Megjelent a DENON legújabb házimozi-receivere

Egy elérhető AV Receiver, mely új szabványokat állít fel.
A Denon AVR-X540BT ötvözi a házimozi teljesítményét a Bluetooth kompatibilitással a zene streaminghez.

denon logo

 

Egy elérhető AV Receiver, mely új szabványokat állít fel A Denon AVR-X540BT ötvözi a házimozi teljesítményét a Bluetooth kompatibilitással a zene streaminghez

Eindhoven, 2017. április 27. – A Denon, mint a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termék gyártója most emeli a lécet a belépő kategóriás AV receiverek piacán az új AVR-X540BT házimozi-receiverével. Ez a modell ötvözi a kiváló minőségű házimozi rendszert a Bluetooth zene streaming és vezérlés kényelmével – és mindezt rendkívül versenyképes áron nyújtja. Az új 5.2 csatornás modell a Denon piacvezető X sorozatú receiverek tervezésén alapul, és ötvözi a hanghűséget a fejlett funkciókkal, köztük az ARC-vel a TV-hanghoz és a HDMI CEC-t az integrált rendszervezérléshez, valamint a HDCP 2.2 szabványt a 4K Ultra HD video formátumok támogatásához. Az exkluzív 500-as sorozatú Bluetooth távvezérlő alkalmazással az AVR-X540BT-t vezérelheti bármely okostelefonról vagy táblagépről.

Az AVR-X540BT 2017 májusától lesz elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél.

Denon AVR-X540BT: belépő szintű ár, fejlett teljesítmény

Az új AVR-X540BT – 5.2 csatornás, teljes 4K HD AV-Receiver Bluetooth-tal – ár/érték arányban jóval több, mint egy belépő szintű modell, számos fejlett funkcióval rendelkezik, melyekkel akár komplex házimozi rendszereket is képes kezelni. A technológiának köszönhetően a legfrissebb televíziós és filmformátumokat is kihasználhatja, beleértve a legfrissebb HDCP 2.2 szabvánnyal való kompatibilitást, a 4K Ultra HD másolásvédett tartalomhoz.

Az öt HDMI bemenet, amelyek közül három támogatja a HDCP 2.2 / 4K 60p-t, lehetővé teszik a legújabb eszközök, például játékkonzolok, Blu-ray lejátszók vagy streaming set-top boxok csatlakoztatását. Az AVR-X540BT ezen felül támogatja a teljes sebességű 4K Ultra HD-t, valamint a 4:4:4 Pure Color mintavételezést is. Az összes HDMI bemeneten elérhető a 3D kompatibilitás.

Az ötcsatornás erősítéssel, melyek mindegyike maximálisan 130W-ot biztosít – és két aktív mélysugárzó is rendelhető hozzá – az AVR-X540BT teljes körű hangélményt biztosít, függetlenül attól, hogy milyen hangsugárzókat választ hozzá.

Az informatív és intuitív grafikus felhasználói felület lehetővé teszi a receiver egyszerű konfigurálását az exkluzív Denon Setup Assistant, valamint a Quick Start Guide segítségével, Az AVR-X540BT rendelkezik az automatikus beállítás funkcióval és szoba korrekcióval, hogy a többcsatornás hangsugárzó rendszerét a lehető legjobban kihasználhassa. A készülékhez beállító mikrofont is biztosítunk, amely a kritikus rendszerparamétereket a végső hanghűséghez, illetve az egyéni hangsugárzó rendszerhez és a hallgatási helyhez igazítja.

Denon termékként az AVR-X540BT a legmagasabb színvonalú zene lejátszására épült, és a beépített vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják hozzá a Bluetooth-képes okostelefonjukat a kedvenc zenéik streameléséhez és lejátszásához, ahol mindezt magas hangminőségben élvezhetik. A receiver akár nyolc párosított Bluetooth-eszközt is képes megjegyezni, így ha egyszer már csatlakoztatva volt, utána az egész család gyorsan elérheti a receivert. Ezek mellett a zene lejátszásához (MP3, WMA, FLAC és AAC) el van látva egy kényelmes USB porttal az előlapon – mely alkalmas a hordozható eszközök töltéséhez is.

De még több is kihozható az AVR-X540BT Bluetooth csatlakoztathatóságából: az egyedi Denon 500 Series távvezérlő alkalmazás által bármely Bluetooth eszközről vezérelheti a receivert. A funkciók közé tartozik a be- / kikapcsolás, a hangerő fel / le, a némítás és a forrásválasztás. Az ingyenes alkalmazás elérhető az Android és az iOS rendszerekre.

