A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Benq MW705 Projektor

205.890 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
DLP technológia
4000 Lumen fényerő
13000:1 kontrasztarány
3000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP

Engedélyezett utánrendelésre

Benq MW705 Projektor

A szenzációsan erőteljes, mégis könnyedén használható BenQ MW705 üzleti projektor hatékonyan jeleníti meg ötleteit. A modern és csinos külső 4000 lumen fényerőt, egy-gombos vezérlést biztosít, akár vezeték nélküli streamhez is. Nem kell tovább keresnie a legokosabb professzionális vetítés megoldást.

Erős és csendes

A hagyományos nagy fényerejű projektorok nagy zajt csapnak. Nem így az MW705, amely a 4000 lumen fényerő – teljes teljesítmény – mellett, mindössze 31dB-nyi zajt bocsát ki. Csendes és briliáns, így a közönségének figyelme csak az előadására irányul, mindenféle zavaró hatás nélkül.

Intelligens tervezés a természetes irányításért

Az MW705 minden részlete az üzleti élethez került optimalizálásra. A közvetlen elérésű gombokkal az EcoBlank és a QCast üzemmódok, akár a távirányítón vagy akár a projektoron használva egyszerűvé teszik az előadás megállítását, vagy egy Full HD 1080p vezeték nélküli stream azonnal elindítását. Minden egyéb beállítás csak egy karnyújtásnyira van Öntől a kezelőpanelen. Az egyszerű plug & play QCast WiFi dongle egy rejtett ajtó mögé kerül, hogy a minimalista forma ne sérüljön.
* QCast WiFi dongle opcionálisan megvásárolható tartozék.

Magas kontraszt arány

A magas kontraszt arány biztosítja, hogy minden szöveg, kép, grafika, grafikon – például számszerű adatok – és videó optimális tisztaságban, megnövelt élességgel jelenik meg. Ez segít az előadónak, hogy előadása tisztán érthetően olvasható legyen, míg a közönség folyamatos koncentrációja is garantált.

Két-tengelyű döntési mechanizmus

A vadonatúj MW705 két-tengelyű magasság állítással rendelkezik, amellyel tökéletesen beállítható a vetített kép. A kétszeresen hatékony állítási lehetőség egyszerű és könnyed hangolást tesz lehetővé a találkozók alkalmával.

2D trapéztorzítás-korrekció

A 2D trapéztorzítás-korrekció megnöveli a telepítési rugalmasságát a projektornak, ugyanis akár +/- 30 fok korrekció is lehetséges, vízszintes és függőleges irányban egyaránt. Ezzel a funkcióval a projektort nem szükséges a középvonalba állítani, és így az előadó a vászon előtt tarthatja meg előadását, anélkül, hogy kitakarná a vetített tartalmat. Ezen felül, a projektor bárhová helyezhető egy u-alakú asztalon, így nem szükséges a tárgyalóterem átrendezése vagy a projektor máshová mozgatása.

Sarokillesztés

A sarokillesztés javítási funkció egy rugalmas és kényelmes módja annak, hogy a vetített kép sarkait, külön-külön változtatni lehessen, és a kép tökéletesen illeszkedjen a vászonhoz.

MHL csatlakoztathatóság

Az MHL csatlakozás segítségével nagyképernyőn oszthatja meg Android eszközének tartalmát. Az MW705 funkciója lehetőséget kínál adatok, fotók, és egyéb tartalmak tükrözésére a projektoron, nagyobb méretben megjelenítve, miközben eszköze akkumulátora töltődik, így nem kell aggódnia az előadás közbeni lemerüléstől.

Készenléti áramfelvétel kevesebb, mint 0,5W

Az MW705 inaktív állapotban alacsony szinten tartja a készenléti energia fogyasztást, így csak kevesebb, mint 0.5 W az áram felvétele. Ez segít megnövelni a lámpa élettartamát, valamint csökkenti az energiaköltségeket.

6W-nál alacsonyabb készenléti fogyasztás a hálózati üzemmódban

Az MW705 összesen 6W-nyi energiát fogyaszt hálózati készenléti üzemmódban. Az IT szakemberek így teljes felügyeletet gyakorolhatnak felette a napi karbantartási és javítási feladatok közben, és még jelentős mennyiségű energiát is megtakarítanak.

Különböző 3D formátumok támogatása

A BenQ oktatási projektorok alapfelszerelése a DLP Link™-támogatás, mellyel olyan lenyűgöző 3D hatások jeleníthetők meg mint a mozikban. Az MW705 projektor által támogatott 3D formátumok: “3D field-sequential”, “3D frame packing”, “3D top-and-bottom” és “3D side-by-side”. Ezeken túlmenően ez a fantasztikus projektor Blu-ray DVD lejátszóhoz is csatlakoztatható, hogy még lenyűgözőbb vizuális minőséget láthassanak a diákok.

Típus

PROBENQMW705

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

4000 Lumen

Kontrasztarány

13000:1

Lámpa élettartam

3000 óra

Bemenetek

1 db Audio bemenet, 1 db Audio kimenet, 1 db RS232, 1 db S-Video, 1 db USB 1.1 (A típusú), 2 db HDMI, D-sub, MHL, RCA

Tömeg

3 kg

Zajszint

31 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

28 dB

Hangszóró

2 Watt

Gyári tartozékok

Garancia dokumentumok, Használati utasítás (CD), lencsevédő, QSG, Tápkábel, Távirányító, VGA-kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Benq MW705 Projektor” értékelése elsőként