A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Benq MH684 Projektor

270.890 Ft

Full HD (1920×1080) felbontás
DLP technológia
3500 Lumen fényerő
13000:1 kontrasztarány
3000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

Engedélyezett utánrendelésre

Benq MH684 Projektor

A BenQ MH684 projektor – amely sokféle alkalomhoz használható – a mindennapi prezentációs igények kiemelkedő megoldása. Jellemzőik között megtalálható a 3500 ANSI lumen, a 13.000:1 ultra-magas kontraszt arány, a Full HD 1080p felbontás, a vízszintes és függőleges 2D trapéztorzítás korrekció is, amelyekkel az MH684 kiválóan alkalmas izgalmas előadások tartására!

FŐBB JELLEMZŐK

  • 3500 ANSI Lumen nagy fényerő
  • 13000:1 nagy kontrasztarány
  • Blu-ray Full HD 3D támogatás
  • MHL tükrözi az intelligens eszköz képernyőjét
  • Vezeték nélküli prezentáció az Ön intelligens eszközével (külön kapható) QCast segítségével

2D trapéztorzítás-korrekció

A 2D trapéztorzítás-korrekció megnöveli a telepítési rugalmasságát a projektornak, ugyanis akár +/- 30 fok korrekció is lehetséges, vízszintes és függőleges irányban egyaránt. Ezzel a funkcióval a projektort nem szükséges a középvonalba állítani, és így az előadó a vászon előtt tarthatja meg előadását, anélkül, hogy kitakarná a vetített tartalmat. Ezen felül, a projektor bárhová helyezhető egy u-alakú asztalon, így nem szükséges a tárgyalóterem átrendezése vagy a projektor máshová mozgatása.

Sarokillesztés

A sarokillesztés javítási funkció egy rugalmas és kényelmes módja annak, hogy a vetített kép sarkait, külön-külön változtatni lehessen, és a kép tökéletesen illeszkedjen a vászonhoz.

MHL csatlakoztathatóság

Az MHL csatlakozás segítségével nagyképernyőn oszthatja meg Android eszközének tartalmát. Az MH684 funkciója lehetőséget kínál adatok, fotók, és egyéb tartalmak tükrözésére a projektoron, nagyobb méretben megjelenítve, miközben eszköze akkumulátora töltődik, így nem kell aggódnia az előadás közbeni lemerüléstől.

Energiatakarékos, környezetbarát

Világelső SmartEco technológia a tisztább környezetért

A BenQ – mint az első DLP® márka, amely projektorainak lámparendszerébe beépítette a Philips ImageCare technológiáját – megtette a következő lépést a 21. századi osztálytermi energiatakarékosság irányába. Ezzel a páratlan újítással felvértezett MH684 kompromisszumoktól mentes fényerőt, kitűnő képminőséget és optimalizált lámpa élettartamot kínál.

Eco Blank üzemmód

Az Eco Blank üzemmóddal a tanárok elsötétíthetik a vetítővásznat, ha a diákoknak rájuk kell összpontosítani, vagy ha csak egyszerűen nincs használatban a projektor. Bekapcsolt állapotban ez a speciális funkció 70%-kal csökkenti a teljes energiafelhasználást, és csökkenti a lámpa fényerejét.

SmartEco üzemmód

A SmartEco üzemmóddal a projektor pontosan annyi lámpa teljesítmény használ, mint amennyi a legjobb kontraszt arány eléréséhez szükséges.

Típus

PROBENQMH684

Gyártó

Technológia

DLP

Felbontás

Full HD (1920×1080)

Képarány

16:9

Fényforrás

UHP izzó

Fényerő

3500 Lumen

Kontrasztarány

13000:1

Lámpa élettartam

3000 óra

Bemenetek

1 db Audio bemenet, 1 db Audio kimenet, 1 db RS232, 1 db S-Video, 2 db HDMI, A típusú USB 1.1, B típusú USB 2.0, D-sub, MHL, RCA

Tömeg

3,3 kg

Zajszint

34 dB

Zajszint (Eco üzemmódban)

29 dB

Hangszóró

10 Watt

Gyári tartozékok

Garancia dokumentumok, Gyorstelepítési útmutató, Használati utasítás (CD), lencsevédő, Tápkábel, Távirányító, VGA-kábel

Garancia

36 hónap

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Benq MH684 Projektor” értékelése elsőként