A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

NEC P451W LCD projektor

514.000 Ft 402.900 Ft

WXGA (1280×800) felbontás
3LCD technológia
4000:1 kontrasztarány
3600 Lumen fényerő
4000 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

NEC P451W LCD projektor

Leírás

A NEC P451W LCD projektor tökéletes közepes és nagy méretű tárgyaló termekbe, valamint felsőoktatási előadó termekbe, ahol félig professzionális, nagy fényerejű teljesítmény szükséges. A P451W projektor nagy fényerejű és kompakt, széles formátumú kivetítő, mely alkalmas legfeljebb 140″ átmérőjű vásznakhoz. A kompakt kialakításnak köszönhetően a 1,7-szeres optikai zoom, a függőleges lencseeltolás, a vízszintes és függőleges trapézkorrekció, bármely helyiségbe történő rugalmas beszerelhetősége megkíméli Önt a felesleges telepítési költségektől.

A NEC P451W LCD projektor ideális választás azoknak az ügyfeleknek, akiknek fontos a távoli vezérlés és felügyelet, valamint a tartalom továbbítás (beleértve a hanganyagokat is), mind vezetékes, mind pedig vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Az Intel® WiDi opcionális adaptere kiváló minőségű videó- és hangátvitelt tesz lehetővé. A számos bemeneti opció pedig alkalmassá teszi valamennyi digitális és analóg bemeneti jel csatlakoztatásához.

Előnyei

  • Megfizethető nagyképernyős kivetítés – ideális nagyobb vállalati vagy oktatási helyszínek és előadótermek számára.
  • Teljes csatlakoztathatóság és médialejátszás – naprakész a mai lejátszási igényekkel szemben a különféle interfészek széles választékával és a legfontosabb médiaformátumok garantált lejátszásával.
  • Professzionális és rugalmas telepítés – a sokoldalú kivetítési funkciók lehetővé teszik a kivetítő egyszerű elhelyezését és telepítését.
  • Költségtakarékos eszközkezelés – NaViSet Administrator 2 szoftvereszköz használatával az összes csatlakoztatott NEC-eszközt központosított helyről kezelheti.
Típus

P451W

Felbontás

WXGA (1280×800)

Gyártó

Képarány

16:10

Technológia

3LCD

Zajszint

37 dB

Fényerő

3600 Lumen

Bemenetek

audio, HDMI, RCA, RJ45, RS-232, S-Video, Stereo mini jack, USB, VGA

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

4000:1

Lámpa élettartam

4000 óra

Hangszóró

16 Watt

Gyári tartozékok

Beállítási utasítás, Felhasználói útmutatók, Garancia dokumentumok, Tápkábel, Távvezérlő (elemekkel), VGA-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„NEC P451W LCD projektor” értékelése elsőként