Az AVR-X540BT tiszta, érthető kialakítású előlappal rendelkezik, négy Quick Select funkciógombbal, melyek a felhasználó számára lehetővé teszik a kedvenc bemeneti forrásaik kiválasztását. A Quick Select programcsomagok a Bluetooth App, vagy az ergonomikusan tervezett távirányító segítségével is kiválaszthatók.

A kiváló teljesítmény és a könnyű használhatóság tökéletes kombinációja révén a Denon AVR-X540BT egyszerűvé és megfizethetővé teszi a házimozikat, emellett rendelkezik azzal a rugalmassággal, ami a felhasználói igények kielégítéséhez szükséges.

Denon AVR-X540BT – Fontosabb jellemzők

 • 5.2 csatornás AV-Receiver, 130W teljesítmény csatornánként
  Elegendő teljesítménnyel töltheti meg a szobát egyedülálló Denon hangzással
 • 4K / 60 Hz teljes sebességű jeltovábbítás, HDR, ARC és HDMI CEC
  Jövőbiztos szabványok és kényelmes, egy kábeles HDMI csatlakozás a TV-hez
 • 5 HDMI bemenet és teljes HDCP 2.2 támogatás (3 HDMI bemeneten)
  Rengeteg bemenet a Blu-ray lejátszó, játékkonzol és egyéb eszközök számára
 • Bluetooth zene streaming
  Kényelmes zenelejátszás közvetlenül az okostelefonról, vagy táblagépről
 • Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio
  Kiváló hangzás nagy felbontású hangformátumokkal
 • MP3, WMA, FLAC és MPEG-4 / AAC műsorszámok lejátszása
  Elülső USB támogatás az összes népszerű zenei formátumhoz
 • Automatikus hangsugárzó kalibrálás mérőmikrofononnal
  Tökéletes hangkiegyenlítés az Ön egyéni szobájához
 • Setup Assistant, Denon 500 Series távvezérlő alkalmazás
  Zavarmentes telepítés, beállítás és üzemeltetés
 • Intelligens ECO mód
  Energiatakarékos, anélkül, hogy veszélyeztetné a hangminőséget
 • Fekete színben kapható

A Denon-ról:
A kezdetektől, 1910-től professzionális recording stúdiókat és rádióadókat látott el készülékekkel. A Denon a világ vezető, legmagasabb minőségű házimozi, audio és szoftver termék gyártójává vált. A Denon mára nemzetközileg elismert az innovatív és úttörő termékeiről, hosszú történelme van a technikai innovációk terén, beleértve a PCM digital audio formátum kifejlesztését és kereskedelmi elterjesztését. A Denon tulajdonosa a Sound United LLC. További információért látogasson el a www.denon.com weboldalra.

A Sound United-ről:
A Sound United a DEI Holdings divíziója, amely olyan díjnyertes audio márkák portfoliójával rendelkezik, melyek az iparág vezető házimozi és personal audio termékei által kimagasló élményt nyújtanak a vásárlók széles köre számára. Mindegyik márka az audio termékek széles kínálatával rendelkezik, melyek magukban foglalják az olyan high-end és egyedileg telepített audio termékeket, mint például a hangsugárzók, hangprojektorok, AV-receiverek, vezeték nélküli multiroom zene rendszerek, Bluetooth® hangszórók, erősítők, lemezjátszók és fejhallgatók.

A Sound United célja, hogy világszerte művészi szinten reprodukálja az audio anyagokat a zenehallgatók és a zenerajongók számára a Denon®, a Marantz®, a Polk Audio, a Definitive Technology, a Polk BOOM, a Denon HEOS® és a Boston Acoustics® termékei által. Mindegyik márka egyedi megközelítést kínál a házimozi és a zene életre keltéséhez. Legyen szó akár a Denon legendás örökségéről, a Polk Audio klasszikus hangjáról, a Definitive Technology prémium teljesítményéről, a Marantz rendkívül keresett erősítőiről, a Polk BOOM akció-inspirálta formai tényezőiről, a HEOS vezeték nélküli otthoni audio megoldásairól, vagy a Boston Acoustics elérhető audio teljesítményéről: a Sound United biztosítja az Ön számára a hangot – hallgassa meg! Ha többet szeretne megtudni a Sound United-ről és márkáiról, látogasson el www.soundunited.com weboldalra!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük