A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

BenQ MS527 projektor

114.890 Ft

SVGA (800×600) felbontás
DLP technológia
3300 ANSI Lumen fényerő
13000:1 kontrasztarány
4500 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

BenQ MS527 projektor

A BenQ MS527 DLP projektor elegáns fehér színben csodálatos képminőséget biztosít. Fizikai (natív) felbontása 800 x 600, mely 3300 ANSI lumen fényerejével és rendkívül magas, 13,000:1 kontrasztarányával éles képeket és jól olvasható előadást tesz lehetővé.

Lamp Save móddal a lámpa élettartamát akár 10,000 óráig meghosszabbíthatja. Smartec technológiát, energiatakarékos Eco Blank módot és 3D Blu-Ray vetítést kínál.

A széleskörű csatlakozási lehetőségek közé tartozik a D-Sub, S-Video, Composite és HDMI.


Kivételesen éles kép és valósághű színek évek óta

A BenQ, a világ egyik vezető DLP projektorokat gyártó márkája évek óta kifogástalan képminőséget kínál. A számos díjat elnyert BenQ számos funkciót kínál: a Digital Light Processing szabadalmaztatott technológiáját a Texas Instruments®-től, a BrilliantColor funkciót, mely kiváló teljesítményt nyújt szűrők nélkül, és a következőket biztosítja:

  • Kivételes képminőség
  • Nagy élesség, kiválóan olvasható szövegek
  • Élénk, valósághű színek

Energiatakarékos, környezetbarát

A BenQ Smartec technológia alacsonyabb karbantartási költségek tesz lehetővé kompromisszumok nélkül a fényerő csökkentésén, a kiváló képminőségen vagy a lámpa optimalizált élettartamán. A készülék mindenben fejlettebb, mint ami egy DLP projektortól elvárható. Ezzel a speciális innovációval a lámpa energiafogyasztásának akár 70%-át meg tudja spórolni, a dinamikus energiacsökkentésnek köszönhetően pedig alacsonyabb karbantartási költségekkel számolhat, mindemellett kiváló képminőséget és élénk színeket biztosítva.

BenQ SmartEco
BenQ LampSave

LampSave mód

A lámpacsere teszi ki a teljes karbantartási és működési költség legnagyobb részét. A LampSave mód dinamikusan igazítja a fényerő intenzitását a megjelenített tartalomhoz, ezzel a lámpa élettartamát akár 50%-al bővíti! Így a lámpacsere szükségessége és annak gyakorisága is akár 50%-al csökkenhet, mely költséghatékonyságot eredményez.

Blu-ray Full HD 3D támogatás

A BenQ MS527 a legújabb DLP technológiával támogatja a 3D funkciót, ami lehetővé teszi, hogy az iskolák magával ragadó tanulási élményt biztosítsanak a tanulóknak, egyszerű előkészítéssel, 3D szemüvegek vásárlásával és 3D Blu-Ray tartalommal.

BenQ 3D

Automatikus módváltás

A készülék automatikusan átkapcsol Eco Blank módba, amennyiben három percig nem észlel bejövő jelet, így megakadályozza a felesleges energiafogyasztást és növeli a lámpa élettartamát.

Készenléti energiafogyasztás 0,5 W

Készenléti üzemmódban az MX704 minimális mennyiségű áramot, 05 wattot fogyaszt, mellyel eléri a teljesítményt, ami a régi típusú projektoroknak nagy kihívás volt. Ez a technológiai fejlesztés még nagyobb energiacsökkentést tesz lehetővé, meghosszabbítja a lámpa élettartamát és csökkenti a költségeket.

Adatlap

Típus

MS527

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

SVGA (800×600)

Képarány

4:3

Fényerő

3300 Lumen

Fényforrás

Lámpa

Kontrasztarány

13000:1

Lámpa élettartam

4500 óra

Tömeg

1,95 kg

Zajszint

33 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

28 dB

Gyári tartozékok

Távvezérlő elem, Tápkábel, Garanciajegy, VGA kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„BenQ MS527 projektor” értékelése elsőként