A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Promethean ActivExpression szavazórendszer 32 dbos

894.080 Ft

Hatótáv: 100 m
Készülék mérete: 73 mm x 132 mm x 31 mm
LCD felület: 128 x 128 képpont (36 x 38 mm)
Súly: 205g
Egy rendszerben 500 készülék használható

Rendelhető

Promethean ActivExpression

A Promethean ActivExpression eszköz az első olyan tanulói válaszadó rendszer, amely fejlett mondat- és karakteríró lehetőségekkel rendelkezik. A tanulók szöveges úton, számok segítségével, a Likert-féle attitűdskálán és egyéb módokon is ki tudják fejezni magukat. Így a kérdésre éppoly dinamikusan adhatnak választ, mint ahogyan gondolkodnak.

Diákjainknak rengeteg mondanivalójuk van számunkra. Bontakozó kreativitásukat könnyen letörhetjük, ha véleményüket és ötleteiket csak szűkszavú, igen-nem típusú kérdések keretei közé szorítjuk. A Promethean ActivExpression nevű terméke olyan sokoldalú eszköz, amely a diákok reakcióit befogadni képes, és amelybe egész mondatok és karakterláncok is bevihetők. Ezzel a tanulók számára lehetővé válik, hogy éppoly kiterjedt és dinamikus válaszokat adjanak, mint a gondolataik, amelyek átadását szeretnék elérni.

Mint a Promethean többi terméke is, az ActivExpression-t is tanárok tervezték tanárok számára, miközben leginkább arra ügyeltek, hogy könnyen és rugalmasan lehessen használni. A kezelői felület bármilyen számítógépes alkalmazáson keresztül elérhető — legyen az egy böngésző, CD, vagy éppen Powerpoint — ami lehetővé teszi a tanárok számára, hogy az ActivExpression-t ötletszerűen igénybe vegyék. Így nem kell az előkészületekkel az időt rabolni, és a legtöbbet ki lehet hozni az órából.

A diákokat azonnal megfogja az eszköz mobiltelefonhoz hasonló megjelenése. De ne aggódjunk azért, hogy a menő új ketyere majd elvonja a figyelmüket: a nyomógombokat be lehet úgy állítani, hogy a diákok csak a tanár által megjelölt lehetőségek közül választhassanak.

Típus

AE2KIT32AMEU

Gyártó

Promethean

Garancia

Gyártói garancia

Gyári tartozékok

Biztonsági csavarhúzó, Elemek, Hordtáska, Üzembe helyezési útmutató

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

“Promethean ActivExpression szavazórendszer 32 dbos”értékelése elsőként