A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ MU706 DLP projektor

312.890 Ft

DLP technológia
WUXGA (1920×1200) felbontás
4000 lumen fényerő
20000:1 kontrasztarány

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ MU706 DLP projektor

Magas fényerő és suttogóan halk – 31dB – működés
Üzleti megbeszélésekhez és tárgyalásokhoz tökéletes választás

A hagyományos nagy fényerejű projektorok nagy zajt csapnak. Nem így az MU706, amely a 3500 lumen fényerő teljesítmény – mellett, mindössze 31dB-nyi zajt bocsát ki. Csendes és briliáns, így a közönségének figyelme csak az előadására irányul, mindenféle zavaró hatás nélkül.

Magas kontraszt arány

A magas, – 20.000:1- kontraszt arány biztosítja, hogy minden szöveg, kép, grafika, grafikon – például számszerű adatok – és videó optimális tisztaságban, megnövelt élességgel jelenik meg. Ez segít az előadónak, hogy előadása tisztán érthetően olvasható legyen, míg a közönség folyamatos koncentrációja is garantált.

Független 3D színvezérlés a 6 alapszínhez

A BenQ egyedülálló 3D színvezérlő eszközével Ön 100%-ban személyre szabhatja – külön-külön – a 6 alapszínt (R/G/B/C/M/Y) a telítettség és az erősítés finomhangolásával.

Automatikus függőleges trapézkorrekció

Az automatikus trapéztorzítás-korrekció megnöveli a telepítési rugalmasságát a projektornak, ugyanis akár +/- 40 fok korrekció is lehetséges, függőleges irányban. Ezzel a funkcióval a projektort nem szükséges a középvonalba állítani, és így az előadó a vászon előtt tarthatja meg előadását, anélkül, hogy kitakarná a vetített tartalmat.

Nagy átfogás, nagyméretű képek bárhol

A nagy átfogású, 1.3x zoom felszabadítja a tér rabságából, ugyanis lenyűgöző távolságból is vetíthet, akár 300″ képméretben, függetlenül a helyszín formájától, berendezésétől. Kompromisszumok nélkül.

Vezeték nélküli Full HD előadás egy okos eszközön keresztül Qcast-tal (opcionális)

Az MU706 minden részlete az üzleti élethez került optimalizálásra. Egy gombnyomással, – a QCast gomb használatával a projektoron vagy a távirányítón – akár egy Full HD 1080p vezeték nélküli előadás is elindítható. Minden egyéb beállítás csak egy karnyújtásnyira van Öntől a kezelőpanelen. Az egyszerű plug & play QCast WiFi dongle egy rejtett ajtó mögé kerül, hogy a minimalista forma ne sérüljön.

MHL csatlakoztathatóság

Az MHL csatlakozás segítségével Ön egyszerűen, nagyképernyőn, egy okostelefonról vagy táblagépről oszthatja meg fotóit, videóit vagy weboldalakat. Egyszerűen csatlakoztassa az okos eszközt egy MHL kábel segítségével és máris gyönyörködhet a folyamatos nagyképernyős megjelenítésben.

Különböző 3D formátumok támogatása

Az MU706 projektor alapfelszerelése a DLP Link™-támogatás, amellyel olyan lenyűgöző 3D hatások jeleníthetők meg mint a mozikban. Az MH750 projektor által támogatott 3D formátumok: “3D field-sequential”, “3D frame packing”, “3D top-and-bottom” és “3D side-by-side”. Ezeken túlmenően ez a fantasztikus projektor Blu-ray DVD lejátszóhoz is csatlakoztatható, hogy még lenyűgözőbb vizuális minőséget kínálhasson.

1.5A USB A-típusú tápegység

A felhasználók egyszerűen feltölthetik mobil eszközüket a 1.5A USB A-típusú tápegységgel, így nincs több aggodalom, hogy kimerül az akkumulátor a találkozó alatt.

Világelső SmartEco technológia a tisztább környezetért

A BenQ – mint az első DLP® márka, amely projektorainak lámparendszerébe beépítette a Philips ImageCare technológiáját – megtette a következő lépést a 21. századi osztálytermi energiatakarékosság irányába. Ezzel a páratlan újítással felvértezett MU706 kompromisszumoktól mentes fényerőt, kitűnő képminőséget és optimalizált lámpa élettartamot kínál.

SmartEco üzemmód

A SmartEco üzemmóddal a projektor pontosan annyi lámpa teljesítmény használ, mint amennyi a legjobb kontraszt arány eléréséhez szükséges.

EcoBlank üzemmód

A projektor automatikusan Eco Blank üzemmódra vált, amennyiben a bekapcsolás után három perccel sem érzékel bemeneti jelforrást. Ezzel az átváltással elkerülhető az energiapazarlás, valamint elkerülhetők különféle zavarások.

Automatikus kikapcsolás

A projektor automatikusan kikapcsol, amennyiben nem érzékel bemeneti jelforrást. Ezzel a funkcióval elkerülhető az energiapazarlás, valamint megnövelhető a lámpa élettartama.

0,5W fogyasztás készenléti üzemmódban

Az MU706 inaktív állapotban alacsony szinten tartja a készenléti energia fogyasztást, így csak kevesebb, mint 0,5 W az áram felvétele. Ez segít megnövelni a lámpa élettartamát, valamint csökkenti az energiaköltségeket.

BenQ DLP® Tökéletes és hosszan tartó képminőség DLP vetítési technológiával

A Digital Light Processing (DLP) technológia, amely a 2015-ös Academy Award of Merit (Oscar® szobrocska) díjazottja, a világ vezető projektor technológiája. A digitális mozi rendszerek 90%-a, míg az IMAX filmszínházak 100%-a ezt a technológiát használja. A DLP a projektorok világpiacán is domináns, ugyanis több, mint 50%-ban ezzel a technológiával felszerelt projektor értékesítenek. Jelenleg a BenQ az első számú DLP projektor márka ezen a piacon, a világszínvonalú és páratlan teljesítményével.

Hosszan tartó tökéletes képminőség

A DMD chip hihetetlen hosszú élettartamú mikro-méretű tükreivel és a DLP motor gyakorlatilag teljesen szigetelt készülékházával a BenQ DLP projektorok képminőség-romlás nélkül állják ki az idő próbáját. A szennyeződések felhalmozódását illetve a magas hőmérséklet okozta károk elkerülésével a BenQ projektorok évről-évre, egy egyszerű lámpacsere által, úgy jelenítik meg a vetített tartalmat, mintha vadonatújak lennének.

Borotva-éles

A világ vezető BenQ DLP projektorainak kontraszt aránya kiemelkedő, így könnyedén közvetítenek éles, finom részletességű képeket és kiválóan olvasható szöveget a BenQ SmartEco™ technológiáján keresztül.

Típus

MU706

Gyártó

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Képarány

16:10

Fényerő

4000 Lumen

Fényforrás

UHP izzó

Kontrasztarány

20000:1

Lámpa élettartam

3000 óra

Technológia

DLP

Tömeg

3,3 kg

Bemenetek

1 db RS232, 1 db S-Video, D-sub, HDMI, IR, mini jack, mini USB, monitor kimenet, RCA, USB-A

Zajszint

30 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

28 dB

Gyári tartozékok

AC tápkábel, Garancia dokumentumok, lencsevédő, QSG, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Garancia

36 hónap készülék-, 12 hónap lámpagarancia

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ MU706 DLP projektor” értékelése elsőként