A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Acer C205 WVGA LED Projektor

94.899 Ft

Könnyen hordozható: 24,5 mm vékony modell
HD képminőség: WXGA (1280×800) felbontás
Ragyogó színek hosszú távon: Acer ColorSafe technológia
Környezetbarát, biztonságos és hosszú élettartamú: LED fényforrás
Kontrasztos megjelenítés: DLP technológia

Engedélyezett utánrendelésre

Acer C205 WVGA LED Projektor

A hordozható Acer LED-es projektorokkal közszemlére teheti ötleteit. Vitassa meg elképzeléseit, mutasson be videókat nagy képernyőn, és motiválja a többieket akár menet közben is – számítógép használata nélkül. A 24,5 mm vékony modellekkel zsebben hordhatja az önkifejezés eszközeit.

Vetítse ki elképzeléseit bárhol, bármikor. Prezentációi immár a zsebében is elférnek – vagy épp a tenyerében. Függetlenítse magát a számítógéptől: a tartalom közvetlenül USB-s meghajtóról, micro SD™ kártyáról, vagy akár okostelefonról is kivetíthető. Mutassa be ötleteit HD minőségben a HDMI® vagy MHL® portokon keresztül csatlakoztatott HD eszközökről.

A szöveg éles, a grafika tisztább még nagy távolságból is a magas kontrasztaránynak köszönhetően. Ötletei a nagy fényerejű LED technológia következtében jól láthatók, ragyogó képmegjelenítést és konzisztens telítettséget biztosítva. Az Acer ColorSafe technológiával ezek a színek megőrzik a természetes jellegüket akár a kivetítő hosszabb használatát követően is.

A megjelölt típusok automatikusan felismerik a forrást és lejátsszák a tartalmat, és kompatibilisek a legnépszerűbb prezentációs szoftverekkel. A felhasználói felületek intuitívak, így a folyamatos eszközkezelés helyett a gondolataira koncentrálhat; a prezentációk minőségét pedig egy beépített SRS hangszóró teszi élvezhetőbbé.

Hagyja, hogy az ötletei és a bolygó is kibontakozzanak. A LED lámpa eleve hosszú élettartamú, de a készülék gazdaságos üzemmódja még inkább kitolja ezt, így megspórolhatja a csereköltségeket. Ennek alkalmazása révén nincs szükség hangos ventilátorra, továbbá a lámpa nem tartalmaz veszélyes higanyt és halogén gázokat, biztonságosabbá téve ezáltal a készüléket.

Típus

MR.JH911.001

Felbontás

WXGA (1280×800)

Gyártó

Képarány

16:9

Technológia

DLP

Zajszint

29 dB

Fényerő

150 ANSI Lumen

Bemenetek

HDMI (Mini,Video, Audio, HDCP), USB (Micro-AB)

Garancia

Minden Acer projektort 2 év garanciával szállítunk, 5 év garancia van a DMD chip-re és 1 év garancia a lámpára.

Kontrasztarány

1000:1

Lámpa élettartam

20000 óra

Hangszóró

2x 2W sztereó

Gyári tartozékok

AC/DC tápegység, C205 DLP kivetítő, MHL kábel (HDMI a Micro-USB), Üzembe helyezési útmutató, Védő Case

Fényforrás

LED

Zajszint (Eco üzemmódban)

25 dB