A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ MW612 WXGA projektor

159.890 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
DLP technológia
20000:1 kontrasztarány
4000 Lumen fényerő
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ MW612 WXGA projektor

BenQ MW612 tárgyalótermi projektort arra tervezték, hogy termelékeny tárgyalásokat tarthassanak, az előadók pedig könnyedén csatlakozhassanak. A projektor alapfelszerelésként képes vezeték nélküli előadások megjelenítésére, miután csatlakoztatták a vezeték nélküli dongle-t. A 4.000 lumen fényerővel, valamint a 20.000:1 natív kontraszt aránnyal erőteljes vetítés és problémamentes telepítés valósítható meg, míg a 15.000 órás lámpa élettartam környezettudatos működéshez járul hozzá.

FŐBB JELLEMZŐK

  • Opcionális kiegészítők: QCast/QCast Mirror
  • 4000 ANSI lumen WXGA fényerő
  • Vezeték nélküli előadás az egyszerű képernyő tükrözésen keresztül
  • MHL csatlakoztathatóság

Tiszta magas fényerő a kisméretű, jól megvilágított tárgyalótermekhez

A 4.000 lumen fényerő lehetővé teszi a felkapcsolt világítás mellett tartott megbeszélések tartását, amely elősegíti a vitákat, az együttműködést és a jegyzetelés a kisméretű, jól megvilágított tárgyalótermekben, ahol kényelmesen összesen 20 résztvevő elfér. A magas fényerő megnöveli a kép minőségét, élénk színeket ad a fotókhoz és a videókhoz, éles szöveget és finom részleteket mutat meg.

Magas kontraszt a tiszta szövegekért

A BenQ MW612 tárgyalótermi projektor iparági vezető kontraszt aránya és pixelsűrűsége valódi fekete színeket és páratlan olvashatóságot, valamint élességet biztosít minden egyes karakternek, grafikonnak és táblázatnak. A magas pixelsűrűség megnöveli a fekete fehér vagy a színes képek tisztaságát és csökkenti a szem fáradását az előadó számára, illetve a közönség az előadás során végig fókuszban maradhat.

A BenQ MW612 tárgyalótermi projektor problémamentes és intuitív vezeték nélküli előadást kínál, miután csatlakoztatásra került a QCast vagy a QCast Mirror vezeték nélküli dongle. A vezeték nélküli dongle HDMI 1.2 és USB tápellátásba (5V/1A) való csatlakoztatása után a felhasználók könnyedén indíthatják kiváló minőségű tartalmaikat táblagépeikről, okos telefonjaikról és notebookjaikról, amelyek iOS, Mac, Android vagy Windows operációs rendszer fut.
Opcionális kiegészítők: QCast Mirror HDMI vezeték nélküli dongleQCast videó folyam vezeték nélküli dongle

Sima HD videó minőség és nulla költségű karbantartás WiFi-n keresztül

Vezeték nélküli dongle-k csatlakozásával, mint például a QCast vagy a QCast Mirror, az MW612 képes Full HD videó tartalom vezeték nélküli megjelenítésére, miközben garantálja, hogy a felhasználók a legnagyobb szabadságot élvezhetik előadásuk közben.

Teljesen kompatibilis mobil csatlakozás
HDMI csatlakoztathatóság

BenQ MW612 tárgyalótermi projektor két HDMI bemenete több előadót is támogathat és eszközeiket a mai trendeknek megfelelően könnyedén csatlakoztathatják akár QCaston vagy akár QCast Mirroron keresztül is.

 

Típus

PROBENQMW612

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

WXGA (1280×800)

Képarány

16:10

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

4000 Lumen

Kontrasztarány

20000:1

Lámpa élettartam

4000 óra

Bemenetek

1 db Audio bemenet, 1 db Audio kimenet, 1 db HDMI, 1 db RS232, 1 db S-Video, 1 db USB 1.1 (A típusú), 2 db HDMI + MHL v2.1, B típusú USB 2.0, RCA

Tömeg

2,3 kg

Zajszint

34 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Hangszóró

2 Watt

Gyári tartozékok

2 darab AAA méretű ceruzaelem, Garancia dokumentumok, Használati utasítás (CD), QSG, Tápkábel, Távirányító, VGA-kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ MW612 WXGA projektor” értékelése elsőként