvashatóságot produkálják minden karakterrel, grafikonnal és diagrammal. A magas kitöltési tényező növeli a fekete-fehér vagy színes képek tisztaságát, és csökkenti a szem megerőltetését az előadók és a közönség számára, hogy a tartalomra összpontosíthassanak.

Univerzális Multi HDMI és VGA csatlakozás

A kettős HDMI bemenet a kettős VGA bemeneten kívül úgy lett kialakítva, hogy több előadót és laptopjukat vagy mobileszközeiket fogadják anélkül, hogy időbe telik a váltáshoz. A több bemenet lehetővé teszi az értekezlet résztvevői számára, hogy bonyolult adapterek és időigényes IT-támogatás nélkül azonnal együttműködjenek.

Nincs szükség nagy helyiségre a nagy kép megtekintéséhez

Akár 100 hüvelykes képet vetíthet ki 3,98 m távolságból. Könnyen megoszthatja professzionális munkáját egy kis/közepes méretű tárgyalóteremben anélkül, hogy a kivetítőnek helyet kellene hagynia.

 

Függőleges trapézkő a tökéletes igazításért

Ellensúlyozza a trapézhatást, amikor a kivetítőt nem középen kell elhelyezni, például egyszerűen az asztal tetején kell elhelyezni, a függőleges trapéztorzítás funkció professzionálisan négyzet alakú képhez igazítja a képet. A trapéztorzítás-korrekció megkönnyíti az ideálisan igazított képek kivetítését különféle helyekről.

Kényelmes külső állítható lábak

A háromszoros állítólábak sokkal jobbak, mint az egyetlen állítólábbal rendelkező kivetítők, jelentősen megnövelik a rugalmasságot számos tárgyalóteremben, a sarkoknál vagy a kivetítőnél elhelyezett kiegészítő lábakkal megkönnyítik a könnyű mozgást, és a projektor elhelyezésétől függetlenül gyorsan elindítják a tökéletes prezentációkat.

Egyérintéses hozzáférés a funkciók telepítéséhez

Az átgondoltan újratervezett új távirányító egy dedikált Quick Install gombot is tartalmaz, amely azonnal eléri a telepítésbarát funkciókat, mint például a Test Pattern és a Keystone közvetlenül anélkül, hogy a képernyőn megjelenő menüben beágyazott menüket kellene kiválasztani.

Könnyen hozzáférhető felső ajtó lámpacseréhez

A felül kényelmesen elhelyezett, könnyen nyitható lámpaajtó lehetővé teszi a lámpák gyors elérését, karbantartását és cseréjét a megszakítás nélküli termelékenység érdekében, amikor a projektor mennyezetre van szerelve tárgyalóteremben. A gyorsan hozzáférhető lámpaajtó jelentősen csökkenti az állásidőt azáltal, hogy nincs szükség a felszerelt projektorok eltávolítására, így a lámpacsere gyors és egyszerű.

Kensington-zár a lopás visszaszorítására

A vállalkozások számára az asztali kivetítők védelmére tervezett Kensington-zár interfész „fizikai” biztonságot nyújt a tárgyalótermi kivetítők számára. A BenQ üzleti projektorok mindegyike biztonsági rúddal van felszerelve, hogy elrettentse az opportunista tolvajokat.

 

Energiatakarékosság, környezetbarát optimalizálás

A BenQ Eco Cycle System kiküszöböli az árampazarlást, csökkenti az üzembe helyezés előtti és utáni várakozási időt, és minimálisra csökkenti a karbantartást az alacsonyabb teljes birtoklási költség érdekében.

Eco Cycle rendszer

A. SmartEco™ mód: A SmartEco™ mód elemzi a bemeneti tartalmat, hogy meghatározza az optimális szín- és kontrasztteljesítményhez szükséges fényerőt, megőrizve akár 70%-os lámpateljesítményt, miközben kompromisszumok nélkül a legjobb képminőséget nyújtja.

B. Eco Blank mód: Ha a kivetítő nem észlel forrástartalmat, az Eco Blank mód 3 perc inaktivitás után automatikusan bekapcsol, hogy elkerülje a zavaró tényezőket és energiát takarítson meg.

C. Automatikus kikapcsolás: A BenQ üzleti kivetítői 20 perc inaktivitás után kikapcsolnak, hogy elkerüljék az energiapazarlást és a tanárok aggodalmát a berendezés bekapcsolva hagyása miatt.

Gyors tippek: Az Eco Blank mód és a SmartEco mód közvetlenül aktiválható a távirányítóval.

0,5 W készenléti üzemmódban

Inaktív állapotban a BenQ üzleti projektorok 0,5 W készenléti teljesítménnyel minimálisra csökkentik az energiafogyasztást, így maximalizálják az energiamegtakarítást, ha a kivetítő csatlakoztatva van, de nincs használatban.

Lámpatakarékos mód

A kevesebb lámpacsere és karbantartás összességében alacsonyabb birtoklási költséget jelent. A lámpatakarékos mód dinamikusan állítja be a lámpa teljesítményét a tartalomnak megfelelően, így akár 50%-kal meghosszabbítja a projektor lámpa élettartamát a normál módhoz képest.

 

Típus

MX550

Gyártó

Felbontás

XGA (1024×768)

Képarány

4:3

Kontrasztarány

20000:1

Fényerő

3600 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Lámpa élettartam

(Eco: 10000 óra), 5000 óra

Technológia

DLP

Bemenetek

1 db D-sub, 1 db RCA, 1 db Audio bemenet, 1 db IR, 1 db RS232, 2 db HDMI, monitor kimenet, S-Video bement, USB Mini B

Tömeg

2,3 kg

Gyári tartozékok

Távvezérlő elem, Tápkábel, Garanciajegy, VGA kábel, Használati utasítás

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ MX550 projektor” értékelése elsőként


Kedvezményes interaktív csomagajánlataink!

Interaktív csomag

Epson EB-685W projektor + konzol:
WXGA (1280×800) felbontás, 3500 ANSI lumen fényerő, LCD technológia, 14000:1 kontrasztarány

LSK ClassBoard CBM1085 interaktív tábla:
89” (226 cm) képátló, 16:10 képarány, LSK ClassBoard Studio táblaszoftver, DOT infra LED cellás technológia, multi-touch (6 érintés), 3 év garancia