A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ MU613 projektor

258.600 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
DLP technológia
4000 Lumen fényerő
10.000:1 kontrasztarány
5000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: lámpa

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ MU613 projektor

Kivételes képminőség az előadásért

 

WUXGA felbontás a bővített tartalomért és részletekért

Az MU613 natív 1920×1200 WUXGA felbontással rendelkezik. A WUXGA intelligens eszközök elterjedésére az MU613 maximális felbontást kínál a felhasználóknak válaszként. Ez tiszta és pontos képet nyújt Önnek minden bemutatón!

 

WUXGA offer great detail for large-scale high-resolution projections.

(Example of WUXGA clarity on 200″ projection)

Üzleti előadások infografikus üzemmóddal erősítve

 

A vállalati prezentációkban az MU613 magas fényereje és színárnyalatai, együttműködve az infografikus üzemmóddal, sokkal jobban telített és élénkebb színeket biztosítanak, mint a prezentációs üzemmód.

 

Sokoldalú állíthatóság a kényelmes telepítésért

Függőleges trapézkorrekció a tökéletesen beállított képekért

A trapéztorzítás ellensúlyozására, amelyet a projektor nem középvonali elhelyezése eredményez, a függőleges trapéztorzítás javítással a kép oldali professzionálisan párhuzamossá tehetők. A trapéztorzítás javítás egyszerűvé teszi a tökéletes kép beállítását bármilyen környezetről legyen is szó.

 

Állítható láb a kényelmes telepítéshez

Az MU613 megháromszorozott állítható lábai megnövelik a projektor rugalmasságát, így sokféle tárgyalóteremben állíthatók üzembe. A projektor sarkára helyezett láb könnyű mozgathatóságot eredményez.

 

Vezető SmartEco technológia a zöldebb környezetért

SmartEco™

A: SmartEco™ üzemmód: a SmartEco™ üzemmód elemzi a bemeneti tartalmat; az optimális szín és kontraszt eléréséhez meghatározza a szükséges fényerőt, miközben akár 70%-kal csökkenti a lámpa teljesítményét és megtartja a legfinomabb, kompromisszumoktól mentes képminőséget.

Eco Blank

  1. Eco Blank üzemmód: A projektor automatikusan Eco Blank üzemmódra vált, amennyiben a bekapcsolás után három perccel sem érzékel bemeneti jelforrást. Ezzel az átváltással elkerülhető az energiapazarlás, valamint elkerülhetők különféle zavarások.

Automatikus kikapcsolás

  1. Automatikus kikapcsolás: A projektor 20 perc tétlenség után automatikusan kikapcsol, amennyiben nem érzékel bemeneti jelforrást. Ezzel a funkcióval elkerülhető az energiapazarlás, amennyiben a tanárok bekapcsolva felejtenék a készüléket.

Gyors tipp: az Eco Blank és a SmartEco üzemmódok közvetlenül a távirányítóról aktiválhatók.

Lámpakímélő üzemmód

A projektor lámpájának cseréje teszi ki a teljes birtoklási költség nagy részét. A lámpakímélő üzemmódnak köszönhetően a lámpa teljesítménye a megjelenítendő tartalomnak megfelelően változik, így a lámpacsere periódusát is megnövelheti akár 50%-kal.

 

Keystone

 

Nagymértékű mobil kompatibilitás HDMI csatlakozáson keresztül

A két darab HDMI bemenet több előadót is támogathat és eszközeiket a mai trendeknek megfelelően könnyedén csatlakoztathatják HDMI támogatású vezeték nélküli dongle-n keresztül is.

 

5V/1.5A USB tápellátás

A BenQ MU613 tárgyalótermi projektor beépített USB csatlakozása képes állandó 5V/1.5A DC teljesítményű tápellátásra, így bármilyen vezeték nélküli dongle-t üzemeltethet, amellyel valóban problémamentesen és kiváló minőségű vezeték nélküli előadást tarthat a tárgyalóteremben.

Típus

MU613

Gyártó

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Technológia

DLP

Fényerő

4000 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Képarány

16:10

Kontrasztarány

10000 : 1

Lámpa élettartam

5000 óra

Tömeg

2,79 kg

Zajszint

35 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ MU613 projektor” értékelése elsőként