Surround hangzás stílusosan – és multiroom egyszerűen A forradalmian új Denon HEOS AVR: Vegye magát körül zenével – és ne kábelekkel

Eindhoven, 2017. január 19. – “Vegye magát körül hanggal és ne kábelekkel”: ez az ötlet áll a stílusos, új Denon HEOS AVR mögött, ami a legújabb eleme a gyorsan növekvő HEOS multiroom szórakoztató elektronikai termékcsaládnak. Ötvözi a feltűnő stílust azzal a képességel, hogy a surround hangzást vezeték nélkül, oldja meg a szobában a hátsó csatornákon, így a HEOS AVR forradalmasítja a házimozit. Egyszerűen kezelhető, nagyszerű hangzású és elegánsan néz ki minden otthonban, a HEOS AVR akár 5.1 csatornás első osztályú surround hangzást biztosít, a beállítása és a működtetése pedig olyan egyszerű, mint egy SoundBar-é.

A keskeny, karcsú kialakításával a Denon HEOS AVR nem úgy néz ki, mint egy hagyományos AV Receiver, de ugyanaz a Denon házimozi szakértelem és technológia jellemzi, amit a házimozi szerelmesei kedvelnek világszerte. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen minden szobába, így a HEOS AVR-t is rendkívül egyszerű beállítani és használni, köszönhetően az intuitív és jól megtervezett HEOS alkalmazásnak, ami végigvezeti a felhasználót a konfiguráláson, a lenyűgöző térhatású hangzás érdekében és integrálja a HEOS AVR-t az egész ház zenei rendszerébe.

A HEOS AVR forradalmasítja az AV Receiver piacot, ötvözve a rugalmasságot, a könnyű használatot és a kiváló teljesítményt. Mindezt egy elegáns alumínium házban, amire büszkék lehetünk a nappaliban: a stílusos megjelenése igazi beszédtéma lehet. Egyesíti az 5.1-csatornás surround hangzást a HEOS vezeték nélküli többszobás zenei streaming funkcióval, emellett fel lehet használni a vezeték nélküli HEOS hangszórókat a surround csatornákhoz, azaz létre hozhatunk egy vezeték nélküli többcsatornás rendszert. Meg lehet hajtani a hagyományos hangszórókat az erőteljes beépített D osztályú erősítőkkel, vagy működhet vegyesen is, vezetékes és vezeték nélküli hangszórókkal.

A négy automatikus jel-érzékeléssel rendelkező HDMI bemenet kompatibilis a legújabb 4K UltraHD TV és Blu-ray készülékekkel, valamint az online video streaming formátumokkal. A TV távvezérlő tanulási képesség segítségével a házimozi rendszer vezérlése teljesen intuitív. A főbb AVR funkciók elérhetők a TV készülék távvezérlőjéről emellett az Audio Return csatorna képességnek köszönhetően csak egyetlen kábelre van szükség a TV készülék és a HEOS AVR között a kiváló hang- és képminőséghez.

Mindamellett, hogy a kedvenc TV-műsorokhoz és filmekhez izgalmas térhangzást biztosít, a HEOS AVR zenét is tud streamelni a számítógépről vagy online szolgáltatásokról, mint a Deezer, Spotify Connect és Tidal, így biztosítva a korlátlan szórakozást. Helyezze el a HEOS AVR-t a nappaliban a házimozi középpontjába, és ez lesz a sarokköve a teljes többszobás zenei rendszerének is.

Minden szobához extra HEOS hangszórókat lehet adni, így bármikor bővíthető a rendszer a HEOS app segítségével. Így majd le lehet játszani különböző zenéket az összes szobában, vagy akár az egész házban ugyanaz a dal is szólhat a házibuli közben. Hat Quick Select (gyors választás) beállítási lehetőség áll rendelkezésre a kedvenc funkciók számára. A zenét közvetlenül streamelheti a telefonról, vagy a tabletről a Bluetooth kapcsolaton keresztül.

A HEOS AVR valóban a házimozi újra felfedezése, hiszen megszűnteti a rendetlenséget – és a kábeleket -, és létrehoz egy elegáns, egyszerű rendszert, hogy elhozza a teljes filmélményt a TV szobába, megtartva a kiváló surround hangminőséget, amelyről a Denon méltán oly híres. A stílusos készülékházon belül mélyreható Denon audio technika található, a fejlett digitális jelfeldolgozástól a hűvös működésű és energiatakarékos D-osztályú erősítésig, ami képes biztosítani a masszív, 100W-os teljesítményt csatornánként és meghajtani minden hangsugárzót.

Rugalmas, egyszerű és elegáns, nem is beszélve a kiváló hangzásról, a Denon HEOS AVR elhozza a jövőt a teljes otthoni szórakoztatásban.

HEOS AVR 5.1 csatornás Surround Receiver – Főbb jellemzők

• Az 5.1 csatornás első osztályú surround hangzás egyesül a Soundbar-okra jellemző egyszerű használattal
o Kényelmes beállítás és üzemeltetés
• Vezeték nélküli surround csatornák egy pár HEOS hangszóró felhasználásával

o Vegye körül magát hanggal, ne pedig kábelekkel

• Egyedi ipari formatervezésű alumínium váz és a HEOS család stílusjegyei egyben

o A tervezés célja, hogy bármely nappali szobában használható legyen

• 5×100 W teljesítményű D-osztályú erősítő, amely képes meghajtani a kedvenc hangsugárzóit
o Használja a meglévő szeretett hangfalait és lépjen be egy új hangzásvilágba
• A legújabb HDMI és 4K UltraHD kompatibilitás 4 HDMI bemenettel

o Időtálló és készen áll minden modern lejátszó készülék fogadására

• Beépített HEOS zenei streaming és multi-room technológia

o Hozzáférés a legfontosabb online streaming szolgáltatásokhoz

• Intuitív alkalmazás-alapú beállítás és üzemeltetés; további kompakt távirányító

o Gyors és intuitív hozzáférés a legfontosabb funkciókhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük