A vizuál- és hangtechnika magyarországi szakértője

Acer P1623 projektor

259.900 Ft

WUXGA (1920×1200) felbontás
DLP technológia
20000:1 kontrasztarány
3500 Lumen fényerő
3500 óra lámpaélettartam
Fényforrás: UHP izzó

KIFUTÓ TERMÉK, A KÉSZLET EREJÉIG RENDELHETŐ!

Engedélyezett utánrendelésre

Acer P1623

A kiváló ár-érték arányú Acer P1623 projektor irodai és otthoni felhasználásra egyaránt ideális megoldást kínál. Tegye prezentációit még lenyűgözőbbé és szórakoztatóbbá a nagy fényerejű és kontrasztos megjelenítést biztosító Acer projektorral.

Ez a professzionális projektor elsőrangú színteljesítményt nyújt még olyan nagyméretű helyszíneken is, ahol a környezeti fény viszonylag erős. Hasznos installációs segédletek egyszerűsítik le a beállítást, és az energiagazdálkodási megoldások jelentős megtakarításokat hoznak, miközben a Föld erőforrásait is kímélik. Ezen felül ez a projektor DLP® 3D előkészítéssel rendelkeznek, mely segítségével lélegzetelállítóan élethű látványban lehet részünk.

Nagyobb termelékenységet tesz lehetővé anélkül, hogy megnövelné költségeit. Tiszta szöveg- és ragyogó grafikai megjelenítést biztosít akár osztályteremben, otthon vagy konferenciateremben vetít. Egyszerűen használható, szép kivitelben készült, és a legújabb technológiákkal szereltük fel a kiváló használat biztosítására.

A zárt felirat (closed captioning) funkció a hanganyagot szöveg formájában jeleníti meg, ezzel a hallássérült felhasználóknak segíti a megértést. Az automatikus trapéztorzítás korrekció automatikusan korrigálja a nem megfelelő szögből történő vetítés által okozott függőleges torzulást.

A 3500 ANSI Lumen fényerővel és az Acer ColorBoost II technológiával ez a projektor a kitűnő teljesítmény és a kivételes érték rendkívüli keverékét kínálja. Segít a természeti erőforrások megőrzésében, készenléti energiafelhasználása akár 50 százalékkal alacsonyabb az Acer EcoProjection technológiának köszönhetően.

Típus

P1623

Felbontás

WUXGA (1920×1200)

Gyártó

Képarány

16:10

Technológia

DLP

Zajszint

31 dB

Fényerő

3500 Lumen

Bemenetek

audio, HDMI, Kompozit, S-Video, USB, VGA

Garancia

Gyártói garancia

Kontrasztarány

20000:1

Lámpa élettartam

3500 óra

Hangszóró

10 Watt (mono)

Gyári tartozékok

Beállítási utasítás, Felhasználói útmutatók, Garancia dokumentumok, Hordtáska, Tápkábel, Távvezérlő elemekkel, VGA-kábel

Fényforrás

UHP izzó

Zajszint (Eco üzemmódban)

26 dB

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Acer P1623 projektor” értékelése elsőként