A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Promethean ActivExpression szavazórendszer

246.380 Ft

Hatótáv: 100 m
Készülék mérete: 73 mm x 132 mm x 31 mm
LCD felület: 128 x 128 képpont (36 x 38 mm)
Súly: 205g
Egy rendszerben 500 készülék használható

 

Rendelhető

Promethean ActivExpression

A Promethean ActivExpression eszköz az első olyan tanulói válaszadó rendszer, amely fejlett mondat- és karakteríró lehetőségekkel rendelkezik. A tanulók szöveges úton, számok segítségével, a Likert-féle attitűdskálán és egyéb módokon is ki tudják fejezni magukat. Így a kérdésre éppoly dinamikusan adhatnak választ, mint ahogyan gondolkodnak.

Diákjainknak rengeteg mondanivalójuk van számunkra. Bontakozó kreativitásukat könnyen letörhetjük, ha véleményüket és ötleteiket csak szűkszavú, igen-nem típusú kérdések keretei közé szorítjuk. A Promethean ActivExpression nevű terméke olyan sokoldalú eszköz, amely a diákok reakcióit befogadni képes, és amelybe egész mondatok és karakterláncok is bevihetők. Ezzel a tanulók számára lehetővé válik, hogy éppoly kiterjedt és dinamikus válaszokat adjanak, mint a gondolataik, amelyek átadását szeretnék elérni.

Mint a Promethean többi terméke is, az ActivExpression-t is tanárok tervezték tanárok számára, miközben leginkább arra ügyeltek, hogy könnyen és rugalmasan lehessen használni. A kezelői felület bármilyen számítógépes alkalmazáson keresztül elérhető — legyen az egy böngésző, CD, vagy éppen Powerpoint — ami lehetővé teszi a tanárok számára, hogy az ActivExpression-t ötletszerűen igénybe vegyék. Így nem kell az előkészületekkel az időt rabolni, és a legtöbbet ki lehet hozni az órából.

A diákokat azonnal megfogja az eszköz mobiltelefonhoz hasonló megjelenése. De ne aggódjunk azért, hogy a menő új ketyere majd elvonja a figyelmüket: a nyomógombokat be lehet úgy állítani, hogy a diákok csak a tanár által megjelölt lehetőségek közül választhassanak.

Típus

AE2KIT5AMEU

Gyártó

Promethean

Garancia

Gyártói garancia

Gyári tartozékok

Biztonsági csavarhúzó, Elemek, Hordtáska, Üzembe helyezési útmutató

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

“Promethean ActivExpression szavazórendszer”értékelése elsőként